Jump to content

ЗАГАДКАТА БОГ (ръката)


Ани

Recommended Posts

ЗАГАДКАТА БОГ

(ръката)

И синовете и ангелите паднаха,

 всеки в своите светове,

но сами трудно ще се изправят

без Отца си.

Беинса Дуно.

Мъж и жена бъди, МЪЖЕНА СИ: мъжът в жената се оглежда и коригира, и жената в мъжа се оглежда и поправя... Никога не се смущавай, че нещо не е както трябва. Бог ще нареди, ако трябва и собственият ти враг да ти помогне и да те обикне, ако трябва - неочаквано и належащо дори, щом ти от едно нещо се нуждаеш... и това ще стане точно, когато ти най-малко очакваш или въобще не си и предполагал... и ти ЖИВОТ ЩЕ ИМАШ ПРЕИЗОБИЛНО!

Бог ЕДИНСТВЕНИ е създал Положителните, Красивите и Великите НЕЩА, а всичко останало е човешко изобретение. ПРАВАТА МИСЪЛ Е ОТ ОТЦА!

Беинса Дуно: Бог винаги знае от какво нуждаеш се, какво нямаш, какво ти трябва, какво не ти достига и ти го дава, а ти благодари Му и оценявай всичко ще взел си. Ако земните работи не разбирате, как ще разберете небесните!, т. е. очаква се от всеки поотделно материалното и духовното заедно да води и държи, и към Бога върви. Така Светлината често се коментира и често се греши, но не се разбира, защото едновременно е отвън и отвътре, горе и долу, наоколо, т. е. спецификата й е външна и вътрешна - най-общо, а дали е реална, това е друг въпрос...

Бог отгоре Редът и Мястото на всеки човек определя - къде до Него да стои, а долу чрез полюсите ще учите Божието Слово, Божията Любов, Божията Мъдрост, Божията Истината т. е. Божиите ДОБРОДЕТЕЛИ!!! Така всеки, който се научи да работи ще е минал през грозното, а Бог изпитва човека, как ще се справи и като грозен и като красив - според минали заслуги. Човек Божиите Дела започва, разработва и прилага, а Бог ги завършва, т. е. РАЗУМНОТО НАЧАЛО У ЧОВЕКА (учащ и работещ по Божията Воля) ще довършва работите си докрай с помощта на Бога, защото ПЪРВО САМ СИ Е ПОМОГНАЛ!!!

Само с право и правилно отношение към Пра Първата Причина ще видиш простряна Божията Ръка над себе си. Тя и сега е простряна, но ти не я виждаш, не си готов. Ръката на Бога е над Природата, живота, хората и всичко. Към тези четири, който поправи отношението си да очаква Божието БЛАГОСЛОВЕНИЕ да го посети. Не позволявай нищо да спира ДВИЖЕНИЕТО ТИ КЪМ БОГА, ангелите и ближните!!! Всичко едновременно -напред и нагоре, тук и сега, вън и вътре, по време и място ТИ с БОГА в Трите свята търси и укрепвай ВРЪЗКАТА СИ С ОТЦА чрез Мъдростта, Истината и Любовта в ума, сърцето, Духа и Душата си. Тогава и да сгрешиш и да паднеш, не се страхувай, изправи се отново и се поправи, и продължи - ТИ СИ ДУХОВЕН!!! Бог допуска да сгрешиш, но не желае спасителите от злото на злото със зло да отвръщат.

БОГ: КОГАТО СЕ СЪБЛЕЧЕТЕ БЕЗ ДА СЕ СРАМУВАТЕ, ТОГАВА ЩЕ МЕ ВИДИТЕ БЕЗ ДА СЕ СТРАХУВАТЕ!!!

ЗНАЕНЕ + СВЕТЛИНА = ПРОЯСНЕНИЕ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...