Jump to content

ТАЙНАТА БОГ и човекът


Recommended Posts

ТАЙНАТА БОГ и човекът

Бог си ти! Носиш Неговия печат.

Вие сте негови Светове, Синове

и Служители.

На първо четене сте получили

всичко без да ви се иска нищо.

Единствено в замяна ви се иска

ЛЮБОВ, а не страх.

КОЙТО СЕ СТРАХУВА НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА!!! Който се страхува за близките е предател - това не е грижа, а невежество. Не е твоя работа ти да се "грижиш" преди да си се научил за себе си да го правиш. А страх има ли, ти си по-лош и от предател.

Беинса Дуно: Бог Живота ни е дал благодарение единствено на Великата си Любов. ПОНЕЖЕ ЛЮБОВТА СЪЩЕСТВУВА НИЕ СМЕ ЖИВИ. СИН БОЖИ ОЗНАЧАВА ПРОЯВА НА БОЖИЯТА ЛЮБОВ!!!

БОГ: ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ НАПОМНЯ И ПРИПОМНЯ ЗАЩО И ВИЕ СТЕ ТУК: ЗА ДА ОБИЧАТЕ И СЪЩОТО ДА НЕ ОЧАКВАТЕ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СТЕ ОБИЧАНИ!!! !!! !!!

Божественото Намерение на Твореца е с присъщата Му Любов - да създаде, И ОПИТ, И ДОБРО, И ЗНАНИЕ, за да излезеш по-съвършен от него и за да Му отговориш със същото. Всичко започва с нас в самите нас, но с Неговите Дух и Душа, и Дъх. Бог и Ти сте едно и също. Не две, а едно - от една енергия, от една мисъл, едно Творение!!! ОСЪЗНАЙ: присъствай и твори с Неговата Отговорност и Мъдрост!

Беинса Дуно: Когато познаете себе си, ще бъдете познати и отвън, че сте Божествени. Гледай и търси в СЪРЦЕТО СИ НАВЪТРЕ, ЗА ДА ПОЗНАЕШ БОГ, Който ЕДИНСТВЕН ИСТИНАТА ЗНАЕ!!!

Всичко стои пред очите ни, но ние не можем да го видим. Видим ли го ще спре да бъде НЕВИДИМО И СКРИТО. Няма нищо скрито, няма тайни: само духовно слепият не вижда ВИДИМОТО, което той нарича невидимо. Само духовно слепият не вижда невидимото за него и видимото за Духовния!!! Така истински видимото е невидимо за спящия и видимо за будния, а илюзията на земята, в материалния свят е видима и от двамата, само, че духовният знае, че е сянка и отражение на ИСТИНСКАТА РЕАЛНОСТ, която е Горе.

ЗАПОМНИ: СВЕТЪТ НЕ Е ДОСТОЕН ЗА ТРИМА:

- За позналият себе си.

- За намерилият себе си.

- За Сина.

Не ти е необходима църква за каквото и да е!!!, а още по-малко ти трябва, за да надникнеш в СЪРЦЕТО СИ И ТАМ ДА ПОЗНАЕШ БОГ!!!

"ИЖЕ ЕСИЙ НА НЕБЕСИЙ" означава: ИМА ЖИВОТ ЕДИН ЕДИНСТВЕН И ЕДНОВРЕМЕННО В ЕДИНЕНИЕ И ЕДИНСТВО В ЕВОЛЮЦИЯ..., ИМА СИЛА ЕДНА...

Беинса Дуно: Не всичко е създадено от Бога. Не всичко е от Бога създадено. Създаденото от Него коренно се различава от несъздаденото от Него. Щом създаденото носи живот е от Бога, останалото носи смърт. Бог добро и зло не твори, но му се подчиняват. Не искай Му невъзможни неща. Чуеш ли Глас, не го определяй веднага, че е Божия. Чуй го откъде идва и какво казва: ВСИЧКО В ДУХОВНОТО Е ЧИСТОТАТА, а свалят ли ви долу - чужд е гласът.

ОШО: Ти си Бог и това е твоята Реалност. Повярвай! Можеш да повярваш. В толкова много неща вярва до сега, повярвай и в това! Какво ще изгубиш? Какво изгуби от това, че до сега все в глупости вярва! Повярвай в още една. Една по-малко или повече, какво значение за твоя пуст живот! Може пък и да се напълни.

Когато мислиш, че си някой ти се случва най-лошото, защото така си мислил. Мисли си, че си Бог или че Бог е в тебе или ти си в Него. Събуди се човече Божий и бъди човечен, за да станеш вечен, защото ТИ СИ ВЕЧЕН и не е необходимо отново да ставаш каквото и да е. Това обаче трябва да ти се припомни, да ти се освежи паметта: ти си вечен човече, но забравил си и сега си пречиш. Сам пречиш Бог да се видиш, но ние те каним: СТАНИ! и БЪДИ! БОГ БЪДИ, защото СИ, защото си ДА. Копнееш за това, а не смееш да мислиш. САМО ТОВА МИСЛИ!!! !!! !!!

Стресни се, събуди се, опомни се, пробуди се, осъзнай се, промени се, за да се видиш колко Божествено изглеждаш. ТИ И БОГ СТЕ ЕДНО. Благодарение на тебе Бог Го има. Благодарение на Него си и ти. Не късай Бащината пъпна връв, тя не е като Майчината. Едната е материална, а другата Духовна. Научи ги тези разлики и основни положения, за да е качествено мисленето. Едната връзка е вечна, а другата временна.

ДОБРО УТРО СИНЕ! - ти казва твоят Баща.

КАЖИ МУ: ДА БЪДЕ ВОЛЯТА ТИ ТАТКО! - и ВРЪЗКАТА Е ВЪЗСТАНОВЕНА!!! !!! !!!

ДУХОВНОСТ + ДОБРО = БЛАГОСТ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...