Ани Публикувано 7 Ноември, 2019 Публикувано 7 Ноември, 2019 Молитва от ЗНАНИЕТО за ИСТИНАТА * * * „Всемогъщи Боже, Господи, Отец мой, Ти, който Всичко си и във всичко; Мъжена, Сила Съвършенна и Добра: В името на Отца и Сина и Светия Дух, * * * Научи ме да се Хармонизирам, Балансирам и Регулирам Помогни ми да се Координирам, Трансформирам и Тонизирам; Да бъда Релаксиран, в Синхрон и в Равновесие, за ДА ЖИВЕЯ В ЗЛАТНАТА СРЕДА! - на - Мислите, - Чувствата, - Словата, - Делата и - Живота в Ума, Сърцето, Тялото, Духа и Душата чрез Светлината, Топлината, Въздуха, Водата и Храната с помощта на Любовта, Мъдростта, Истината, Правдата и Добродетелите, за да постигна Нов живот, Знание, Свобода, Разбиране и Будност * * * ТУК и СЕГА във всичките ти светове и във всичките ми тела, за което Ти благодаря – за Благата и Благодатта, за Благочестието и Благовестието, за Благоволението и Благословението, за Благовещението и Блаженствата. * * * ЖИВЕЯ Господи, за да Ти СЛУЖА: - на Волята, - на Съзнанието, - на Законите, - на Теб Самия, - на Ближния, - на себе си и - на враговете. * * * Живея, за да Те позная в Светлина и СВЕТЕЩ да Ти служа. Да е за благото и доброто на всички живи същества: да е неприкосновена личността им и свободен изборът им. Благодаря ти Господи за всичко, което си ми дал, което ми даваш и което си определил за мен! * * * Всичко в мен е ПРАВО, ЧИСТО, СВЕТЛО, БУДНО И СЛУЖЕЩО. ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО ТИ, ДА БЪДЕ ДЕЛОТО ТИ, ДА ДОЙДЕ ЦАРСТВОТО ТИ, ВЕЧНО ДА Е СЛАВАТА ТИ и БЛАГОСЛОВЕНО ДА Е ИМЕТО ТИ СЕГА И ВО ВЕКИ ВЕКОВ. АМИН
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване