Jump to content

ПОЛОЖИТЕЛНИ И ОТРИЦАТЕЛНИ


Recommended Posts

ПОЛОЖИТЕЛНИ И ОТРИЦАТЕЛНИ

Числата съдържат положителни и отрицателни енергии. Положителните енергии се изявяват в положителния, т. е. в добрия, в нормалния живот, а отрицателните в неправилния. (ПЪТ КЪМ ЖИВОТА - 84)

Разумните постъпки представят положителни числа, а неразумните - отрицателни... При числото +5 вие получавате нещо, при -5 - губите. ([...] -115), „Съзнание, точка и права линия

Изключителните условия, това са минусите в неговия живот това са отрицателните числа: -1, -2, -3, -4, -5, -6, -7, -8, -9, -10. От минус 10 по-нататък не може да отидете. Който мине кръга на отрицателните числа, той става активен и положителен. (ВЛИЯНИЕ НА СВЕТЛИНАТА И НА ТЪМНИНАТА -7)

В числата 12, 15 и 18 имат единици, свързани с числата 2, 5 и 8. Последните числа 2, 5, 8 са отрицателни. Те обещават много, но малко изпълняват. Като се натъкнете на отрицателни числа, вие трябва да ги превърнете на работа. (СТЕПЕНИ НА СЪЗНАНИЕТО -172)

Единицата е положително число. Тогава 1+1=2. Двойката е отрицателно число Следователно, тия две положителни числа можем да ги съберем, за да получим отрицателно число, но по никой начин не можем да ги умножаване. Например, 1х1=1. Обаче, има и един друг закон: като съберете две отрицателни числа, получавате едно положително. Например, 2+2=4. числото 4 е положително. като умножим две отрицателни числа, пак получаваме едно положително: 2х2=4 Следователно, ако искате да получим положителен резултат, трябва да работим с две отрицателни числа. Какво означава 2+2=4 или 2х2=4? - като се съберат или умножат двама меки хора, дават числото 4. Ако съберете числото 2 и числото 4, получавате 6. какво представлява шесторката? - Тя е неутрално число, неутрална зона. Значи, докато дойдете до неутралната зона в живота, т. е. до състояние на примирение, най-първо ще минете през голяма вътрешна борба в себе си. Да кажем, че вие искате да извършите един преврат в себе си. В първо време ви сте активен, борите с; значи, събират положителна енергия в себе си, докато получите от тях едно отрицателно число и се примирят. Казвате: „Има време, ще се постигне това нещо”, и започвате да мислите. Числото 4 е число на мисълта. В процеса на мисленето превръщате положителните числа в отрицателни и отново започвате да действате. (МЛАДЕЖКИ ОКУЛТЕН КЛАС -V г. - 1 лекция - 20), „Време и сила

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...