Jump to content

17 Светлите същества и земната култура


Recommended Posts

17. СВЕТЛИТЕ СЪЩЕСТВА И ЗЕМНАТА КУЛТУРА

Тогава светлите същества ще слизат и възлизат на Земята, и земната култура ще бъде в пряка връзка с тези същества.

Никой дори няма да запомни за старата култура на Земята. Заедно с нейното заличаване, ще бъдат унищожен и всички източници на информация за нея. Съществата на Земята няма дори да се сещат, че на Земята е имало такава отрицателна култура. Те ще смятат, че Земята вечно е била такава Райска градина. Господ ще заличи всичкото зло от съзнанието на Новото човечество.

Този процес ще бъде свързан с изправяне оста на Земята. Този процес ще засегне и цялата Слънчева система, ще се промени и пътя й в небесното пространство, и ново Слънце ще огрее и планетите и Слънчевата система.

Ще станат и пертурбации с Луната, която силно влияе на процесите на Земя_а. За Космоса това ще бъде равностойно на космична катастрофа. Такова явление се случва рядко във Вселената!

Големи сили са насочени към Земята, но всичко ще стане постепенно, неразбираемо.

И когато вие дойдете пак на Земята, ще бъдете в нови тела, много по-ефирни от сегашните. Вие ще бъдете представители на новата култура на Земята, вие - будните души, и когато пак дойдете на нея - ще живеете в радост, няма да си спомняте за черното минало. То ще бъде окончателно ликвидирано! Тогава вие ще оставяте дълги години на Земята - много повече от сега.

На Земята ще се даде друго име. Това ще бъде началото на възлизането на земната култура. Светлите същества ще посещават с радост Земята, а сега те идват, за да работят и им е трудно да понесат вашата култура.

Затова те с обикновените хора не се занимават, не им обръщат никакво внимание! Целта на техните посещения на Земята - това са онези светли души, които работят за Бога, и на които те ще помагат като ги подготвят за новата култура. Казах, че те не се занимават с обикновените хора. Но така са си изплели мрежата, че тези хора са обвързани от всички страни. Те няма да могат да вършат злини на Земята!

Всичко зорко се следи от този възвишен свят, който масово се е пренаселил на нея. Затова сега ще станат чудеса, действително чудеса! Всички будни души, ще могат да влязат в реален контакт с невидимите същества. Ще провидят, ще прочуят, и този им контакт с тези същества ще им послужи като импулс да вървят нагоре — към своето усъвършенстване. Гледайки тяхната ефирна форма, техния хармоничен образ, светлината, с която светят, всички будни души ще добият непреривен импулс да последват техния път - път на съвършенството, път на светлината, път към Бога.

Това са съвършени същества, които никога не грешат. Те спазват абсолютно Божествените закони, тяхната мисъл и мъдрост, техния образ и светлина, техните чувства, любов и топлина - те идват от света на абсолютната хармония, и го пренасят тук - на Земята. Те ще ви помогнат вашите умове да започнат да мислят по-мъдро, а вашите сърца да се проникнат от безграничната Божия любов.

Само безмерната любов на Бога, можа да застави тези мощни, светли духове да дойдат тук на Земята и да наблюдават вашите несъвършенства. Някой от тях, които за първи път посещават Земята, гледат на живота ви с крайно учуден поглед!

Може би те не са знаели, че има толкова несъвършени култури във Вселената, толкова пропаднали култури - такива безбожници!

А някой от тях плачат, като гледат вашата култура и вашето несъвършенство!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...