Jump to content

БОГ: КАКВО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ!


Recommended Posts

БОГ: КАКВО НЕ ЖЕЛАЕТЕ

ДА РАЗБЕРЕТЕ!

Най-верният път към Бога е:

- ОБИЧ КЪМ ДОБРОТАта, ДОБРОТО и

 ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, т.е.

По пътя на Еволюцията няма искам и не искам, знам и незнам, мога и не мога, а това е пътя към Съвършенството.

Бог: Което не желаете да разберете, сега ще ви го обясня защо: Ако Моето бе видимо, нямаше да има нужда от въпроси. Ако пък вашето не се виждаше, нямаше да го обичате. Човек обича това, което вижда, видимото. Мен ще обичате като нещо невидимо. ЗАЩОТО МИСЪЛТА Е НЕВИДИМА!!! !!! !!! Аз единствен я виждам. Чувствата ви също са невидими, но вие ги нямате за мен, а трябваше. АЗ СЪМ ПРЕДИ ВСИЧКО МИСЪЛ И СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ОСТАНАЛО! Всичко, което не виждате е изпълнено с мисли. МИСЪЛТА Е НЕВИДИМА И СЪЩО ТОЛКОВА МАТЕРИАЛНА КОЛКОТО И ЕНЕРГИЙНА, т. е. ДУХОВНА!!! Словата са видими, защото се чуват и слушат! Такива са и делата, защото по всяко време докато траят те, всичко е резултат, т. е. резултата се вижда! Опасно е днешният човек да вижда Мисълта... Би могло да се случи само на Духовните, но ИСТИНСКИТЕ, защо само те единствени държат доброто в мислите си!!!

Горе затова всичко виждат, защото лошото не познават и само любов се лее безспирно. Горе лошото отвращава, впечатлява и цапа. Човек днес мисълта не вижда, защото е нечистоплътен, т. е. се лошо мисли. Горе на добрите мисли се вярва, защото се чуват, виждат, а лошите дори не достигат, а на земята - лошите мисли само се чуват, виждат (поради ниските им вибрации, които се приемат от хора с подобни на тях) и разбират, а на долните никой не вярва, започва да гледа подозрително, съмнява се, не вярва човек в доброто, когато мислите са претворени в слова и дела.

ТАЙНАТА НА МИСЪЛТА Е: МИСЛЕТЕ МЕ С ДОБРО И ОБИЧ, ЗА ДА МЕ ВИДИТЕ!

Бог: Вие ме мислете с добро и любов към Невидимото, а Аз ще ви го върна във видимото. Мисълта е енергия, затова не я виждате!!! Човешката е материал...

ТАЙНАТА НА СЛОВОТО Е: МОЛЕТЕ МЕ С ДОБРО И ОБИЧ КЪМ НЕВИДИМОТО, А АЗ ЩЕ ВИ ГО ДАМ КАТО ВИДИМО.

Бог: Моят ДАР за вас е ДОБЪР ЖИВОТ - дълъг и блажен, но го пазете от злата мисъл!

ДУХОВНОСТ + ЗНАНИЕ = ИСТИНСКОТО УЧЕНЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...