Jump to content

7. Молитвата


Recommended Posts

7. МОЛИТВАТА

Задача: всеки ден ще намерите време да се молите на Бога, и казвайте молитвата:

„Господи, изяви ни Се, за да можем да схванем и разберем мисията си, създаването на новото човечество и на новата Земя на Планетата.

Молим ти Се Господи, помагай ни да изпълним волята Ти, благославяй ни да работим за Твоята Слава и величие на Земята.

Изяви Се чрез нас, ръководи ни, дай ни сили да работим за Твоето дело ма Земята, ръководи ни във всяка наша стъпка.

И нека нашите чувства, мисли и прояви, да бъдат свързани с великите души, които сега работят на Земята за Твоята слава.

Благословен Си Ти Господи, благословен Си Ти Велики Учителю, благословен Си Ти Христов Дух, благословени сте вие Велики Духове на Вселената, благословени сме и ние чрез вас!”

АМИН

Това е една велика молитва!

Работете с тази молитва. Работете с тази молитва непрестанно, и тя ще ви въведе до дверите на великото богослужение. Тя се казва от Великите Духове. Много е силна и дава възможност да участвате във великото, което ще залее Земята.

Вие трябва не само Стефко много, много да говоря, вие тази молитва трябва да я реализирате на Земята. Затова сте избрани, ще работите винаги заедно. Няма да се делите. Тогава силата ви е огромна, възможностите ви са безпределни. Да отправяте мисълта си за връзка с великите сили, които ще работят за създаването на новото човечество и на новата Земя.

Та Стефко, където те изпратим, ще тръгнеш незабавно, без противоречия, с Любов и Светлина. Света ще обиколиш, ще се просветиш, много знания ще събереш за съвременната култура, без което не си в състояние да работиш по мисията си. Ще работиш, ще видиш стария свят, който ще съборим, и ще участваш в създаването на новия свят. Свържете се с душата, която ще ви изпратим да съдейства, молете се от сега за тази душа, която подготвяме интензивно за среща с вас. Любов ли искате или щастие - всичко ще получите, защото го заслужавате.

Ти Величка, ще бъдеш благословена, обсипана с любов и щастие, както аз изсипвам над най-любимата си душа, което е на физическото поле (става въпрос за майка ми).

Така вие и двете, запознати веднъж с възможностите на злото, ще се запознаете с безграничните възможности на доброто и великата Божия Любов.

Тази душа иде на път към вас! Подготвяме я да се срещне с вас с Любов. Та чака те Величка любов, блаженство, духовен импулс, много, много работа. Ще пътувате и двете. Аз ще ви водя. Ще ви даваме задачи, и вие само ще слушате и изпълнявате. Няма сила на Земята, която да спре вашия път и работа.

Ние сме с вас, приветстваме ви и благославяме ви!

Господ да излее Своята благодат над тебе, моя малка Беба! [Така брата наричаше майка ми - Беба.]

Нова страница ще ви разтворя, силни ще ви направя, ще пребъдете във великото. Амин!

Господ и нашия велик Учител, да ви благословят и бъдат винаги с вас във Вечността!

Ваш небесен приятел и ръководител!

АМИН

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...