Jump to content

2. Бъдещата раса


Recommended Posts

2. БЪДЕЩАТА РАСА

Тук съм, за да ви моля да се подготвите за Мене-Духът на неродените, за децата на Бъдещата раса. Аз съм Единният и само Единният, който представя всички тях, защото представям тях, намиращите се в сърцата на всички.

В полза на децата от Новата Раса ще говоря в тази книга. Особено заради тях е нужна чистотата, за която настоявам.

Никога нито едно от тях няма да стане дете на такива родители, които не са във всяко отношение чисти.

Вие, нежелаещите самоочистване, вие можете да създавате деца в света, ако желаете това, но ще трябва да приемете всяко дете което ще може да дойде във вашия дом, защото при нечисти родители не би могло да се роди чисто и висше, с висока степен на еволюция дете. Във вашия дом, нечисти и егоистични, могат да дойдат само недостигналите степента да образуват Новата Раса. Но не при вас, о родители които сте чисти и неегоистични, ще дойде някой от недостойните за вас. Никога не ще дадете раждане на дете, което да не изразява чрез своята същност всичко, което ще бъде реализирано и което се очаква от Бъдещата Раса. Само ако родителите от настоящата раса се заемат с очистване на телата си, емоциите и мислите си, Аз ще мога, в моите нови тела, да изразя тези качества, които ще направят земята небе, а животът - благословение.

Аз, Духът на неродените, дойдох за да обединя в едно родителите на Новата Раса! Настана бремето за делене на хората на готови за учредяване на Моята Нова Раса и такива, които още не са готови.

Аз ида! И чуйте вие, които жадувате красота в децата си! Още веднъж - Аз призовавам!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...