Jump to content

12. Съвършената чистота


Recommended Posts

12. СЪВЪРШЕНАТА ЧИСТОТА

С призив за чистота, за съвършена чистота Аз, Духът на неродените се обръщам към вас, за да може Моята Раса на пречистеното човечество да дойде в проявено състояние. Скоро аз ще избера малцина от вас, за да я учредя в избрано място, където условията да бъдат идеално подходящи. Някои намирам подготвени, поведе очаквам да намеря в най-близко бъдеще. Но това не може да стане по-рано от времето, когато достатъчен брой от вас бъде готов. Само тогава Моята Раса ще бъде основана като отделна единица Затова съм дошъл, за да изявя пред всички вас тези качества, които са необходими, ако пожелаете да се присъедините към ранните общини на Новата Раса.

Чистотата и Любовта са фундаменталната необходимост за достъп в Моята Раса. тъй като по-нататък никой няма да може да прогресира без Любовта и Чистотата.Чистота изисквам не само в действията, но във всяка ваша дума. всяка мисъл. Не само чистота на вашите мисли, но и чистота на цялостното ви съществуване, на цялостната ви природа. Толкова чисти трябва да бъдете, че никакво влияние отвън да не може да предизвика у вас нежелателни реакции.

Може да ви се стори невъзможно овладяването на толкова съвършенства, но ако се борите и се откажете да се подчините макар и за миг на други принципи, освен Любовта и Чистотата, вие ще забележите своето усъвършенстване ден след ден и склонността да допускате недостойни влияния ще ви напусне напълно. По този начин ще станете кандидати за Моята Раса

Аз, Духът на Неродените дойдох да призова стремящите се към Бъдещата Раса.

Аз съм Духът на Тази Раса!

Аз съм Духът на Новата Раса на всички същества!

АЗ СЪМ ДУХЪТ!

Но Аз говоря само от този аспект, като Дух на Неродените, защото заради тях, както и заради вас, новата Раса ще трябва скоро да се прояви.

Не призовавам напразно! Аз не викам, без да издигна някои от вас до съзнанието за това, което постановявам, че Новата Раса е близка до своето учредяване.

Бих искал всеки от вас да знае, че именно Аз пожелах, да знаете и разберете Моето послание към вас, което е следното:  неродените на Новата Идеална Раса са готови да дойдат във вашия свят. Те ще дойдат, когато им подготвите път. Те са в очакване на чисти тела, чисти родители, чиста обстановка и чиста Любов. Те ще се въплътят веднага, щом се очистите и самите вие може да встъпите в Моята Нова Раса, когато борейки се упорито, придобиете съвършената чистота.

Аз очаквам!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...