Ани Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Мотивации Дзен: Защо взимаш това, което имаш? А какво нямаш? За благото, мира и доброто на абсолютно всички живи същества... В името на Бога, за Неговата прослава, величие и вечност. Благословеност, благодарност и служене, т. е. всичко за Цялото, за Целостта, за Едното. Щастието е в служенето. Удоволствието, удовлетворението, възхищението и възторга са в щастието на ближния. НЯМАМЕ ВРЕМЕ ЗА НЕРАЗБИРАНЕ:. НЕ МОЖЕШ ДА ПОЛУЧАВАШ САМО, ЗАЩОТО ВСИЧКО ИМАШ. Нагласа за компромиси и самопожертвувателно служене в имене Бога. Съгласие с Отца ми, че съм канал, проводник, свидетел, участник, съратник, брат, служещ, приемник, предавател, транслатор, компютър и несъществуващ, защото БОГ вместо мен всичко прави, а аз му помагам, само ако ми позволи след молитви и молене. Спасение от страха и откриване на любовта. ТОЛЕРАНТНОСТ. Всеотдайност, състрадание, себеотрицание, самоотричане, жертвоготовност. Повдигане на Самосъзнанието до Свръхсъзнание Подчинение на животното в мен на Истинският човек, който бях. Подчинение моята воля на Божията. Сливането на Душата с Духа. Познаването на Бога. Събуждане на Кундалини и пречистване на Сушумна. Събуждане на Третото око. Приемане на Любовта, мъдростта, истината, вярата и Свободата. Светещ да стана и светещ да служа на Светлината Да добия живота, знанието и свободата в едно с будността и правилността. Повдигане на Вибрациите. Контакт с наставниците. Постигане на Хармонията, Красотата и Доброто Постигането на Безсмъртието, Съвършенството и Вечността, но сега, в този живот, днес, тук и сега в настоящето. Любов към Бога и Любов към хората. Превръщане на Знанието в Знаене и постигане на тоталното преживяване и съпреживяване като опитност, осмисляне и постигане. Нищо не е отвън, а вътре в мене. От там трябва всичко да взимам, а не да постигам или да внасям от вън. МЪДРОСТ + СЛОВО = ЗНАНИЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts