Jump to content

ВОЛЯТА Е П РЕД И ВЯРАТА


Ани
 Share

Recommended Posts

ВОЛЯТА Е ПРЕДИ ВЯРАТА

В ДЕНЯТ НА РАЗПЛАТА

ЩЕ СИ ИСТИНСКИ САМОТЕН,

щом Воля и Вяра си нямал.

Беинса Дуно

Волята не прави човека силен. И истинската воля не прави човека силен. Всяка сила отвън не е трайна. Ако силата на човека не идва отвътре - от веруюто му и Бога, т. е. от Божественото в него, тя лесно се губи!!! Помнете това!!!

Беинса Дуно: Помнете, че Силата е колективна, т. е. резултат на много същества, каквото е Доброто и Интелигентността. Милиони са работили за тези Три. И в деня на разплатата сами ще видите каква част от Силата, Интелигентността и Доброто са ваша собственост!!! Всичко чуждо ще ви се вземе, а за вас ще остане само онази малка придобивка, която сам сте си изработили и придобили!!!

Само Волята постига най-високите ДУХОВНИ ВЪРХОВЕ - твърдост, решителност, смелост, изпълнимост, непоколебимост, стремеж и Вяра, че помощ ще дойде и ще дойде отвътре, т. е. не си сам, ще бъдеш ВОДЕН, защото за всеки ИМА ВОДАЧ ОПРЕДЕЛЕН. Ти само се остави да бъдеш воден - ЖИЗНЕНО ЖИВОТА ЖИВЕЙ! - и виж какво става... Готов те чакат да станеш и да те грабнат - ТОВА ИМ Е РАБОТАТА...

Волята уяква като се прилагат Божиите закони: ЕДНО ПО ЕДНО ЧОВЕК ДА СЕ ОТКАЗВА ОТ СЛАБОСТИТЕ СИ ЧРЕЗ ВЕЛИКОТО ВЪЗДЪРЖАНИЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ВЯРА, ОБВЪРЗАНИ НЕПРЕКЪСНАТО С ПОСТОЯНСТВОТО!!! !!! !!!

Имай Волята да придобиеш Любовта, Мъдростта и Истината, като оставиш и другите след теб да се учат...

Припомняме: САМО ВОЛЯ ПОДЧИНЕНА НА ЛЮБОВТА КЪМ БОГА Е СПОСОБНА ДА ТЕ ИЗКАЧИ ДО ОТЦА НИ.

Беинса Дуно: Земното човечество никога не е знаело и подозирало за своето МОГЪЩЕСТВО, въпреки разкритията на Просветлените!!!

Странно защо ли! - Тъжно е (въпреки всичко) да живееш в мрака и да ти харесва, наричайки го светлина. Такава светлина няма... Хората без Път в Живота си, често се сещат за Бога и за вярата си в Него. Чуй Прастарата, свещена и светеща Тайна на Бога, която ВСЕМИРНИЯТ УЧИТЕЛ ЗАВЕЩА НИ: Да вярваш, че еди кой си те е нахранил е факт, а не Вяра... Вярата подразбира нещо, което не е станало, т. е. не е станало, но ти си сигурен, че някога ще те нахранят, така вярваш в нищото, то да стане, да се сбъдне за теб. Без Вярата нещата не могат да станат реални!!! Вярата ПРЕДШЕСТВУВА Реалността!!! !!! !!! Вярата е Вратата, през която човек влиза в Реалността!!! В Реалността работи Духовният човек, в Природата: ЧИСТАТА РАБОТА ИЗИСКВА ПЪРВО ТИ ДА СИ ЧИСТ И ВСИЧКО ДО КРАЯ В ЧИСТОТА ДА СВЕТИ!!!

За Реалността, Илюзията, Сенките и Действителността ще говорим през една глава от тук, за да укрепим, окончателно ВЯРАТА И ВОЛЯТА ДА ГО СТОРИТЕ. Веднага ще попитате “КОЕ?” - Чрез Волята ще повярвате, че обичате Бога и това ще стане Реалност!!!

Запомнете: Резултатите са относително понятие - ВИНАГИ МОЖЕ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ - това заложено е в човека (да не е доволен от постигнатото), така да бъде, за да е в ред Еволюцията - да е винаги на ход, а човекът да расте и се развива.

Беинса Дуно: Дори и Злото не е в различията и разнообразието, а в липсата на Любовта! Сегашната любов между хората е повърхностна, нереална, защото е само голи намерения, добри намерения с евентуално бъдещи пожелания и очаквания, да се превърне в нещо по-...

ЗА КОЕТО ПРЕПОРЪЧВАМЕ БУДНОСТ, БУДНОСТ, БДИТЕЛНОСТ И ПАК БУДНОСТ.

ДОБРО + СЛОВО = БУДНОСТ

МЪДРОСТ + ЗНАЕНЕ = БУДНОСТ

СЪВЪРШЕНСТВО + БУДНОСТ = БУДНОСТ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...