Jump to content

8. Брат Любомир Лулчев говори на 17 юли 1979 г.


Recommended Posts

8. БРАТ ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ ГОВОРИ НА 17 ЮЛИ 1979 г.,

неделя, Витоша, към 11 часа и 15 минути преди обяд

за БОЖИЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ

Днес ще ви заведа на едно красиво място в нашите планини.

Тръгваме и летим!

Минаваме през все по-ефирни местности, где цари вечна светлина!

Тук-таме край нас прелитат светли същества, облечени много красиво. Те ни поздравяват с вдигане на дясната ръка, усмихват се прекрасно, любящо, благославят ни и бързо отминават по своя път, оставяйки след себе си чуден аромат.

Сферите стават все по-фини!

Далече сме от всичко физическо и земно, но има още много да летим.

Аз еи водя. На вас всичко ви се вижда много красиво. Слънце грее, а не изгаряте, светлината е много силна, но не засяга очите ви, температурата е висока, но това не ви вреди!

Вървете с мен към Рая. Виждали ли сте такава красота?!

Ето, навлизаме в един свят, той прилича на вашия, или вашия е като нашия. Всички ваши земни грижи отпаднаха, избледняха! Какво виждате -планините с високи върхове, долу под нас градини с прекрасни плодове. Тук всичко е на открито в природата.

Сега летим над един храм. Има арка в природата, и там са събрани същества, които пеят и се молят. Красиви са те. Харесват ли ви? Вашите души казват, че те са прекрасни. Едва ли сте виждали на Земята такова хармонично съчетание на образите, съчетано и прекрасни одежди и тяхната музика във велика хармония! Послушайте малко, и поспрете. Това ще ви обнови. Ето, те ви видяха и с усмивка отправят своята благословия над вас, а може би ви познават, радват се, че сте с мен.

Така живеем ние горе в Невидимия свят, направо в живата природа - в музика, молитва и хвалебствия. Между съществата тук, цари пълна хармония Те се разбират с един поглед, с една мисъл, с едно чувство. Всички ваши обикновени мисли, чувства, преживявания, са далече от тяхното велико съзнание.

Да продължим. Наближаваме планината.

Ще ви заведа при най-хубавия извор. Той е бял, кристален, със скъпоценни камъни с най-различни цветове. Водата е кристална!

Край него има полянки, обсипани с разкошни цветя - още по-красиви от вашите земни цветя! Това е целта на нашето пътешествие.

Гледайте и се наслаждавайте на красотата на Невидимия свят!

Ако доведа тук най-обикновен човек, той би се захласнал, и никога не би могъл се върне на Земята! Би заспал тука! А вие имате познанието да се върнете, да разрешите задачите си на Земята, и тогава сами ще потърсите тоя извор.

Аз нарочно тук ви доведох! Вие сега ще се благословите! Аз ви казах, че сами ще търсите извора, но знайте, че никога сами не можете да го намерите. Тук е забранена зона, и нечистия - не се допуска.

Гледайте, гледайте какъв красив извор! Той е създаден, в резултат на вечната дейност на великите, разумни сили. А сега ще си глътнете по 3 глътки от тази вода.

И моят приятел Благовест, и той си пийна! (Това е моят син).

А сега, знаете ли какво значи, че пихте от този извор? Никаква болест няма да остане във вас! Водата е вълшебна, лековита, тя ще изпълни вашето естество с нов импулс за работа.

А ти Величка, от сега нататък ще бъдеш здрава!

Затова ви доведох на този извор. В най-трудните моменти на вашия живот, гри болезнени състояния и разположения, си спомняйте за този извор. Вземете си малко от тази вода - не физически, духовно си вземете. И ти Величка, вместо лекарства, пийвай си по една глътка от водата на този извор. Напълнете си по едно шишенце - кристално. Аз ви давам по едно кристално бяло шише от по един литър. Аз сам ще ви напълня шишето.

Дай моя мила Стефка твоето шише. Ето, навеждам се и напълвам догоре шишето с тази свята вода. Ето, заповядай и вземи и Господ да те благослови!

Дай Величка и твоето шише. Вземи го и бъди Велика! Няма вече болести за теб!

Благовест, и ти дойде! - Ще намеря шише и за теб. Напълвам го с кристална вода. Заповядай мило дете! Господ да те благослови да изпълниш мисията си, за която си слязъл на Земята!

Поседнете на тревата, дръжте в ръце шишетата, никога не ги изпускайте! Пазете ги, пийвайте си от тази свещена вода, но мисълта ви да бъде при свещения извор! Никога да не го забравяте, и Господ да бъде с вас.

Седнете малко на тревата, погледнете красотата, послушайте тишината, изпълнете се със светлината и се върнете пак долу на Земята. Да станем и край този свещен извор да прочетем молитвата, която ви дадох.

Сега си носете шишетата, и в най-трудните моменти на вашия живот си пийвайте от тази водичка. Запомнете тази екскурзия, и нека този красив извор ви напомня винаги за великата хармония и красота в Невидимия свят и за безкрайната Любов на Бога към вас мои скъпи души, съзнанието и благословението, на когото на Бога и това на Великия Учител ви доведе тук.

АМИН

Божието благословение да се излее върху вас!

Довиждане, и до нови срещи!

Водата във вашите шишенца, никога няма да се изчерпи - става магическа! Тази вода е духовно животворна.

Никъде във Вселената няма друг такъв свещен извор! Има много други, но този е единствен, и над всички други. Той е първоизточника на живата вода. Този велик извор е извора на Любовта. Тук скъпоценни камъни, блестят в хиляди нюанси!

Доволни ли сте? Много ти благодарим, и Господ да ви благослови за великата си Любов към нас!

Досега никого не съм водил на този свещен извор на Любовта, и освен вас, други няма да водя.

Вие се ползвате с великата привилегия на Великия Учител!

Ваш невидим приятел!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...