Jump to content

16 Защо идват Божествените енергии


Recommended Posts

16. ЗАЩО ИДВАТ БОЖЕСТВЕНИТЕ ЕНЕРГИИ

ГОВОРИ БРАТ ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ ДНЕС - НА 6 АВГУСТ 1979 г., [понеделник сутрин на „Студени чал” - отстрани на връх „Иречек”, край Мусала в Рила]

Щастлив съм, че можах да ви доведа на тези прекрасни места!

Тук вие работите заедно с невидимите същества.

Те са дошли, за да пречистят Земята. Работете заедно с тях.

Тук действително физическия и духовния свят се преливат. Тук е толкова красиво, че се доближава до красотите на Невидимия свят! Тези могъщи същества, които са пред вас, реализират вече започнатото дело на Земята. Земята ще стане пак земен Рай, каквато е била след създаването й. Тука по тези места, светлите същества работят и създават съдбините на Земята. Тях ги ръководи Учителя.

Съдбата на Земята се намира в Неговите ръце. Той сега е много строг, зашото е наближило края на старото. Светлите същества със своето идване на Земята, донесоха със себе си и новата култура. Тя е в света над Земята - в ефира, и остава само да кацне на Земята. Тя е вече свалена, процеса е подобен, както на раждането на детето.

Детето е вече създадено, и е в утробата на майката.

Остава само да се роди, и да се появи на новия свят. Та планът е вече готов. И това е един велик план! Ще плачете от радост!

Земята ще стане приказна градина! Ще се промени климата. Ще стане по-благоприятен! Ще се пречисти водата, въздуха, пространството около Земята, ще се пречисти самата Земя. Ще се явят и нови видове плодове, организмът на хората ще се промени. На Земята никога вече няма да се извършват убийства, храната, която ще се употребява, ще бъде от плодове.

Това няма да стане така бързо. Но сега е края на старата епоха.

Затова и Учителят слезе на Земята. Той слезе да даде пример на човечеството, да освети съзнанието му с мощна светлина. Той слезе на Земята в най-великия и критичен момент! Всички, които могат да се пробудят, ще бъдат спасени и подготвени за новият начин за живот. Всичко ще се видоизмени, и вашият организъм също. Всичко старо във вас трябва да изгори, трябва да светите, както светят светлите същества. Запознавайки се с тяхната култура и начин на живот, вие трябва да ги възприемете, и трябва да станете образци на тяхното съвършенство.

И ние ще ви въртим в огъня дотогава, докато вие придобиете тяхната светлина. А то никак не е трудно. За тях се вижда много трудно да живеят такъв живот, какъвто живеят обикновените хора на Земята. Те смятат, че най-леко е да се живее свят живот, а вашият живот за тях е невъзможен!

Те се учудват на това разхищение на Божествените енергии на чистотата!

Ако не беше великата Божия любов, залегнала в тях като основен принцип, само за 24 часа, те щяха да създадат друг ред и порядък в цялата Земя. А сега те са се насочили към Земята, и чакат само разрешение, за да проведат великата си реформация. И те ще бъдат безпощадни, в изпълнение на този Божествен план на Земята.

Запишете си това със златни букви, че скоро идва времето, когато Земята це бъде Рай, и дошло е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...