Jump to content

САМОУСЪВЪРШЕНСТВУВАЙТЕ СЕ С ДОБРОТО И ЛЮБОВТ


Ани
 Share

Recommended Posts

САМОУСЪВЪРШЕНСТВУВАЙТЕ СЕ

С ДОБРОТО И ЛЮБОВТА

ЗАКОН: ПАЗЕТЕ МИСЪЛТА СИ

ОТ ЛОШАТА МИСЪЛ!

Тайната на Мъдростта: Пазете Мисълта си

от лошата мисъл!

Тази Мъдрост всеки във себе си носи и има като капитал от всички минали животи.

Тайната на Мисълта: Бог да обичаме с любов като Го мислим, силим и молим - СЕГА ЗА НАС НЯМА ТАЙНИ, поне що се отнася до ВИЖДАНЕТО!!!

Тайната на Словото и Силата е същата. Справедливост и Правда върху Мъдрост и Милосърдие как тълкувате? - Дяловете на Правосъдието определя Мъдростта чрез Справедливостта и Милосърдието, които на всеки се налагат!!!

До тук БОЖЕСТВЕНАТА БЕЗПРЕДЕЛНОСТ съдържа:

- БОЖЕСТВЕНОТО СЪВЪРШЕНСТВО без промяна,

- БОЖЕСТВЕНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ като процес на израстване.

- БОЖЕСТВЕН ДЪЛГ - да създадеш и да дадеш, т. е. да си ТВОРЕЦ КАТО ТВОРЕЦА!!!

- БОЖЕСТВЕНА ЦЕЛ - Да дадеш на Съвършенството, т. е. да се завърнеш съвършен и оправдано да получиш Безсмъртието.

- Избрал Духовното и Син Божи да бъдеш, ти имаш и Вечността като лично постижение.

Само Бог познава Началото, с което всеки Край започва, а добро и зло съществуват поради Неговата милост, търпение, смирение и доброта, защото Божието СЪСТРАДАНИЕ е неоценимо и винаги на място. Неговата велика ТОЛЕРАНТНОСТ ни дава шанса да оцелеем, като оценим сами кое е вярно и кое не, кое добро и кое зло, кое справедливо, кое правдиво, но честно и обективно, а не според интереса, и да незабравяме, че не е позволено никому никога да съди!!!

Два са Процесите: САМОИЗДИГАНЕ или САМОРАЗРУШЕНИЕ (като разпадане).

Създадени сме от Мъдрост чрез Мисъл ЛЮБОВ ДА БЪДЕМ, т. е. здрави и добри. Когато лош човека е, мисълта му удобна е - зад нея да се скрие - ТОВА Е ПРИЧИНАТА ТЯ ДА НЕ СЕ ВИЖДА!!! !!! !!! Когато сме добри МИСЪЛТА СЕ ВИЖДА - няма какво да крием. Когато лошо мислим не се вижда, но изкажем ли го се вижда -тогава и делата са лоши - а от тях по-видимо няма!!! На лошото резултатите се чуват и виждат в материалния свят, а горе не, докато на Доброто в резултатите никой не вярва - подозрителни и съмнителни са неговите подвизи. Горе Бог чува само Доброто - то единствено до Него достига и до Висшия Разумен Свят при Висшите Разумни Същества. Лошото според ниската си вибрация остава долу за човека, да си го поправи. За горе са добрите МЧСДЖКТ, а лошите са за материята...

Собствената си Мисъл всеки човек вижда, но чуждата не може на земята. Това е възможно горе, където чрез Третото си Око човек чуждата мисъл ще чува, вижда и чете. НЯМА КАК ГОРЕ ЛОШ ДА БЪДЕШ!!! !!! !!!

Тайна малка на земята има: САМО ДОБРИЯТ, СЪЗНАТЕЛЕН И ЛЮБЯЩ ЧОВЕК МИСЪЛТА СИ ВИЖДА И МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ, а лошия не иска и да чуе себе си какво мисли, говори и прави. Той своята мисъл не чува и не вижда, защото не иска, а по-късно вече и не може. Беден е материалният човешки речник да опише Духовното. За тук е необходимо отварянето.

ПЪТЯТ Е: МИСЪЛТА В КОНТАКТ С ПАМЕТТА!!!

НАЧИНЪТ: СИЛЕТЕ МИСЪЛТА В ПАМЕТТА, за да разблокирате задръстените й центрове от лошото.

ЦЕЛТА Е: ДА РОДИМ МИСЪЛТА, с която ще отворим всичките си способности за виждане на всичко чрез доброто и любовта.

БОГ Е МИСЪЛ С ДОБРО И ЛЮБОВ.

БОГ Е ЕНЕРГИЯ (но не нам познатата) С ДУША В НАС.

РЕЗУЛТАТЪТ: ПАМЕТНИТЕ КЛЕТКИ СЕ УСИЛВАТ И АКТИВИЗИРАТ ОТ СИСТЕМНО ВЪЗБУЖДАНЕ И ПРОВОКИРАНЕ ЧРЕЗ ДОБРАТА МИСЪЛ, ДОБРИТЕ ЧУВСТВА, ДОБРИТЕ СЛОВА И ДОБРИТЕ ДЕЛА - отварят се и започват да дават САМИ ИСКАНАТА ИНФОРМАЦИЯ ОТ НАС - отново имате МЪДРОСТТА!!!

Закон: Силете непрекъснато Мисълта в Паметта, за да няма отново място за лошото. Усилвайте се чрез положителното в МЧСДЖКТ в спокойствие и тишина.

ЛЮБОВ + БЕЗСМЪРТИЕ = САМОЖЕРТВА

БЕЗСМЪРТИЕ + ЛЮБОВ = ВЪЗКАЧВАНЕ

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...