Jump to content

ПРЕЖИВЯВАНЕ


Ани
 Share

Recommended Posts

ПРЕЖИВЯВАНЕ

Половин навътре и половин навън:

Съкровени неща всеки трябва да

държи закътани дълбоко в сърцето

си, за да си почива и отморява с

тях - това значи Равновесие.

Беинса Дуно.

ПРЕЖИВЯВАНЕ Е ДА СЪЗДАДЕШ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ КРАСОТАТА, КОЯТО ПОЗНАВАШ ОТВЪН И ДОКАТО ГО ПРАВИШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ОТ ТРУДА СИ, ЗАЩОТО ВИНАГИ НЕЩО СЕ УЧИ И СЕ СЪБИРА ОПИТНОСТ - става и се създава с въображение и повече фантазия в Духовното и Доброто!!!

Остави следа в историята на твоя живот...

ЖИВОТ Е: ЖИВА ИСТОРИЯ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ ОСТАВИ - Нов Живот е това.

Спаси сам себе си в себе си със себе си за себе си самия в Слово, Светлина, Свобода и Святост. Силен е човекът и силите на всеки ще стигат в сферата на сърцето и на ума, а той май за другите и не трябват!

Навън работа нямаме, вътре ще преживяваме, а отвън само ще ПРИЕМАМЕ, приемаме, приемаме...

Призваният е споходен ненадейно от ПРЕЖИВЯВАНЕТО точно, когато най-малко очаква и без да е търсил това преживяване, но точно то е изпълнено с Духовен смисъл и откровение... ОСЕНЕН СИ, НО ДА МЪЛЧИШ... -това е МИЛОСТ! Стискай зъби и нищо на никого не казвай!

Беинса Дуно: Камбани в небето никой не бие, а мълчанието обичат и мълчаливо помагат. Никой не знае, че ти си тръгнал по пътя към Духа и кой го интересува... Те не знаят, че има Дух Божи, а ти за път ще им говориш и за преживяване, за да задоволиш любопитството им -накъде си тръгнал!

ДОБРОСЪВЕСТЕН Е ВСИЧКО В ЕЖЕДНЕВНИЯ ЖИВОТ - изживей го, напълно достатъчно е, но без да страниш от хората и пазейки се същевременно вътрешно. Всичко, което човек добива се вижда, не е необходимо и ти да го сочиш! Гледащият вижда, а не обратното - този урок сме минали...

Различно е преживяването от преживяното след навлизане навътре в тъмното; някак се изострят човешките сетива и възприемането е друго; няма нищо общо с преживяването, когато гледаш... Човек гледа, но не вижда и в това е цялата жестокост - предоверил си се на очите си. Така човекът е закърнял за ДУХОВНОТО ВИЖДАНЕ на нещата! Едно е да си съсредоточен, а друго - разсеян...

Беинса Дуно: Семето, когато е посадено в тъмнината на земята, дърво става. Интимността на земята е вътре, а не отгоре, т. е. дълбоко интимното е вътрешно?

Съкровена и Сакрална Тайна при двойките: САМО ЕДИНСТВОТО СЪЩЕСТВУВА ВЪВ ВСЯКА ДВОЙКА, КОЯТО Е ОПРЕДЕЛЕНА ЗА ТАКАВА - така, когато човек обича истински, се излива в другия като СЪЩНОСТ, а не като материя, т. е. изпразването е тотално, и физически, и материално, и духовно, и Божествено!

Беинса Дуно: Тайната е: в тъмнината се събира Силата, която живот дава, смъртта, прераждането и нуждата от Светлина...

ИСТИНСКОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ е възможно единствено, когато се научиш да гледаш УРАВНОВЕСЕНО на нещата, т. е. не разбирай нещата крайно!!! Изворът на енергия е в тебе, затова върви като крал и изнасяй Красотата външно!!! От сърцето си навън любов ще изнесеш и раздадеш, защото чакат те, гладът е огромен, няма насищане... ЛЮБОВТА В ТЕБЕ Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ВЪТРЕШНОТО И ВЪНШНОТО!!! !!! !!!

Смелите са самоубиват бързо, а страхливите - бавно - кой го беше казал? И защо това е така, кой ще ни каже? - Сам ще откриеш, сами ще откриваме всичко. Избягвайте наготовото или поне го направете ВАШ ОПИТ И ПРЕЖИВЯВАНЕ!!!

ЗАПОМНИ: И двете са неправилни, защото в смисъла си са крайности!

ЛЮБОВ + ИНТУИЦИЯ = ВЪТРЕШЕН ЖИВОТ

СВЕТЛИНА + СМИРЕНИЕ = СВЯТОСТ

СМИРЕНИЕ + БУДНОСТ = ВЪЗПРИЕМАНЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...