Jump to content

2. ФОРМУЛИ ПРИ СТАВАНЕ


Recommended Posts

2.

ФОРМУЛИ ПРИ СТАВАНЕ

1. Господи, благослови езика ми, за да излизат от него сладки, силни и красиви думи. Господи, ще работя за Теб. (3 пъти)

2. Зората на новия живот се пукна вече и носи Божиите блага, които растат в Божествената градина. Аз съм слуга или син на Господа, Който ме е изпратил на Земята, и в тоя момент моят Баща ме гледа. (3 пъти — казва се при изкушение.)

3. Желая, Господи, със силата на Твоята Любов и Мъдрост да възраснат в мен добродетелите, които отначало още Си вложил в моята душа, и аз ще приложа всичките си сили на Твоето лозе за изпълнение на Твоята Воля. (3 пъти)

4. Да ни съблече Бог от стария живот и да ни облече в новия живот на Любовта, Мъдростта и Истината. (3 пъти)

5. Господи, нека Твоят Мир и Твоята Любов бъдат винаги с нас, за да могат сърцата и умовете ни да просветнат и да Ти служим с всичкото си сърце, с всичкия си ум, с всичката си душа и с всичката си сила. (3 пъти)

6. Аз трябва да мисля както Бога, трябва да обичам тъй, както Бог обича. (3 пъти)

7. Ние живеем между този народ, за да се прослави Бог в нас и ние да проявим Бога в себе си. (3 пъти)

8. Чрез моите ръце работи Божията Правда, чрез моите крака работи Духът Божи, Божията Добродетел. (3 пъти)

9. Господи, Който Си създал цялата Вселена, дай ми възможност да проявя Твоята Сила, да създам и аз нещо, с което да те прославя. (3 пъти)

10. Всеблаги Отче на всичката пълнота, в Името на Твоята Любов озари ни с Благия Си Дух и изпълни сърцата ни с Твоя Мир. (3 пъти)

11. Сърцето ми е топло, душата ми е свежа, умът ми е светъл, духът ми е крепък, защото живея в закона на Любовта, в който няма никаква измяна. (3 пъти)

12. Бог е Любов и Любовта е проникнала в сърцето, в душата, в ума ми и в духа ми. (3 пъти)

13. „Възлюби Господа с всичкото си сърце, с всичката си душа, с всичкия си ум и с всичката си сила и ще бъдеш спасен ти и домът ти, народът ти и цялото човечество. Възлюбете Бога и прекарайте любовта си през цялото си същество. “

„ Тогава не само ще бъдеш спасен, но ще станеш сънаследник на Царството Божие.“

14. „Вложи Истината в душата си и свободата, която търсиш, ще придобиеш. Вложи Мъдростта в ума си, светлината ще дойде и знанието ще ти даде своята помощ. Вложи чистотата в сърцето си, Любовта ще дойде и истинският живот ще започне. “

15. О Ти, велика Любов, начало на всички добрини в живота ни, като твое дете подкрепи ме в постигането на знанието. Аз чувствам връзката си с Теб и в стремежа си към Теб аз не се боя от земни изкушения и вярвам, че ще изпълня назначението си, като се съединя с Теб.

16. Аз съм добър и разумен човек, защото Бог ме е създал. (3 пъти)

17. Аз съм дошъл на Земята, да придобия Любовта, Мъдростта, Истината, Правдата и Добродетелта. Аз съм ангел-вестител, служител на Бога. Това е моята задача, за която съм дошъл на Земята. (3 пъти)

18. Господи, постави страж на устата ми и страж на сърцето ми. (3 пъти)

19. Пази ни и закриляй ни, Господи, и възведи всичко в Славата Си. (3 пъти)

20. Без страх и тъмнина напред в Любовта безгранична. (3 пъти)

21. Господи, дай ми светъл ум, чисто сърце и крепък дух, за да Ти служа през цялата вечност. (3 пъти)

22. Уповай на Господа с всичкото си сърце, не се облягай на своя разум. Във всичките си пътища познавай Него и Той ще оправи стъпките ти. (3 пъти)

23. Да се съединят Любовта, Вярата и Надеждата в сърцата ни и да се прослави Господ в душите ни. (3 пъти)

24. Да служа Господу с ума си, със сърцето си и със силата си. Ще ходя в пътя Господен с любовта си, с вярата си и със силата си. Ще познавам Господа в живота си със сърцето и ума си.

