Jump to content

28.03.1924. В. Учител. Пояснение върху центровете. стр. 820


Recommended Posts

820

Пояснение................................................... март върху центровете.......................

Когато дойде Духът върху вас, който ще ви изпратя, той ще раздвижи тези центрове и както телеграфните жици, които образуват центрове и се свързват с разните градове, така Духа във всяко определено време ще нарасне един от деветте центрове, според времето и епохата, кога какво ще се случи, за да се придобие великия резултат. Това ви отговарям върху този въпрос за деветте центрове, които са вложени във вас. Тази мъдрост, която имате сега, ще ви бъде основа за другата, която ще дойде.

Що е Истината?

На всяка истина, слънцето е факта. Всяка истина ще се засвидетелства чрез вашата виделина, която произхожда от вас. За да изхожда от вас, вие ще бъдете факта на великото слънце. Това е основата на великия закон. Само слънцето е свободно в своята светлина и ако вие чрез виделината образувате това слънце, там се включва закона на великата истина. Това е тайната на свободата на верния ученик, който носи названието окултист.

Що е Свобода?

Свободата е да облечете живота. Вечният живот е Духа, който е в нас.

Животът, който не се поврежда от никакво зло?

Това е вечния живот. Когато дойде Духът върху вас и злото се приближи към вас, вие ще се дематериализирате пред злото и ще бъдете невидими и пред лукавите човеци. Това аз го давам на посветения Ученик на тайната на Духа.

  • Thanks 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...