Jump to content

26. Задача за благословението към враговете


Recommended Posts

26. ЗАДАЧА ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕТО КЪМ ВРАГОВЕТЕ

От сега нататък, всеки ден, ще изпращате по едно благословение на вашите врагове! Да няма ден, в който да пропуснете да изпълните тази задача. Ликвидация на века.

И ти Величка, искаш да ти помогнем. Ако изпълняваш всеки ден тази задача, кармата ще се разреши по-бързо.

Нали бързаш? Без вашето участие, а само с нашето - то няма да стане много бързо! Ти много мъчно възприемаш доброто! Станете снизходителни към всички души.

Величка прави изповед пред брата.

Целта на всички тези страдания е, да се пречистите и израснете. Не ви ли прави впечатление, колко снизходителен е Господ?

И аз бях строг и сега съм такъв, но трябваше да се издигна и усъвършенствам. И аз научих закона за снизхождението. Сега вие го учите.

Ти Величка, стани по-силна и издръжлива! Заповед е това.

Старай се и в службата си. Призовавай ме. Там ще минеш през някой трудни полета. В никого не очаквай да видиш приятел! Имаш си задачи. Ние ще ти помагаме.

Пази си енергията. Физически тя не е много голяма, но духовно е неизчерпаема!

И имаш нужда от почивка. Почивай си, и пак работи.

Твоят живот ще бъде интензивен, и ако искаш да съкратиш периода на страданията си, трябва интензивно да разрешиш задачите си. Тогава ще те освободим. Знай, мъките ти и страданията ти, всичките ти желания, са записани тук. Но те не могат да се реализират веднага, всичко е много разумно Трябва дати стигнат силите. Ти се изчерпваш бързо, и има опасност да си заминеш с неразрешени задачи, но разрешавай бързо задачите си.

Действай бързо - времето е кратко, а задачите много.

Ти не пестиш Божията енергия, вложена в теб, а не трябва и да я изразходваш безцелно.

Пак ли искаш да слизаш на тази Земя? По-добре да ликвидираш всичко сега! И аз тъй, ликвидирах всичко, и да станеш свободна душа.

Моли се за всички в службата си. Изреждай ги - ти не си случайно там! Гледай да намираш сили да отиваш на работа. Моли се непрестанно. Гледай на всички със снизхождение и любов. Кратко време ще бъдеш там.

Въобще, всичко при вас е кратко, а на вас ви се струва, че трае много дълго време. Развивай търпение.

Сега си в затвор. Ще останеш в него, доколкото е определено. После ще бъдеш на свобода. От тебе много се изисква, защото много ти се дава. Ти имаш всичката наша закрила и подкрепа.

Всяка нощ те укрепваме в нашите лаборатории, възвръщаме загубеното в организма ти!

Скоро ще се нуждаеш от основен ремонт. И всичко старо, гнило, ще изхвърлим от тебе. Ще посеем нови семена на обич и любов в тебе към ония, които досега не обичаш. Те ще се превърнат в твои приятели. Но време се иска за това. И това време идва вече.

Ти ще се обновиш изново. В живот на обич и любов ще заживееш тук на Земята. А трябва така да действаш, че да нямаш нужда от лечение.

Ученикът живее разумен живот, и е винаги здрав!

Когато научиш този закон, тогава ще станеш истинска ученичка.

Ако всичко Господ преживяваше като тебе, щеше да Се разруши, а Той е дълготърпелив, милосърден, кротък, незлоблив, на всички гледа с любов и има пълната вяра, че след злото, ще дойде доброто, и че най-лошото от Неговите деца, един ден ще се превърне в Слънце, което ще осветлява другите и ще им сочи правия път нагоре съм светлината.

Пожелавам на всички ви - Величка, Стефка, Благовест и другите, и вашите приятели - всички да станат такива мощни Слънца, които да осветляват пътя на лутащите се души! Работете в този дух.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...