Jump to content

ПРЕЖИВЯВАНЕ


Recommended Posts

ПРЕЖИВЯВАНЕ

Половин навътре и половин навън:

Съкровени неща всеки трябва да

държи закътани дълбоко в сърцето

си, за да си почива и отморява с

тях - това значи Равновесие.

Беинса Дуно.

ПРЕЖИВЯВАНЕ Е ДА СЪЗДАДЕШ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ КРАСОТАТА, КОЯТО ПОЗНАВАШ ОТВЪН И ДОКАТО ГО ПРАВИШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ОТ ТРУДА СИ, ЗАЩОТО ВИНАГИ НЕЩО СЕ УЧИ И СЕ СЪБИРА ОПИТНОСТ - става и се създава с въображение и повече фантазия в Духовното и Доброто!!!

Остави следа в историята на твоя живот...

ЖИВОТ Е: ЖИВА ИСТОРИЯ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ ОСТАВИ - Нов Живот е това.

Спаси сам себе си в себе си със себе си за себе си самия в Слово, Светлина, Свобода и Святост. Силен е човекът и силите на всеки ще стигат в сферата на сърцето и на ума, а той май за другите и не трябват!

Навън работа нямаме, вътре ще преживяваме, а отвън само ще ПРИЕМАМЕ, приемаме, приемаме...

Призваният е споходен ненадейно от ПРЕЖИВЯВАНЕТО точно, когато най-малко очаква и без да е търсил това преживяване, но точно то е изпълнено с Духовен смисъл и откровение... ОСЕНЕН СИ, НО ДА МЪЛЧИШ... -това е МИЛОСТ! Стискай зъби и нищо на никого не казвай!

Беинса Дуно: Камбани в небето никой не бие, а мълчанието обичат и мълчаливо помагат. Никой не знае, че ти си тръгнал по пътя към Духа и кой го интересува... Те не знаят, че има Дух Божи, а ти за път ще им говориш и за преживяване, за да задоволиш любопитството им -накъде си тръгнал!

ДОБРОСЪВЕСТЕН Е ВСИЧКО В ЕЖЕДНЕВНИЯ ЖИВОТ - изживей го, напълно достатъчно е, но без да страниш от хората и пазейки се същевременно вътрешно. Всичко, което човек добива се вижда, не е необходимо и ти да го сочиш! Гледащият вижда, а не обратното - този урок сме минали...

Различно е преживяването от преживяното след навлизане навътре в тъмното; някак се изострят човешките сетива и възприемането е друго; няма нищо общо с преживяването, когато гледаш... Човек гледа, но не вижда и в това е цялата жестокост - предоверил си се на очите си. Така човекът е закърнял за ДУХОВНОТО ВИЖДАНЕ на нещата! Едно е да си съсредоточен, а друго - разсеян...

Беинса Дуно: Семето, когато е посадено в тъмнината на земята, дърво става. Интимността на земята е вътре, а не отгоре, т. е. дълбоко интимното е вътрешно?

Съкровена и Сакрална Тайна при двойките: САМО ЕДИНСТВОТО СЪЩЕСТВУВА ВЪВ ВСЯКА ДВОЙКА, КОЯТО Е ОПРЕДЕЛЕНА ЗА ТАКАВА - така, когато човек обича истински, се излива в другия като СЪЩНОСТ, а не като материя, т. е. изпразването е тотално, и физически, и материално, и духовно, и Божествено!

Беинса Дуно: Тайната е: в тъмнината се събира Силата, която живот дава, смъртта, прераждането и нуждата от Светлина...

ИСТИНСКОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ е възможно единствено, когато се научиш да гледаш УРАВНОВЕСЕНО на нещата, т. е. не разбирай нещата крайно!!! Изворът на енергия е в тебе, затова върви като крал и изнасяй Красотата външно!!! От сърцето си навън любов ще изнесеш и раздадеш, защото чакат те, гладът е огромен, няма насищане... ЛЮБОВТА В ТЕБЕ Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ВЪТРЕШНОТО И ВЪНШНОТО!!! !!! !!!

Смелите са самоубиват бързо, а страхливите - бавно - кой го беше казал? И защо това е така, кой ще ни каже? - Сам ще откриеш, сами ще откриваме всичко. Избягвайте наготовото или поне го направете ВАШ ОПИТ И ПРЕЖИВЯВАНЕ!!!

ЗАПОМНИ: И двете са неправилни, защото в смисъла си са крайности!

ЛЮБОВ + ИНТУИЦИЯ = ВЪТРЕШЕН ЖИВОТ

СВЕТЛИНА + СМИРЕНИЕ = СВЯТОСТ

СМИРЕНИЕ + БУДНОСТ = ВЪЗПРИЕМАНЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...