Jump to content

БОГ Е ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ


Ани

Recommended Posts

БОГ Е ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ..

...НА САМОСЪЗНАВАНЕ

ОТ НИЩОЖЕСТВОТО, КОЕТО СМЕ ДО НЕГО САМИЯ!

Големият въпрос е: ТОЙ ЧИЕ ТВОРЕНИЕ Е? - Така питат малоумните. И каквото и да им кажеш отново започват с КАК? и ЗАЩО?... и край няма любопитството им, защото ненаситна е неграмотността им, т. е. невежи до смърт са.

Сега ние ще питаме, а който има куража нека отговори: себе си не познаваш и не разбираш, че се виждаш и си съвсем близо, но за Бог питаш, може ли? Чуй! Има момент в Знанието, от който нататък каквото и да ти кажат, няма да разбереш, дори и думите да ти звучат познато. За да се уверите и убедите прочете от първата книга закона за Движението № 62.

С Бог всичко е постижимо: Той е Началото и в Края... и в съвършеното и в несъвършеното. Логично следва въпросът: след като Бог прави всичко съвършено, какво е мястото на несъвършенството между хората и от къде се е появило? Уместен въпрос.

- ВСИЧКО НЕСЪВЪРШЕНО Е СЪВЪРШЕНО

- ЗА ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВУВА И НЕСЪВЪРШЕНОТО

- В очите на Висшият Космически Разум човешкото самохвалство за съвършеност и неповторимост буди съчувствие. Не е ли парадокс да имаш всичко, което и Всичко има, а да си мислиш, че си единствен или че сме само ние. По-вярно е, че Могъществото, Съвършенството и Мъдростта на Бога са недостижими, отколко да си въобразява някой, че е единствен. ЕДИНСТВЕНОСТТА ИМА ДРУГ СМИСЪЛ и тя се свежда единствено до това, че ДВЕ ЕДНАКВИ НЕЩА НЯМА!!! !!! !!!

ЖЕРТВА + СВОБОДА = ИСТИНСКА СВОБОДА


 
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...