Jump to content

Бог Е


Ани
 Share

Recommended Posts

Бог Е

Бог е Връзката

между Божията Мисъл

и човешката Душа.

Беинса Дуно

Методът за усилване на тази връзка е да БЪДЕШ БУДЕН НЕПРЕКЪСНАТО... Будността е начин за скъсяване на Връзката (отзад).

Пет неща се правят ЗАВИНАГИ (а не само днес и утре):

- Будност.

- Любов.

- Съзнание

- Истина

- Добро

Истински Добър е който такъв ще остане през всичките си животи.

Бог като връзка можеш да усилваш само чрез собствената си Будност. Усилването и Скъсяването (като приближаване) зависят само от теб, а не от нещо отвън! Силата за това е вътре в теб - ДА СЕ ПОДДЪРЖАШ ГОТОВ И В ОЧАКВАНЕ МИГЪТ ДА НЕ ПРОПУСНЕШ, КОГАТО БОГ ЩЕ ТИ „ЗАГОВОРИ“ В ТЕБ!

Тогава е момента на Единението (за което не трябва да мислиш!!!) Методът носи името на своя Творец и се нарича „Идейно усиление!“ При него връзката се чува, вижда, познава, разбира, изписва, рисува, слуша, но ви молим: не правете като при Христа, когато нито чухте, нито видяхте, нито разбрахте, нито познахте!

Беинса Дуно: Проявявайте любовта си към Бога, ближния и себе си! Горе това отчитат като героизъм и жертва. Радвайте се на Бог и делата Му! Сърцето, умът и Душата са БЛАГАТА, които Той ни е дал. Възприемайте ги и ги изучавайте! Нищо не идеализирайте и към нищо не се привързвайте! Във всичко Бог търсете и ще Го видите!!!!!!!!!

Бо Ин Ра: Постъпвай така, че Бог в тебе да не се срамува. Бъди такъв какъвто си създаден - образ и подобие Нему и винаги имай Стремеж да Го познаеш. Всичко останало е суета и пътища.

Ошо: Не е забранено да се проявяваш като Баща си, но е глупаво да желаеш да го изместиш, смениш или себе си Бог наречеш! А най-фаталното от всичко е да Го отричаш, независимо от мотивите. Човешките мотиви не струват!

Всичко, което знаете за Съвършенствата, Блаженствате, Пентаграмата и Храната дръжте в ума, сърцето и Душата си, за да се ползувате. ТЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВОТО, ЧЕ БОГ Е, А НЕ Е НЕ, БОГ!!!

Изброените по-горе могат да чистят, лекуват, оздравяват, да повдигат, осъзнават и извисяват повече от които и да е желания. Вложете всичко което знаете в Мислите, Чувствата, Словата и Делата си и чуйте!

- В ПЪТЯ СТЕ... САМО, когато всичко правите за благото, мира и доброто на всички живи същества; Пътя до Бога минава през тях.

Беинса Дуно: Всичката Храна ви е дадена от Бога даром, но хората започнаха да си я продават и това ще струва скъпо на търговците. Който Божията храна продава ще плаща. От нея никой няма право да печели. И пръста, от която сте направени, не е ваша. Нищо не е ваше. Какво от всичко, което виждате, до където очите ви стигат е ваше? А продавате... Отново чуждото и заграбеното продавате. Всички търговци, до един, ще бъдат превърнати в камъни.

Бог Е това, няма хлабаво...

СМИРЕНИЕ + СВОБОДА = НЕПОБЕДИМОСТ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...