Jump to content

3. Закон за Правдата.


Recommended Posts

3. Закон за Правдата.

Ако вие ме запитате: „Защо имаме нужда от правда?” отговорът е: За да могат бъдещите поколения да живеят във вашата светлина. А животът има нужда от светлина. От светлина, която ще се прояви в Царството на Отца ви. Христос подразбира онзи велик, разумен, Божествен свят, дето праведните схващат дълбокия смисъл на нещата. „13 Царството на Отца ми - казва Христос - ще просветнат праведните”. Тогава вие може да възразите: „Какво ни интересува нас, че праведните ще просветнат?” - Много важно е туй. Ако издаваш светлина, праведен си. Ако не издаваш светлина, никаква правда няма в тебе. При сегашните праведни, които са без светлина, всеки е праведен, всеки е честен, но при този праведен не можеш да прочетеш нито едно просто писмо, нито една глава от Евангелието, нито една свястна книга. БЕЗ СВЕТЛИНА (ПРОСВЕТА) В СВЕТА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЕВОЛЮЦИЯ. Преди милиарди и милиарди години тия същества във Вселената - праведните - са минали при Отца и са придобили тази светлина. И благодарение на нея светът сега вижда. И това е светлината на праведните.

Кои са праведните? Светлите ангели, служителите на Бога, които са просветнали. И следователно сегашната светлина - това е един изблик на тази правда. И ако те престанеха да светят и да живеят в правда, е нае на Земята всичко би се свършило.

Вие ще питате: „Тук на Земята ще дойде ли правдата?” На Земята никаква няма да дойде! Откак светът е засветувал, Земята е пълна само е неправди и кости. И докато се свърши тази епоха, тя ще бъде пълна с кости; и всички съвременни хора, и те ще оставят своите кости. Защо? Защото НА ЗЕМЯТА НЯМА ПРАВДА. И съвременните хора страдат от безправие и от нямане на светлина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...