Jump to content

МИСТЕРИЯТА БОГ... се открива


Ани
 Share

Recommended Posts

МИСТЕРИЯТА БОГ... се открива

ЧРЕЗ: живот за Бога

любов към Бога

служене на Бога

Ключът към Щастието е: Каквото и да правиш го прави с Любов към Бога!

Бо Ин Ра: Оригиналът на завета Господен е на език древен, т. е. както и да го предадем, няма да е автентичен, а преиначен, малко или много.

Полезно е да знаеш, че има Бог и е Бог. Олеква му на човек. Вторичен е въпросът, че до срещата има много време; все в това време е пречката! С присъствието си Бог сам става причина да ни има. Извън обсегът на човека е да възприеме Бог само чрез Опита си, но без Любовта... Очаква се глобално умиране на милиарди, за да бъде и наведнъж ВЪЗКРЕСЕНИЕТО след смъртта.

Бог е всичко: не желай да Го видиш - това е все едно да искаш да видиш всичко изведнъж! Няма как и нямаш с какво, И НЯМА ДА ИЗДЪРЖИШ! Затова търси Бог в себе си - по-лесно се вижда. ТИ СИ БОГ - това осъзнай!!!, но е възможно при едно единствено обстоятелство само: СЛЕД СЛИВАНЕТО НА ДУШАТА ТИ С ДУХЪТ МУ!!!

ЦЯЛОТО (Бога) Е ПОВЕЧЕ ОТ СБОРА НА СЪСТАВНИТЕ МУ ЧАСТИ + ЕВОЛЮЦИЯТА... Бог е навсякъде и във всичко, но трябва човек да знае да Му служи!!!, за да му служи и Бог.

Господ, Бог се явява много често между хората като човек... Затова обичай човека, защото не знаеш кога ще срещнеш Бога и ще пропуснеш това, което носи ВЪТРЕШНО ПРОЯСНЕНИЕ! Лишени ли сте от нещо, Христос не е между вас - така трябва да се разбира неговия път!

МИСТЕРИЯТА БОГ Е РЕАЛНОСТ: БОГ Е ВИДИМ И НЕ-

ВИДИМ!!! Неизчерпаем е източникът - Новорождението ти от Бога ще е от нетленното.

И знайте: Бог не е създал хората в света да умират -това е създадено от самите хора (вече го казахме) в резултат на неправилният им живот.

Беинса Дуно: Когато Бог света създаде каза на Адам и Ева, че вечно ще живеят, само ако ЕДНО и БУДНО съзнание имат, послушание и учение, тогава няма да умират никога. Каза им още, че ВЕЧНИЯТ ЖИВОТ Е ЕДНО ЧИСЛО С ПЕТНАДЕСЕТ НУЛИ, умножен още по Три за земните условия. Преживейте тези години и накрая ще научите колко още ви остава да живеете. Чудно е това Знание!!! Бог сътворил е света в шест дни и за пет от тях каза: "Добро е." Само за втория ден нищо не каза, защото знаеше, че Ум, Сърце и Воля у човека механично не се правят (каквото и знание да имаш, т. е. готова наука няма), т. е. светъл ум, чисто сърце и силна воля се създават със съзнателна служба на Бога, ближния и себе си. Това остави Бог за себе Си, а човекът трябваше да научи и заслужи...

ВСИЧКО, КОЕТО ИМАТЕ НЕ Е ВАШЕ, А НА БОГА!!!

Родените от Бога грях не правят затова, защото минали са през всичко в човешкото си развитие и нищо не е в състояние да ги отклони от техните разбирания: само Любовта има силата да решава най-тежките, непосилни и сложни задачи в живота! Раждането е качество на Бога!

