Jump to content

Ти търсиш и теб търсят


Ани
 Share

Recommended Posts

Ти търсиш и теб търсят...

НЯМАШ НУЖДА ОТ НИЩО ЧУЖДО:

Нещата са в тотална зависимост

и В тонална свързаност –

ВЕЧЕ ИМАШ.

ВСИЧКО ИМА!!!

Духовното Съвършенство иска целия човек, без остатък. Духовното - тялото и душата не дели, и не разглежда различно. Духовно предимство на никое не дава, а ги управлява. ЧИСТОТАТА Е ЗА ЦЯЛОТО В СРЕДАТА... Предимство и привилегии нищо няма. Нищо не е повече от друго нещо. Нищо не е в повече. Всичко е осигурено, ударено и вечно. Нищо не е заслужило повече от друго.

ВЕЧНОТО АЗ, РОДЕНО ОТ ДУХА, Е ИЗВОРЪТ ЧИСТ НА ДУХОВНИ СИЛИ В ЧОВЕКА: РАЖДАЩИЯТ, РОДЕНОТО, РАЖДАНЕТО И РАЗНООБРАЗИЕТО СА ЕДНО И ЕДНО В ДРУГО (нищо отделно и отделено не е). В ТОЗИ ДУХ, СВОЯ БОГ ТЬРСИ, ЗА ДА ВИДИШ ВЕЧНИЯ И СЪВЪРШЕНИЯ!

Бо Ин Ра: Духовното съвършенство е плод на Живота, изживян според законите и не е извод на мисълта. Разумът си има своите възможности, които ще научиш, когато разбереш кои са обектите му - това е Чистотата на мислещите деца: да постигнеш ново единство на Съзнанията, ново единство на Мисълта с обекта на мисленето. Само в такова Единство могат да се мислят и крайните, най-висши мисли. Градивните камъни - обекти са в земния свят, в земния опит.

ВСИЧКО ПРЕОДОЛЯВАЙ, ТО Е ЗАТОВА...

СЛОВО + ДВИЖЕНИЕ = ПРОЦЕС

ДОБРО + РАЗУМ = ПРОГРЕС

СЛОВО + ДУХОВНОСТ = ПОСЛАНИЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...