Jump to content

Recommended Posts

Приемственост

Потъването става на три етапа.\22 26 Заедно с Катастрофата влиза в сила Новият План на Всемирното Бяло Братство за възстановяване на човешката раса. Сформиран е Орден на преминаването: Велики Посветени извеждат емиграционни потоци за тези, „които имат уши да чуят” в избрани терени: Ирландия, Балканите, Египет, Индия... Но успоредно с тях бягат и други, те пренасят магията в Египет, Индия и Халдея.

Така обърнатите пентаграми върху челата на атлантско-египетските чудовища, насилието и робството се крепят на черната магия. За нейната неутрализация там, в самото сърце на Черната Империя, се основава и Бялото Братство, според Космичния План.

Sinarhiata_006.jpg

Емиграционни потоци на Посветени и жители на Атлантида

(според Е. Кейси, У.Скот-ЕлиотиР. Щайнер)

В страните, които прилагат Синархията, настава единство на светска и духовна власт и религиозен, научен и социален синтез, който дава възможност за подем на всички градивни сили, тъй като всяка сила има свое място и работи за Цялото.

В Ирландия и Авалон (Гластънбъри, Южна Англия) ги води магът Мерлин: по-късно той организира построяването на Стоунхендж, който фиксира четирите космични празника: двете равноденствия и двете слънцестоенета...

Sinarhiata_007.jpg

Храмът в Стоунхендж

Други Посветени пренасят Тайното познание на Балканите, тук изграждат Тракийската култура... При най-старото злато на света във Варненския некропол при погребалните вещи на вожда лежат инсигнии и на царска, и на жреческа власт -символ на Синархично управление.

В санскритските речници Варна означава каста, съсловие. Там пише, че „Когато 4 -те Варни се обединят, започва социалният живот. "Така днешна Варна е архетипен приемствен символ на Синархията.

Тук Пророкът и жрец Орфей обединява 20 племена.

Sinarhiata_008.jpg

Орфей, худ. Лили Димкова

Sinarhiata_009.jpg

В чипровските шевици и килими равностранните триъгълници означават пространство, а два триъгълника, допрени с върховете - време (като пясъчния часовник).

Sinarhiata_010.jpg

Царско-жречески гроб от Варненския енеолитен некропол

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...