Jump to content

Предпазване от черна магия


Recommended Posts

ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ЧЕРНА МАГИЯ

1. „Първото лекарство против омагьосване е човек да бъде разсъдлив и справедлив и никога да не дава повод за гняв.“

Елифас Леви

2. Всички отрицателни чувства - омраза, ярост, гняв, завист, ревност, критика, лъжа и др. - създават пукнатини в аурата и ни правят уязвими даже и за нецеленасочени отрицателни въздействия. Употребата на алкохол и опияти води до същото.

3. Хранете добри мисли и чувства към всички; ако нещо или някой не ви харесва или ви причинява неприятности, оставете го на Бога.

4. Ограждайте с формули и молитви себе си и вашите близки. Създавайте около себе си атмосфера на търпимост и дружелюбност. Ако отвърнете на злото със зло, ще получите пак зло; отмъщавайте с любов - прошка и добри мисли, защото у всеки човек душата е неопетнена.

5. Никога не давайте на съмнителна личност снимката си за спомен.

6. Никога не давайте на човек, към когото изпитвате и най-малкото съмнение, износените си дрехи или мумии (коса, нокти, кожички, кръв), защото чрез тях той ще ви държи с помощта на сатанински заклинания в ръцете си.

5. За да не стане невинен човек жертва на уграма (омагьосан предмет), отбягвайте всякакви сношения с мъж или жена, които имат приятелски връзки с черномагьосници.

6. Не приемайте и не поставяйте в къщи или по тялото си дарове от зложелателни и съмнителни личности. Знайте, че ако изхвърлите от дома си омагьосания предмет, ще пострада друг невинен човек. Неутрализирайте въздействието му с описаните по-долу средства и молитви.

7. Никога не слушайте внушенията на черномагьосници и приятелите им, че Бог не съществува и следователно черната магия е измислица. С това те ви приспиват, за да може по-лесно да ви погубят.

8. Щом съгледате подозрителен човек, от когото чувствувате едно необяснимо отвращение и очаквате да ви направи зло, смело го погледнете в „духовното око“ (между двете вежди) и мислено му изпратете следната мисъл-форма: „В Името на Отца и Сина и Светаго Духа, каквото ми мислиш, на теб да се върне. Амин“. Тази формула се повтаря три пъти по ред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...