Jump to content

Recommended Posts

ОБИЧАМ ТЕ

Ани, Мери, приятели, да насядаме в кръг. Ние сме като деца, заиграни някъде във Вселената, неудържимо увлечени от своята идея.

Обичам те! Обичам те! Просто съм всемогъщ като те има. Всичко мога да направя за теб, всичко мога да пожертвам за теб с щастие.

Ти си детето вдясно, което обливам в ума си с всички багри на светлината.

Токът на любовта ми е толкова мощен, че дрехата ти става бяла като Слънцето и тялото ти грейва като ден. Ако си бол-но - оздравяваш, ако си мъртво - възкръсваш, ако си нещастно - вдъхновяваш се.

Ти пък запалваш детето вдясно от теб и така токът на любовта се завърта и идва усилен при мен чрез детето вляво.

Кой върти колелото? Центърът, Хара. Как го върти? - Нали като се яви топъл център, студената периферия се устремява към него и се образува вихър, наречен циклон. Ти като се движиш по кръга на този вихър, отиваш към центъра, дето топличкото те изважда от студа на безлюбието, издига те нагоре към любов, взаимност, свобода, простор, необятни възможности.

Така излизаш от бремето на материалния, меркантилния свят и влизаш в света на душите, в света на любовта.

Да обичаш безкористно, то е най-великата сила в космоса. Намери едно същество, една идея, едно занимание, което да събужда в тебе велика любов. Тогава тази мощна сила на любовта ще ти отвори път навсякъде.

Хара е девствена долина в центъра на България, където силите се уравновесяват. На физическото поле Хара е център на тежестта в тялото. В по-висшите полета - този център има свое седалище. Ние ще работим с Хара в центъра на мозъка, т. е. с пинеалния сплит, където е интуитивното съзнание.

Всеки като запали тази свещичка в себе си, колелото на българите ще се завърти, те ще станат на Слънце, на магнит и всички народи ще бъдат омаяни, вдъхновени, влюбени, ще започнат да се въртят около тях и да се магнетизират, да се изпълват от тази любов, от този изобилен живот.

Ако приложат този метод, българите могат да запалят Земятя с любов и да я освободят от робството на безлюбието, на омразата, на отчуждението, алчността, самотата. България ще стане един реактор на синтеза, от който Земята ще пламне от възвишени чувства. Тогава ще дойде една култура на свръх-съзнанието, култура на саможертва и служене на тия, които обичаш. В свръхсъзнанието на великата любов хората така ще светнат, че в скоро време ще станат неизказано красиви, ще станат съвършени. Как можеш да не обичаш едно красиво, мило същество, което трепти от любов към теб и иска да те повдигне във всяко отношение?

Хората, които останат в меркантилния свят ще погинат. Те ще изгубят енергията си и ще се разкапят, както се разкапва гниещият домат. Хората, които се издигнат в интимния свят на душите, ще се запалят от такава любов, че целият им живот ще грейне, ще се изпълни с ликуване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...