Jump to content

23. Друго Слово, на Витоша сме на 10 септември 1979 г.


Recommended Posts

23. ДРУГО СЛОВО,

НА ВИТОША СМЕ НА 10 СЕПТЕМВРИ 1979 г.,

понеделник.

На поляните сме и събираме лешници. Ние двете сме с Величка.

Боата говори. Надявам се брата да говори, чрез Величка: „Аз съм тук и ви чакам да дойдете тука и да си почивате, и аз да ви говоря чрез Величка!” [12 часа и 5 минути по обяд. Силно слънце. Витоша, 10 септември 1979 г.]

ГОВОРИ БРАТА:

Мили мои приятели, щастлив съм да ви видя пак заедно!

Радвайте се на хубавото време!

Стефка*, и ти си хапни лешници. Чукай си ги. Те са много полезни. Времето е тихо и спокойно, както са спокойни и вашите души. Блажени сте да бъдете все заедно, но вие сте го заслужили! [*Коя е Стефка? - Виж „Изгревът”, т. 21. с. 943-967 и снимки № 31-52.]

От големите тревоги и ядове се е случило така, че се е пропукала аурата ти и е малко изместена. Затова става изтичане на енергията ти. Трябва дупките да се запушат, и да се оправи обърканото. Това ще става постепенно.

Затова, никакви лекари не могат да ти помогнат! Това заболяване е на нервната ти система. Ще се молиш! Те вече работят върху тебе. Ще се възстановиш, но бавно. И помен няма да остане от психичните кризи!

Майка ти, много ти помага! Тя ще продължи да ти помага. Имаш условия да пътуваш в чужбина. Там би могла да заякнеш малко. Работата ти няма да бъде много трудна. Ще се справиш добре. Целта на твоето посещение, ще бъде друга. Ще направиш връзка с Братствата в европейските страни. От тези връзки ще възникнат известни задачи (важни задачи).

Трябва да събереш сили и да работиш, когато те призовем.

Ти си слаба и неиздръжлива! Майка ти ще ти помага. Коя работа ти се вижда по-важна, ти не знаеш, но всичко тука ще се реши.

Съдбата ти ще бъде хубава! Чака те духовно блаженство и радост.

Сега обърни внимание на здравето си - да възстановиш аурата си. Да се премахнат прекъсванията и разместванията, помрачаването на съзнанието ти.

За духовна работа са необходими здрави и силни хора, със здрав гръбнак!

За чужбина може да се уреди, но ти трябва да издържиш - няма да е лесно.

Нали видя, колко е трудна борбата със злото?

Ако искаш да служиш на Учителя, най-първо трябва да се оправиш психически. Ние ти помагаме, и ти ще се възстановиш.

Дълго ще живееш, ще помагаш! Приемай от всичко с любов - не заповед, а молба. Всеки ще си извърви пътя. А на вас ще дадем по-големи задачи.

Ако те пратим, този път ще ти надяна един скафандър, за да бъдеш неуязвима. При всички трудни положения, аз ще ти помагам. Много работи противоречиви, имаш да решаваш.

Не се тревожи Стефка, пусни ги овцете да пасат. Няма все в кошара да седят. Аз ще бъда с тебе, ще ти помагам. После с Величка ще пообиколите света - да видите друга култура, да разказвате за Учителя. Проблемите ви ще се решават заедно. Сега не мога да ви кажа решенията. Ще се случи това, което е най-разумното за вас. Скоро ще разберете решенията.

Желая ви Господ да ви укрепи, и да ви даде сили да разрешите задачите си на Земята!

Пожелавам ви приятен Божи ден!

Ваш невидим приятел!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...