Jump to content

25. Брата говори за Благовест


Recommended Posts

25. БРАТА ГОВОРИ ЗА БЛАГОВЕСТ*

- Всяка игра, която играеш, е свързана с мисъл и действие, които носят своя резултат, бил той положителен или отрицателен. Изживейте бомбите. Превъзпитай клетките си - да не мислят вече зло, и да не играят такива игри. Стани им господар, и със своя мощен дух ги превъзпитай.

Учи и музика. Пей им и им свири. Давай им концерти. Така те ще се усъвършенстват и издигнат, и оправят благодарствена молитва към духа, който ги ръководи, и им създава условия за тяхното повдигане. А този дух, това си ти Благовест. Нали ще свириш?

- Не съм сигурен дали ще изпълня!

- И то с любов, без да мъчиш майка си. Обичай я, защото ти имаш привилегията да притежаваш такава духовна и музикална майка!

Не я нервирай, а изпълнявай това, което ти казва!

Свири, свири и пак свири! Музиката ще ти разкрие един чудесен свят, в който ти за в бъдеще ще можеш да твориш. Чудни неща ще ти разкрие света на музиката! - Тайни и красота! Работи, свири с любов. Обещаваш ли да свириш с любов?

Аз ще се старая и аз ще ти помагам, и той ще напредне. Той има бъдеще в музиката. А сега Благовест, аз поздравявам и твоя дух, и му пожелавам да бъде добър и разумен владетел на своя свят!

Господ да благослови всички твои клетки, да израснат и заедно с тебе да служат на Великото Божествено дело на нашия любим Учител! Успешна работа Благовест!

- Мерси!

- Щом си в беда - повикай ме.

- Добре.

- Веднага ще ти помогна! Ти, Благовест не се молиш, крайно време е да започнеш да се молиш системно на Бога. Аз говоря и на неговия дух.

Когато забележиш назряването на остър конфликт с майка си, не се занимавай, веднага се сети за мене. Помоли се, повикай ме! Аз ще ти помогна веднага!

Но Благовест, без да почукаш, вратата не се отваря.

И така мили Благовест, любезни мой приятелю, ти имаш много приятели в Невидимия свят, които те обичат и ти желаят доброто.

Призовавай ги, моли се често, свири с любов, на Бога служи.

Оставям те, мои приятелю любим! Трябва да обърна внимание и на другите. Смятам, че добре ме разбра. Нали Благовест?

Пожелавам ти Божието благословение да бъде над тебе, да се издигнеш повече в Божия път!

_________________________________________________________________

* Благовест е синът на Величка Няголова от баща Данаил Жеков, който е син на Иван Жеков.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...