Jump to content

3. Черната ложа основа Римската империя


Recommended Posts

3. ЧЕРНАТА ЛОЖА ОСНОВА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ

Според легендата, за пръв основател на Римската империя се смята Еней - беглецът от ограбения и опожарен град Троя.

Неговият потомък - цар Нумитор бива убит от брата си Амулей, който заема престола му, и за да го запази за себе си, убива сина му, а дъщеря му Рея Силвия направил весталка. Но тя, въпреки законите на весталките да останат девици, забременява и ражда близнаците - Ромул и Рем, които Амулей хвърля в река Тибър, а майка им заравя жива.

Децата били изхвърлени на брега, вълчица ги откърмила, а царските овчари ги отгледали. Когато близнаците стават пълнолетни, те си отмъщават на Амулей, като го убиват.

Ромул и Рем основават Рим, който тогава имал най-големи размери.

Братята се скарват. Ромул убива Рем. Но тъй като новооснованият град нямал достатъчно жители, Ромул събрал изгнаниците и скитниците и ги заселил в града, но те нямали жени, затова с измама откраднали жени от съседни селища. Това става около 745 година преди Христа.

Авторите на легендата - адептите на Черната ложа, са велики посветени в Школата на Каина и баща му - Дявола!

Те събрали от цялата Вселена и от дъното на ада семената от най-отровните и зловонни цветя, разсели ги щедро в пределите на бъдещата Римска империя и в душите на нейните граждани, които през вековете ще никнат и растат, ще се разцъфтяват в изкуства, законодателство, право, държавен строй и най-главно - в живот.

От тези цветя ще бъде изплетен и венецът за главата на Христа!

Във всяка дума, форма, изречение, мисъл, идея и главно постъпка, са изразени и внедрени принципите, законите и формите на злото - на Черната ложа!

Беглец е първият основател на Римската империя. Всички достойни троянски синове с чест загинаха в развалините на града си, само Еней с бягство се спаси. Това показва, че много бегълци ще има в тази империя!

Амулей убиза брат си и сина му, а дъщеря му изпраща весталка, близнаците хвърля в Тибър, а майка им жива заравя, само за да заеме и запази за себе си престола. Това показва, че в тази империя ще има много безскрупулни владетели, убийци, властолюбиви и жестоки тирани!

Рея Силвия престъпва законите на весталките - от това семе ще се народят много нарушители на законите!

Преките основатели на града са близнаци, което показва, че в този град хората ще имат големи противоречия и изобщо, животът на империята ще протече в нестихващи противоречия!

Основателите са закърмени и откърмени от вълчица - егоизмът ще бъде реалния, основния нравствен закон в отношенията на неговите граждани.

Брат брата убива - ще има много братоубийства.

Големите размери на града, неспирното желание и стремеж на неговите ръководители към завоевания подсказват, че империята ще бъде най-голямата в света.

Първите жители - родителите на цялата империя, са скитници и изгнаници - измета на обществото. Такива родители ще родят и подобни деца. Те нямат свои жени, затова си открадват с измама.

В тази империя, измамата ще бъде едно от най-практикуваните средства за постигане на целите си!...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...