Jump to content

После Словото


Ани
 Share

Recommended Posts

После Словото

Под хипноза

Благодарим на отказалите се, а на останалите ЧЕСТИТО!

Браво на Продължилите! Тяхно ще е Царството... И на отказалите се ще е Царството, но по-късно. По-късно е всякога, но по-близко е до никога отколкото до някога - зависи от ПРОДЪЛЖЕНИЕТО.

Тежко ни, ако тежко ни е. Може да плачете колко си искате, но не се оплаквайте. Пречистващо е, а това е Смисълът. Всяко пречистване е на място щом е от Ученици. Достойният продължава - познал е Вярата, Любовта и Мъдростта: там е Истината. Блаженни ще са завърналите се. Ето ги идат. Важно е да сме повече. Задължително е да сме много. Успех невиждан е да сме всичките.

Последното право е на човека - ДА ИЗБЕРЕ:

- С омраза да нарича,

но с любов да не отрича!!!

Отречението е самоотречение, самопогубване и самоубийство. По-полезен не можеш и да бъдеш. Извинявай за поканата! За тебе не знаехме.Не бяхме и чували, че такова „животно“ има, но май някой го каза: Такова животно няма, /гледайки в онова животно, което на.нищо не приличаше и беше ужасно грозно/. Животното се казваше Бягай Бе!

Това е от мъка и болка, извинявай!

Пошепни ни как най-бързо и лесно се предизвикваш, за да те извадим от тинята. Само гневен, виновен и страхлив ти невежия ще бъдеш спасен, когато поне веднъж истината назовеш такава каквато е - нищо, че не ти харесва, че не я обичаш, че не я разбираш.

Преди Словото бе Бог. След Словото дойде Ти. След тебе две възможности има: да останеш сам или да станете двама. От теб зависи, от твоя Избор. С Бог или с „Бог“ - избери!

Каква е нашата Истина! Нас ни няма - има само Бог. Ние не искаме да ни има, за да има Бог. Бог Е, а ние не сме. Защото знаем, че ако НИЕ СМЕ, Бог няма. Но Бог ИМА и ние това Знаем.Следователно Извода е, че щом и Бог и тебе те има - или ти си Бог или Бог си ти. Всичко е Вярно!!!

Ти и без това не съществуваш, защо искаш да изглеждаш.

Как се събужда малко дете или бебе? С много любов. А някои казват с шамари и ако не стане - с чукове. Чукове с чукове се събуждали. А как се пробужда заспал? С внимателна любов. А някои казват НИКАК и НИКОГА. Докажи им, че не са прави... И последно: Как се осъзнава човек? С цялата любов чрез себе си. А някои казват..., но ти ги изпревари, крещейки неистово: Закъснели сте, аз съм пораснал, буден и Божий...

Бягай Бе е дошъл. А колко е красив, ако знаете...!

Няма по-красив от Бягай Бе, наш брат Божий.

На всички радостта е неописуема.

Състраданието е на място, когато непробудните са много и не струва, когато ги е пробудило. Заменете го с Любовта и ще откриете, че едно и също сте правили, само обекта е различен. И според него е и състрадателната ни Любов.

Никой не те мрази човече. Сянката е, че ти сам себе си не обичаш и гледаш това да не разбереш. Ти не можеш да си представиш колко се мразиш, а даваш вид, че с такива си заобиколен. Заобиколен си със самия себе си, защото нищо освен тебе отвън няма!!!

Избралият да чете тази книга или други с подобна тематика нека знае: ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА! Отстъпление не е възможно, отказване - също. Първоначалният тласък е стартиран, ускорението е дадено. Късно е за всякакво дърпане. Стигналият до тук е съпричастен и в това нищо лошо няма. Нещата вече работят, в тебе гледат, за теб се грижат, на теб ти се помага. Огледай се и ще се увериш. Собствените ти вибрации са настръхнали, т.е. вече си закърмен с Истината, със Знанието, вече ти се тропа на Съзнанието, а това е то твърдата гаранция, че СЕМЕТО е посято. Съгласил си се. Вече си дал съгласието си макар и негласно. Твоята увереност настройва, твоята Вяра набъбва. Божието Слово е посадено и работи. Почвата ти е била благодатна и благоприятна и Наставниците ти вече култивирали са в нея твоето Начало. И пътя ти трасират, за да го видиш и стъпиш на него.

От днес нататък във вашият живот само две неща са възможни:

- Или да вървите сам...

- Или да ви се помага.

За имащите съмнения декларираме, че свободата и избора им остават. Не се страхувайте, че ще пропаднете. Щом с Чистотата сте почнали и Пътя сте хванали, повече от половината работа е свършена. Повечето от вас още посоката нямат. Който се е уплашил нека бъде смел. Вашите състояния се сменят от ума, а не отвън. Отвън нищо страшно няма. Животът е само пукването, тласъка, „ритниците“, но техния смисъл е друг. Всяко пропадане и всеки уплах са измислени и са последица от страха, който егото във вас и човешкия ум са провокирали. Заменете ги със решителност, провокирайте ги с твърдост и ще усетите увереност, безстрашие и бодрост - това са истинските сили у вас. Това не са фантазии, а дадености, които лично вие и всеки сам ще удостовери по присъствието в себе си. Когато те са събудени и активирани човек се въодушевява, подема, радостен и весел става, целият е усмихнат, живот блика от него, идва ти да летиш...

За най-уплашените: Проектирайте в пространството СИЛНО ЖЕЛАНИЕ ЗА ВРЪЗКА С БОГА и не след дълго ще я получите и усетите. Човек живее както мисли и съдбата си сам чертае, когато Духовният Път е избрал. Материалният това не може...

Закърмени сте със Стремежа и той е по-силен от вас въпреки съпротивата. Блажен и честит бъди! За теб се отнасят словата на Христа: Блажени са вярващите, тяхно е царството Небесно. Оставете несериозното отношение на жлъчните, комедийни и подигравателни типове, които това свято Слово използуват, за да разубедят вярващия, осмивайки го и предричайки му, че това е химера, измама и заблуда. Те са в капана, за тях е болката и съмнението, за тях остават нещастията и страданията. Гледайте напред и ще усетите как ви олеква, става ви приятно и хубаво, топлина около сърцето ви се разнася и ви унася, но не спирайте. Честито на пожелалите да продължат и още по-честито на изостаналите - да се замислят, че трябва да го пожелаят, а на блаженните пожелаваме още по-блаженни да са и да побързат с помощта си. Готови сте! Спасени сте. И от това спасение спасение няма. Спасението от тук нататък е в Учението, Работата и Приложението като Служене, чрез Волята и Вярата. Вие сте близо...

И сега нека продължим работата си, защото много остана. До всяка струна се стремим да се докоснем и тя да зазвъни.

Оставяме на Бог да ни води...

А на всички пожелаваме да приемат с разбиране и любов смисъла на ОСЪЗНАВАНЕТО - ТО Е НАЙ-ВАЖНОТО и НЕОБХОДИМО ЗА УСПЕХА ДО ГОРЕ...

Цялото ви същество ще се затопли и около сърцето ви ще усетите изпотяване и горещи вълни ще ви превземат. Сега е момента да кажете на глас: Благодарим Ти, Боже, благодарим Ти, Господи, Благодарим Ти, Отче наш! Твои сме, любов сме, истина сме и нека цялата Слава да бъде за Теб. АМИН.

От автора К.Т. К.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...