Jump to content

РАДВАЙТЕ СЕ!


Recommended Posts

РАДВАЙТЕ СЕ!

Днес ви оставям думата "радвайте се”. Нека радостта влезе в ума и в сърцето ви, да се свържете с великите Божии духове и да кажете в себе си: Ето виждам ги! Повтаряйте често думата" радостта”, да се свържете с Христа, да разберете великите Истини, които той носи за човечеството... Изговаряйте думата "радост” с вяра и не мислете, какво ще произведе тя във вас. Духът ви ще извлече нейните сокове и ще ви направи мощни. Като изговаряте думата и видите резултата, благодарете на Бога за нея. (ВСЕ ЩО Е ПИСАНО - 93)

"Радвайте се” казва Христос, защото духовният свят се открива пред вас. Така, именно, се отваря път за минаване от физическия в духовния свят. Какво по-голямо благо очаква човек, ако може да минава свободно от един свят в друг? Това предизвиква небивала радост в неговата душа. (ВСЕ ЩО Е ПИСАНО - 78)

Радвайте се, защото идват светли духове на Земята. Това са възвишени същества, които слизат на Земята да работят върху всички хора, да ги приготвят за новата култура. Писано е в Свещената книга, че след две хиляди години Божиите ангели ще слязат и възлизат, ще работят върху хората. (ВСЕ ЩО Е ПИСАНО - 92)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...