Jump to content

03.03.1924. Матер Божия. 24-то Велико заседание, ден трети. стр. 780 – 783


Recommended Posts

780

 3 март 1924, понеделник, 23 д., 7 ч.з.

24-то Велико заседание.

Ден трети.

Логос от Матер Божия

М И Р Ъ  В А М Ъ !

Възлюблени чадца мои!

Благословено Царството на Отца и Сина и Светаго Духа над вас!

 М и р ъ   в а м ъ !

Възлюблени чадца мои! Приемете благоволението на Сина небеснаго и проявлението Му сега между вас.

Любезни чадца мои! Разширете сърцата си, проявете душите си и дайте ги на Господа, който е сега между вас на Земята. И това ви казвам, облечете чистотата на невинността и святата любов, която е живота мой и ще ви принесе в Новото царство, в Новата земя. Аз съм вашата Матер, преклоних главата си пред Господа моего и Спасителя вашего, който е между вас сега. Аз свидетелствам от Всемирното Бяло Братство, да дойде светлината и да осени душите ви и сърцата ви, да освети за храма на Духа Божий, който ще дойде върху вас. Мили чадца мои! Аз дойдох днес, за да изпълня троицата от името на Отца моего и свидетелствам с третото лице на Духа Божий в третия ден, да измия с очистената вода петната на живота ви, да измия душите ви и да изтрия сълзите от очите ви с покрова си и да ви дам радостта и сиянието днес до бъдещето Велико заседание, което вече влезе в силата на проявлението си. Казвам ви, аз, Матер ваша: „Пазете се, чадца мои, да бъдете святи и непорочни в проявлението на новата светлина и мъдростта, която иде свише, защото дадено ви е да бъдете светилници пред лицето на Спасителя вашего и Господа моего.

 781

 ..2..

 3 март 1924, понеделник

24-то Велико Заседание.

Ден трети.

Пазете светлината, която ще изхожда от вас, за да свети пред човеците и човеците да се не спъват в тънината.

Любезни мои чадца! Това е вашето предназначение от днес, от деня Заседателен на Отца небеснаго. Светлината, която ще изхожда от вас, е от името на Отца, поверена на Сина небеснаго и чрез Сина – Учителя вашего да приемете светлината на мъдростта. Аз свидетелствам за тази светлина, не пред света, но пред вас, защото дадено е вам да бъдете светилници с новата светлина. Стойте верни и не бойте се от човеците, защото благоволението на Отца е велико над вас и ще бъдете скрити от злината на човеците. Ходете във виделината с новата светлина, догдето е виделината между вас, защото казвам ви: „Виделината дойде, за да вдигне изброеното число и след издигането ще настъпи скръб по лицето на всичката земя, защото така подобава ней. А вие не ще видите скръбта, ако устоите в светлината и във виделината на Господа, която е спасението ви.

Чадца мои! Вие не знаете това, което иде и така благоволява Отец да бъде скрито всичко това, за да не паднете под отчаянието на скръбта, но казвам ви, стойте на призванието си и на благоволението Божие, в което сте сега. Мъдростта ще възрасти, радостта ще просияе, виделината ще даде светлината си и ще приемете възкресението на новия и вечния живот. Чадца любезни! Това е предупреждението и затова благоволих да дойда и да ви засвидетелствам Божието благоволение вам. Небесата свидетелстват, че Господ е между вас, Излезте на спасителния бряг и застанете при нозете на спасението Му. Ето, Той зове към всички, към всяка твар и чака да бъде познат от истинните богоневести, с които ще увенчае Духа си.

782

..3..

3 март 1924, понеделник

24-то Велико Заседание.

Ден трети.

Любезни чадца мои! Сега ще имате изпити в живота между 1924 и 1926 години. С изпитанието ще ви приготвят да приемете свидетелството на всяка мъдрост и светлина. Заради това, казвам ви:“ Ученикът е достоен, когато издържи изпита на учението си, ще получи свидетелството, достойно дадено нему, да премине от едно състояние в друго. Тогава скръб няма да има, сълзи не ще пролива и изпит не ще има в живота си, защото всичко достойно приложи. Дайте сърцата си от любов, душите си от умиление и духовете си от вярност, за да образува Господ троицата в мъдрост, истина и любов.

Любезни мои чадца! Не учените ще бъдат научени с Духа Святаго. Вие сте сега неучени в словото Божие, но ще се научите от името на Духа Святаго, който ще ви настави на всяка истинска мъдрост. Заради това казвам ви:“Радвайте се и веселете се за Господа Спасителя небеснаго!“.

Мили чадца мои! Ето, над вас стои светлината с величието на Господа Сина моего, Учителя вашего, който благоволява с ДухаСи да се освети водата и да получите очищение от всяко петно и целия ви живот. Заради това, възпявайте към Господа с моление и радост в душите си. /Изпяхме „Слава во вишних Богу“. Благослови се и освети се водата с разни фигури/.

 /изрисувани са фигури/

M.Stoicev_08.jpg?fbclid=IwAR3ziDGj-bD1-B

М И Р Ъ  В А М Ъ !

Възлюблени чадца мои! Приемете благодат и мир от Духа Святаго. Любезни чада мои! Молете се на Отца вашего, Господа Исуса Христа, който благоволява над всички вас и аз благоволявам към Господа моего да се моля за вас и спасението ви:

„Отче, Небесний Святий, моля Ти се от името на тези чада, които си призвал в Твоето тайно проявено

783

..4..

3 март 1924, понеделник

24-то Велико Заседание.

Ден трети.

дело, да бъдат благословени и запазени от Твоята крепка десница, прояви Духа си над тези чада, в които благоволи да проявиш Словото Си. Отче Святий, благоволи с духа Си и запази живота им от злите и лукави духове и от Човеците. Отче небесний, освободи ги от всичките им недъзи и дай им свобода, за да бъдат в силата на изпълнението си. Душата си вложих над тях и милостта си приложих над тях и одеждата си хвърлих за покров, помогни им Отче Святий, да изпълнят делото и да проявят Твоя дух чрез мъдрост и да проявят славата Ти, която носят от създаването на човека, дадени сега. Отче мой, помогни им, Ти Небесний Отче, ще се проявиш чрез тях, защото това е Твоето благоволение. Чуй гласа ми, аз възвишавам гласа ми от името на тези чада, на които си поверил Словото Си, ключа на всичките тайни. Амин, амин, амин. И така, любезни мои чада! Пийте сега от тази вода и очистете се. Опазете чистотата на вашата невинност. Застанете пред Духа на Господа Исуса Христа, Учителя ви и Син моя, проявен на Земята. Духът ми се възрадва, защото няма да понесе скърбите на човеците, но ще изпълни всяка скръб с радост и всеки ум с мъдрост, които познават славата Му.

Сега бъдете готови и единодушно събрани в името на Господа Исуса Христа, възлюбленият ми Син. След пладне, в 5 часа, Той ще благоволи в мъдрост и тайна,която вие не познавате, за да я познаете, приемете и приложете. Аз съм вашата Матер, небесната царица и управителка на Всемирното Братство и на Братството, което е сега създадено на Земята пред Господа моего. Аз ви покровителствам с духа си. Дерзайте, защото покровителството на Господа е по-величествено над вас и радвайте се в това покровителство. Приемете всяка благодат от великите ангели и от вашите братя, които са горе на небесата. Благословени бъдете от Господа Исуса Христа и от Бога Отца и Духа Святаго и от мене, ваша Матер небесная.

Благословени бъдете! Мир вам, мир вам, мир вам! Амин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...