Jump to content

​123


Ани

Recommended Posts

​123

Ще ви дам едно магическо число - 123. С това число можеш да направиш нещо велико... Ако искаш да внесеш ред и порядък в живота си, работи с числото 123. (ТРИТЕ ПОСОКИ - изд. 1948 г. София - 307)

Числата играят важна роля при изграждане на човешкия характер. Хора, които работят съзнателно с числата 2, 5 и 8, са богати. Числата 3, 6 и 9 създават големи неприятности на човек. (СТЕПЕНИ НА СЪЗНАНИЕТО - 172)

Разумните сили, които се крият в числата 9, 8, 7, виждате, че всички са положителни и динамически. Ако не познава силите, които се крият в тия числа и не може правилно да ги използва, вместо да придобие нещо, човек губи. (СЛУЖЕНЕ, ПОЧИТ И ОБИЧ -121)

Числото три представя дете. Турите ли нула след тройката, получавате 30. Това число показва че детето е ученик, влиза в клас в който има 30 ученика. За да може това дете да заповядва на своите другарчета, предполага се, че то е по-възрастно от тях, или поне най-способно. За да заповядва, човек трябва да има някакво качество с което да се налага на другите. Значи единицата представя мъжа, двойката — жената, а тройката — детето. („Отношение между числата“)

Като съберем цифрите на трите числа, ще получим числото 18, а именно: 123 + 123+ 123 = 6+6+6 = 18 1+8=9. Числото 18 е нехармонично, съчетано от числата 1 и 8... (ФАКТОРИ В ПРИРОДАТА -169)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...