25. Заради Тебе, Господи, Когото нося в моята душа от вечността, аз ще уча и ще ти служа. (3 пъти)

26. Господи Боже наш, да дойде Твоето Царство на Земята, както е горе на Небето, и всички народи, които Ти Си призовал, да заемат своето място в Царството Ти, за да Ти служат с радост и веселие. (3 пъти)

27. Хубаво е тази формула да се казва често в класа на школата:

Да се освети Името Божие.

Да търсим Царството Божие и Неговата Правда.

Да изпълним Волята Божия.

(3 пъти)

28. Ти, Велики, Който благославяш и създаваш, ела оправи всичко в мен и около мен. Ела оправи ума ми, право да мисля. Ела оправи сърцето ми, Любов жива да блика. (3 пъти)

29. При тази молитва се получава бърз отговор на молбата:

Господи, малко знания имам, просвети ума ми да възприема и изпълня Твоята Воля. Дай ми начин да реализирам Твоите желания, както Ти Си определил. (3 пъти)

30. Господи, просвети ума ми, благослови сърцето ми, усили волята ми, паметта, вярата ми да оправдая своето съществуване и да реша задачата, за която съм дошъл. (3 пъти)

31. Господи, тъй както всички Светии Ти служат, тъй както всички ангели Ти служат, тъй както всички добри и праведни хора Ти служат, така и аз с техния Дух се обръщам към Теб.

Изяви ми Се.

32. Господи, ние Ти благодарим за хубавия живот, който Си ни дал. Ние Ти благодарим за този свят, който Си създал. Ние искаме да живеем по новия начин, по закона на Любовта, която Си внесъл в душите ни. Нека Твоята Светлина озари умовете ни, да разрешим въпросите, които стоят пред вратата на нашата душа.

33. Господи, аз вече живея в Теб. Ти Си ми дал този ум, който имам, Ти Си ми дал тази сила, която имам. Ти Си ми дал живота и в името на всичко, което Си ми дал, искам да Ти служа. Дай ми една малка мисъл, с която да разбера, да почувствам, че Ти Си благоволил към мене. Довечера, като се върна при Теб, пак ще Ти благодаря. (3 пъти)

34. Господи, Ти Си ме пратил на Земята, Ти Си ми дал живот и здраве. Дал Си ми ум, сърце и живот. Аз ще изпълня Твоята Воля. Аз Те прославям. И след като изпълня Твоята Воля и приема Твоето Благословение, ще направя това, което е добро за моята душа, и ще помагам на моите братя. (3 пъти)

35. Господи, прости ми, че Те заставям да постъпваш с нас, както не искаш. Избави ни от лукавия, за да познаем Твоето светло, любящо Лице. (3 пъти)

36. Малък съм, Господи, дай ми капчица от Твоето знание, за да мога по-лесно да порасна. (3 пъти)

37. Верен в Любовта, истинен в Мъдростта, чист в Истината и благ в Правдата всякога бъди, и Господ на мира ще изпълни сърцето ти с всички добрини. (3 пъти)

38. Господи, готов съм всичко да направя за Теб. (3 пъти)

39. Господи, помогни ми да свърша работата, която ми предстои днес, така както Ти разбираш. (3 пъти)

40. Вярвам в Бога вътре в мен, вярвам в Бога вън от мен. (3 пъти)

41. Днес искам да направя повече, отколкото вчера. (3 пъти)

42. Като станеш сутрин, огледай се в огледалото и кажи:

Сутринта моите очи трябва да бъдат сини. Тогава душата ми ще бъде свързана с цялото Небе.(3 пъти)

На обяд очите ти трябва да бъдат кафяви и да кажеш:

Сега трябва да живея с хората и да бъда мек. (3 пъти)

Вечерта очите ти трябва да бъдат черни и да кажеш:

Хората страдат толкова много, затова аз трябва да им дам нещо от себе си. (3 пъти)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...