Jump to content

Черната магия и нейните оръдия


Recommended Posts

ЧЕРНАТА МАГИЯ И НЕЙНИТЕ ОРЪДИЯ

Черната магия - чумата на XX век — е злокобно и садистично „изкуство“ да се прави зло на невинни хора най-често за пари. С него се занимават хора морално паднали, завистливи, злобни, алчни, които са без всякакви скрупули и винаги действуват с най-мръсни и подли сатанински средства. И това се върши от древността до днес!

От следната извадка, взета от антрефилето „Нищо не остава скрито“, публикувано в българския печат през октомври 1979 година, научаваме следното: „Във висша швейцарска съдебна инстанция - федералната палата за углавни дела, неотдавна завърши един необикновено шумен процес. Централната фигура на подсъдимата скамейка бе 49-годишният индус Омкаранаида с група помощници без определена професия. Материалите по това дело запълнили 10 000 страници. Съдът осъдил Омкаранаида на 14 години строг затвор, а от помощниците му повечето били освободени, защото са действували под негово черномагьосническо изкуство. Обвинението срещу него се състояло в това, че той с помощта на помощниците си със средствата на черната магия е успял в гр. Винтер-тур да изсели цял квартал. За да постигнат този успех, те не подбирали средства за насилия и изнудвания. Същите са имали и нощни черни богослужения („Валпургиеви вакханалии“, картинно представени от Гьоте в IV действие на знаменитото му произведение „Фауст“), на които и днес за олтар служели голи тела на жени.“

В Корана на мюсюлманите е даден и следният, поучителен за всички пример. Някой си евреин Лобеид, заедно с дъщерите си, направил магия и на самия пророк Мохамед, като вързал 11 възела на едно въже (последвани със съответно сатанинско заклинание на всеки възел в името на самия сатана), за да се разболее пророкът и да не стане от леглото си, докато не се развържат възлите до последния. Въжето скрил в един кладенец. Мохамед се разболял тежко и Бог чрез Архангел Гавраил му открил къде е скрито въжето и с помощта на кои две молитви ще може да развърже възлите и да оздравее. Когато брат му донесъл въжето, Мохамед над всеки възел повтарял по два пъти двете молитви, дадени му от Архангел Гавраил за борба с черната магия. Възлите един след друг сами се отвързвали и той се освободил.

В София измежду многото черномагьосници, най-често се повтарят имената на някоя си Драгица и друга Здравка, които минават за най-силни и които без да са били на никаква обществена работа, живеят охолно от този мръсен и безчовечен занаят, разнасящ без всякаква отговорност болести, страдания и даже смърт на невинни хора.

Как се извършва омагьосването? Чрез астрален ток, кълбо, възли, фигурка, жаба, парцали, гвоздеи, глина и други предмети, придружено със сатанински заклинания при съответен ритуал. Черномагьосниците черпят тези злокобни знания от тяхната сатанинска „Библия“, известна с названието „Саломоникия“, която продават само на най-верните и предани чеда на злото.

Какви са признаците, по които можем да познаем, че сме били посетени от черномагьосник?

1. Той (черномагьосникът) никога не ви гледа в очите, всяка негова дума и всеки жест са фалшиви. Нежелателното му присъствие се чувствува от лошите му излъчвания (аура). Те създават неприятна атмосфера (във вид на мръсна мъгла), която ви кара час по-скоро да проветрите помещението, където е престоял този тип, макар и само за няколко минути.

2. След срещата с черномагьосника жертвата му се чувствува обхваната от необясним страх и каквото и да помисли, веднага чувствува, че то ще й донесе нещастие.

3. Черномагьосникът, за да ви овладее и използува за мръсната си и долна цел, под прикритието на фалшивия предлог, че ви обича, кляка до краката ви, безцеремонно бързо ги обхваща с двете си ръце, слага си главата на колената ви и гледайки в пода, бързо и лукаво шепти следното ужасно заклинание: „Сатана, моля ти се, вържи го, вържи го, вържи го като свой слуга, за да изпълни моите желания“.

4. Същият този син на Сатаната, за да обезсили жертвата си, довежда я до отчаяние, като я оплита в мръсни мисли и полови желания, които тя никога не е имала и никога не е пожелавала, за да я унизи като човек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...