Да видиш Бог не означава Той да ти се появи, а изяви. БОГ ВИДИМ НЕ СТАВА, ЗАЩОТО НЕ МУ СЕ НАЛАГА -ТОЙ Е ВИДИМ ЗА ЗРЯЩИТЕ, ВИЖДАЩИТЕ И ВЯРВАЩИТЕ!!! !!! !!! Което е Е, но ако не Е, не е. ДА и НЕ в едно и също време за едно и също нещо няма!!! Когато човек говори за Невидимото той казва: Нищо е щом аз него виждам и не мога да го докосна. И е прав. За него Бог не е реален. Най-лесно Бог ще познаеш и откриеш в малките неща, а в големите - ние малките - няма как... Така Бог остава видим и невидим, т. е. и двете са верни.

Съвет към невежият: Ти, който нищо не знаеш, не вярваш и не обичаш (защото всичко това е резултат от твоето безбожие...) поне разумен бъди да не Го отричаш, за да не си вредиш! Ако и двамата до сега не сме Го виждали, аз отново съм на вярната страна - само от факта, - че нищо не ми пречи да Го приема, вместо да Го отричам. Отричаха го и някои други цяло столетие и ако си наблюдателен ще откриеш какво става... И въпреки това, не се води от външните резултати и ефекти, а се опитвай по-дълбоко да вникнеш.

Търсете Бога такъв какъвто е - МЪЖЕНА, СИЛА СЪВЪРШЕННА И ДОБРА... и надеждата да Го намериш веднага се сбъдва, имаш ли в молитвата си сила, страст, екстаз, мотивация, моля, идея, любов, съзнание, вяра и воля, т. е. въображение и визуализация. ТРИЕДИНСТВО-ТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА, т. е. ЕДИНЕНИЕТО ДА Е НАЛИЦЕ, да се спазва и поддържа...

Само Бог ражда: Родители и роднини Той избира. Затова първото, което правиш като дойдеш на земята заедно с твоите близки и приятели, е да уредиш сметките си с Бога, а после своите работи!!! Бог те обича - обичай Го и ти! Бог за тебе мисли - мисли и ти за Него! Изучавай Го, изучавай Духът Му и Душата си! Всеки се свързва с Бога по специфичен, по различен начин, по начин неповторим и единствен - в това се състои Тайната и Красотата на Живота. И твоят начин никой не знае и не може да ти покаже, а ти сам ще го откриеш, за да се научиш и да мълчиш. С познаването на начина за свързване с Бога следва и срещата с Него, за която среща от тук нататък никой не трябва нищо да знае.

ВСИЧКО + Нула = ВСИЧКО.

ВСИЧКО + 9 = ВСИЧКО.

ВСИЧКО + 1 = НОВОТО.

Бог в тебе открива тайните си за тебе и Себе Си. Бог открива тайните на хората, т. е. човека се ползува отблаговолението на Разумния свят.

Който знае как да произнесе Божието Име - СИЛА, ЛЮБОВ И ЗНАНИЕ, ще опита Силата Му. Упражнявайте се в тази посока, за да се убедите. ПРОВЕРКАТА ВЕЧЕ Е ОПИТНОСТ!!!

Беинса Дуно: когато очите ви са отворени за Духовния свят, БЛАГОДАРЕТЕ НА БОГА за милостта, която има към вас: виждаш ли Реалния свят - познаваш Духовния!!! Бог и на земята, и във вас и на небето живее, но вие не мислете за Него като за нещо материално. Само Бог в човека е в състояние да коригира човека чрез знанието и законите, т. е. залюбил е човека на който иска да помогне, защото е заслужил любовта Му. Там където Бог заличи човешка погрешка, втори път човек не я повтаря! Бог не се открива по един и същи начин на всички, а винаги различно, защото знаем, че самият Той се променя по всяко време... т. е. друг е, а и такъв Му е Принципът!!! Как ще ви се открие Бог не е важно: важно е да Го ПОЗНАЕТЕ!!!

Смиреният, мълчаливият и търпеливият винаги учи и знае повече от другите при равни условия!!! Въобразяващият си че много знае, лесно се обезсърчава, ако не е смирен.

ДУХОВНОСТ + ЗНАЕНЕ = УЧЕНОЛЮБИЕ

ЗНАЕНЕ + ПРОМЯНА = УМЕН

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...