Jump to content

Беинса Дуно: ГЛАДЪТ!


Recommended Posts

Беинса Дуно: ГЛАДЪТ!

ДА ОСЪЗНАЕШ ХРАНАТА

КАТО СИЛА Е ЗНАНИЕ:

СТАВА В ГЛАД!!!

Беинса Дуно.

Беинса Дуно (до края:) - Гладът на това учи. Излязъл си извън нормалните условия, за да ги изучиш отстрани и правиш това съзнателно - ето начина, техниката и методиката. В ситостта знание няма - мирише на възглавница. ПОКЛАНЯЙ СЕ НА ГЛАДА КАТО ЦАР. В НЕГО СЕ КРИЕ ЩАСТИЕТО НА ЧОВЕКА - ето ви пример: как постижимо е, за едно привидно бедствие, да се мисли с любов и да се намери приложението му, плюс всичко, което носи.

ПЪРВО СЕ Е ПОЯВИЛ ГЛАДЪТ И СЛЕД НЕГО ХЛЯБЪТ - това е Знание.

ПОСЛЕ ГЛАДЪТ СЪЗДАДЕ ОРГАНИТЕ - уста, хранопровод и стомах.

В химията всичко Гладът е дал: всички елементи се насищат взаимно и свързват - това задоволяване на Гладът им е. Всички физически явления се основават на Глад. Дойдете ли до най-големия Глад, сте пред най-големите изпитания в своя живот - очаква се от вас да разберете Смисълът му. Гладът измъчва човека като страдание, но друго нещо - още по-грозно, го изтезава: лакомията е, която го затрива и алчността. Тях забравете, от тях се отървете, а Гладът оставете да си действува спокойно и свободно: каквото пожелае, нищо не му отказвайте - всяка жертва ще бъде възнаградена.

Хората не умират от Глад, а когато не гладуват, за да се пречистят. ГЛАДЪТ ПРОДЪЛЖАВА ЖИВОТА!!! КОЙТО Е ГЛАДУВАЛ СЪЗНАТЕЛНО, ЧОВЕК Е СТАНАЛ!!! Срещнете ли гладен, знайте, че Бог го е посетил, а вас изпитва - способен ли сте да го нахраните, без да го познавате.

При сития Бог няма работа. Затова Гладът всякога ще бъде неразбран за повечето хора! Най-вредното е от лакомия да преядеш и да легнеш да спиш.

Огромна е разликата между Гладът и Насилието - вълкът овцата не разкъсва от глад, а от насилие.

ГЛАДЪТ КАРА ЧОВЕКА ДА ЖИВЕЕ СЪЗНАТЕЛНО, А ОСЪЗНАТОТО ОТЛИЧЕН ОПИТ Е ЗНАНИЕ!!! !!! !!! Само гладувалият умее да раздели благата си с другите и не се страхува, че няма да има какво да яде. Богатият се страхува.

Не спирайте дейността на човешките мисли, чувства, слова и дела.

Не спирайте дейността на ума, сърцето, Душата, Духът и волята си, т. е. не спирайте Светлината, топлината и силата в човешкия организъм да се ПРОЯВЯВАТ!!!

Гладът подмладява. За някои Гладът е АД, а Ада е място където човек познава себе си и не е място за мъчение за имащия малко Разум!!! ДА ПОЗНАЕШ СЕБЕ СИ, НЕ Е МЪЧЕНИЕ..., а първото от всички Условия, да тръгнеш по пътя на ДУХОВНОТО!!! !!! !!! Мъчи се и страда, който себе си не познава, а живеещият в светлина - благодари за Гладът. Човек умира от безверие, безлюбие и безсъзнание, а не от глад. По улиците да тръгнеш и хляб да искаш, хиляди ще ти дадат и ще те нахранят: тлъстите кокошки ги колят, а гърчавите остават на доизживява-не - мислете как ядете и тлъстеете и какво си донасяте...

Ако си гладен причината е в тебе: ТИ СИ ГЛАДЕН. Паразит растението изяжда и то изсъхва: нисшето поглъща висшето. Човек УМИРА, защото в него по-нисшето е нападнало Висшето, т. е. причината е в по-ниския живот, който той води! А да те нападне ниския живот, ти мисли в кого е причината, особено ако си спомниш, че във всяка форма по-висшето винаги побеждава по-нисшето, но от формата зависи, коя от двете сили ще предпочете!!! Нисшите желания изсмукват енергията от човека и го провалят, когато неразумния в него се стреми на всяко едно да угажда и да му служи (на желанието), а не иска да мисли или не може...

Защо трябва да яде човек? Трябва да яде само след като е гладувал!!! !!! !!! Между яденето и Гладът има тясна връзка: САМО ГЛАДНИЯТ ЯДЕ СЛАДКО, а останалите ядат механично, по навик и традиция, защото е обяд. ЯЖТЕ СЛАДКО СЛАДКО СЛАДКО!

Единствено чревоугодниците, чорбарите, алчниците и лакомниците ядат до умъртвяване - те не умеят да се наслаждават на храната, защото ядат, но не се хранят. Има Духовна разлика и тя е Причината!!!

Гладен, алчен, лаком, сит и преситен са степени, но не бъди наяден... Яж, когато си гладен, за да ти е сладко, а не след първия повик. Яж след известно гладуване, за да видиш благото, което пред устата ти стои и благото, което се крие в храната!!! и в храненето!!!

Гладът води до естествен, съзнателен и разумен обмен между Природата и човека. Когато гладува, човек извършва най-малката от всички леки РАБОТИ в света!

ИНТУИЦИЯ + ЗНАЕНЕ = ЯСНОТА

СЛОВО + СВЕТЛИНА = ЯСНОТА

ИНТУИЦИЯ + СВЕТЛИНА = ЯСНОТА

ЗНАЕНЕ + СВОБОДА = РЕШЕНИЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...