Jump to content

Беинса Дуно: ГЛАДЪТ!


Ани
 Share

Recommended Posts

Беинса Дуно: ГЛАДЪТ!

ДА ОСЪЗНАЕШ ХРАНАТА

КАТО СИЛА Е ЗНАНИЕ:

СТАВА В ГЛАД!!!

Беинса Дуно.

Беинса Дуно (до края:) - Гладът на това учи. Излязъл си извън нормалните условия, за да ги изучиш отстрани и правиш това съзнателно - ето начина, техниката и методиката. В ситостта знание няма - мирише на възглавница. ПОКЛАНЯЙ СЕ НА ГЛАДА КАТО ЦАР. В НЕГО СЕ КРИЕ ЩАСТИЕТО НА ЧОВЕКА - ето ви пример: как постижимо е, за едно привидно бедствие, да се мисли с любов и да се намери приложението му, плюс всичко, което носи.

ПЪРВО СЕ Е ПОЯВИЛ ГЛАДЪТ И СЛЕД НЕГО ХЛЯБЪТ - това е Знание.

ПОСЛЕ ГЛАДЪТ СЪЗДАДЕ ОРГАНИТЕ - уста, хранопровод и стомах.

В химията всичко Гладът е дал: всички елементи се насищат взаимно и свързват - това задоволяване на Гладът им е. Всички физически явления се основават на Глад. Дойдете ли до най-големия Глад, сте пред най-големите изпитания в своя живот - очаква се от вас да разберете Смисълът му. Гладът измъчва човека като страдание, но друго нещо - още по-грозно, го изтезава: лакомията е, която го затрива и алчността. Тях забравете, от тях се отървете, а Гладът оставете да си действува спокойно и свободно: каквото пожелае, нищо не му отказвайте - всяка жертва ще бъде възнаградена.

Хората не умират от Глад, а когато не гладуват, за да се пречистят. ГЛАДЪТ ПРОДЪЛЖАВА ЖИВОТА!!! КОЙТО Е ГЛАДУВАЛ СЪЗНАТЕЛНО, ЧОВЕК Е СТАНАЛ!!! Срещнете ли гладен, знайте, че Бог го е посетил, а вас изпитва - способен ли сте да го нахраните, без да го познавате.

При сития Бог няма работа. Затова Гладът всякога ще бъде неразбран за повечето хора! Най-вредното е от лакомия да преядеш и да легнеш да спиш.

Огромна е разликата между Гладът и Насилието - вълкът овцата не разкъсва от глад, а от насилие.

ГЛАДЪТ КАРА ЧОВЕКА ДА ЖИВЕЕ СЪЗНАТЕЛНО, А ОСЪЗНАТОТО ОТЛИЧЕН ОПИТ Е ЗНАНИЕ!!! !!! !!! Само гладувалият умее да раздели благата си с другите и не се страхува, че няма да има какво да яде. Богатият се страхува.

Не спирайте дейността на човешките мисли, чувства, слова и дела.

Не спирайте дейността на ума, сърцето, Душата, Духът и волята си, т. е. не спирайте Светлината, топлината и силата в човешкия организъм да се ПРОЯВЯВАТ!!!

Гладът подмладява. За някои Гладът е АД, а Ада е място където човек познава себе си и не е място за мъчение за имащия малко Разум!!! ДА ПОЗНАЕШ СЕБЕ СИ, НЕ Е МЪЧЕНИЕ..., а първото от всички Условия, да тръгнеш по пътя на ДУХОВНОТО!!! !!! !!! Мъчи се и страда, който себе си не познава, а живеещият в светлина - благодари за Гладът. Човек умира от безверие, безлюбие и безсъзнание, а не от глад. По улиците да тръгнеш и хляб да искаш, хиляди ще ти дадат и ще те нахранят: тлъстите кокошки ги колят, а гърчавите остават на доизживява-не - мислете как ядете и тлъстеете и какво си донасяте...

Ако си гладен причината е в тебе: ТИ СИ ГЛАДЕН. Паразит растението изяжда и то изсъхва: нисшето поглъща висшето. Човек УМИРА, защото в него по-нисшето е нападнало Висшето, т. е. причината е в по-ниския живот, който той води! А да те нападне ниския живот, ти мисли в кого е причината, особено ако си спомниш, че във всяка форма по-висшето винаги побеждава по-нисшето, но от формата зависи, коя от двете сили ще предпочете!!! Нисшите желания изсмукват енергията от човека и го провалят, когато неразумния в него се стреми на всяко едно да угажда и да му служи (на желанието), а не иска да мисли или не може...

Защо трябва да яде човек? Трябва да яде само след като е гладувал!!! !!! !!! Между яденето и Гладът има тясна връзка: САМО ГЛАДНИЯТ ЯДЕ СЛАДКО, а останалите ядат механично, по навик и традиция, защото е обяд. ЯЖТЕ СЛАДКО СЛАДКО СЛАДКО!

Единствено чревоугодниците, чорбарите, алчниците и лакомниците ядат до умъртвяване - те не умеят да се наслаждават на храната, защото ядат, но не се хранят. Има Духовна разлика и тя е Причината!!!

Гладен, алчен, лаком, сит и преситен са степени, но не бъди наяден... Яж, когато си гладен, за да ти е сладко, а не след първия повик. Яж след известно гладуване, за да видиш благото, което пред устата ти стои и благото, което се крие в храната!!! и в храненето!!!

Гладът води до естествен, съзнателен и разумен обмен между Природата и човека. Когато гладува, човек извършва най-малката от всички леки РАБОТИ в света!

ИНТУИЦИЯ + ЗНАЕНЕ = ЯСНОТА

СЛОВО + СВЕТЛИНА = ЯСНОТА

ИНТУИЦИЯ + СВЕТЛИНА = ЯСНОТА

ЗНАЕНЕ + СВОБОДА = РЕШЕНИЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...