Jump to content

Борба с най-често използваните магии


Recommended Posts

БОРБА С НАЙ-ЧЕСТО ИЗПОЛЗУВАНИТЕ МАГИИ

1. Магия за разделяне на син или дъщеря от родителите с цел да се задоми с кандидатка или кандидат от „черната магия“.

Магията може да се унищожи по следния начин: от двата бряга на река, и то по-широка, се вземат по 3-5 стръка еднородни цветя (лайка или други подобни) и се изсушават.

Застава се за молитва и се казва 3 пъти следната формула: „Огради ме, Господи, със Своята диамантена стена и ме приеми в Своята Божествена Светлина, за да се разпръснат всички тъмни сили около мен. Амин“. След това устата се напълва със светена вода от църквата, като се слагат двете букетчета цветя върху една чиния, и с водата от устата се напръскват добре със звука „ху“, като преди напръскването се казва и следната формула: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа да се развали магията, направена на мен, сина или дъщеря ми. Амин“.

Освен горното жертвата на магията трябва да помни и строго спазва следното: никога да не развива съмнителна за магия вещ, защото „злото“ й ще се пръсне по цялата къща, а веднага да постъпи съгласно указанията, дадени по-горе, за намерен омагьосан предмет.

И накрая: добре е жертвата на магията да носи през целия ден долна дреха (риза, гащи или жилетка) обърнати наопаки.

Освен това:

1) Всеки ден се чете молитва „Отче наш“ и след нея молитвата „Господи на силите“.

2) Первазите на прозорците и на вратите да се поръсят с прах от син камък с формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа да се затвори пътя на нечистите духове в моя дом. Амин“.

3) Поръсват се също стените, подът, таванът, вратите и прозорците на стаите с вода, взета от някоя черква, в която черковните служители гасят свещите, с формулата: „Както са изгаснали свещите, така с Божията милост да изгасне направената ми магия. Амин“.

Забележка: това да се прави след всяко повтаряне на магията.

4) Да се окадят всички помещенията с кадилница с малко тамян, придружено с прочитането на молитвата „Отче наш“ и „Господи на Силите“.

5) Жертвата на магията винаги да носи на врата си муска, ушита във вид на малка триъгълна торбичка от кадифе с размери 3x3x3 см, в която са зашити малки парченца зъболекарска пемза, чер дроб и сърце от по-голяма риба, предварително изсушени.

Добавка

В случая добре е пострадалият от черна магия в продължение най-малко на един месец да носи дреха, която е стояла няколко дни върху мощите на някой светия. А вечер преди лягане да си постави на малкия мозък торбичка с тензух, напълнена със суха къртичина пръст, поръсена с върха на ножа със син камък на прах.

2. Черна магия, при която човек се чувствува като „вързан“.

Да отиде на гробищата и от 9 незнайни за него гробове да вземе по една недогоряла свещ, да ги залепи, и то от опаката страна, на една пръстена паничка и да ги запали с формулата: „Вземам ти светлината и покой да не намери духът ти, докато не престанеш да ми пречиш да се оженя или да бъда щастлив. Амин“.

1) Да отиде в три църкви и се извърши наряда, даден в раздела „Как да се борим с черномагьосниците с помощта на черквата“.

2) Ако сутринта се намерят някакви мръсни следи, оставени от посещението на някой черномагьосник пред вратата или на нея, без да се пипа с ръце, да се постъпи съгласно указанията в раздела за намерен омагьосан предмет.

Добавка: виж по-горе от „Магия направена за разделяне на син или дъщеря от родителите“.

3. Магия, направена за тежка болест и то от невиделица, от която жертвата се превива от болки в корема, неописани в медицинските книги.

За намаляване на болките да се налага коремът с торбичка от басма, напълнена с топла лапа от кромид лук, опечен, обелен, нарязан, изстискан и засилен с 3 супени лъжици пудра захар и 1 изравнена супена лъжица рафинирана сяра и малко царевично брашно - да стане като тесто. Държи се, докато мине болката. След това да си направи и следното при съмнение, че магията е от „възли :

а) кажи 3 пъти следната формула: „Ако е от Господа, да си останат; ако са от хората, да се отвържат, един да не остане. Амин“;

б) в останалите случаи - опитайте се да я развалите. Взема се прясно кокоше яйце, увива се в чиста кърпа и с него 9 сутрини се обикаля къщата или апартамента с думите: „Каквото има лошо в къщата (апартамента) ми, всичко да се събере в яйцето“, след 9-ия ден се счупва яйцето и ако има магия, в самото яйце във вид на топка се намират косми, конци и парченца от дрехите ви. Намереното се изгаря веднага, за да се освободите от магията.

В тежки случаи приложете изложената по-долу програма за освобождаване на жертвите в борбата им с черната магия. Тя трябва да се изпълнява сутрин след ставане и вечер преди лягане.

Първа молитва на архангел Гавраил за развързване на „възли“ за черна магия:

„Аз, рабиня или раб Божи (казва се името), бягам за прибежище при Господа на зората, за да може Той да ме освободи от злото на ония неща, които Той е сътворил, от злото на приближаващата се нощ и от злото на жени, които духат (със заклинания) върху възли, и от злото на завистливия, когато той завижда. Амин“.

Втора молитва на архангел Гавраил за разваляне на черната магия:

„Аз, рабиня или раб Божи (казва се името), бягам за прибежище при Господа на хората, Царя на хората, Бога на хората, за да ме освободи Той от злото на дявола, който, като шепне сатанинско внушение в гърдите на хората, дебнешком се оттегля. И от невидими зли духове и лоши хора. Амин“.

Тази молитва се казва 2 пъти по ред.

А след нея пак кажи 3 пъти по ред и следната формула, дадена на Мохамед от архангел Гавраил за ограждане от злото:

„Бог е един Бог, вечният Бог, Той не ражда (като жена), нито е роден от жена и няма нито един подобен нему. Амин“.

А при другите варианти на черната магия, направени във вид на кълба от разни видове конци с набодени в тях игли, торбички с пръст, взета от някой стар и изоставен гроб и тем подобни, добре е след гореказаните молитви да се прочете и следната трета молитва към Господа на Силите за разваляне на черната магия:

„Господи Боже на Силите и Цар на славата и величието, само в Тебе е моето упование и надежда, защото Ти си нашето прибежище и сила, при това винаги изпитан помощник при всяко постигнато ни зло или пък напаст от черна магия.

Моля ти се, Господи, от все сърце и душа, отговори на моето съкрушено сърце и на смирената ми молитва против злодеи и черномагьосници - изчадия на ада, които живеят на земята от Твоите блага и се покланят на Твоя и наш смъртен враг Сатаната (изброяват се имената им, ако ли не се знаят, казва се: „Ти ги знаеш кои са“).

Ти, Господи Боже, си безкрайно добър, Всемилостив, Всемилосърден, Всеопрощаващ, Всевластен, Взезнаещ, Всемъдър и Всемогъщ във всичко. Ти, Господи Боже, си Твореца на нощта и деня и без Твоята воля нищо не става, затова да бъде, Господи Боже, както си казал: „Мое е отмъщението и мое въздаянието“, и „Който вади нож, от нож умира, и който копае гроб другиму, сам пада в него“, и пак ти се моля от все сърце и душа, съкруши тези изчадия на ада, в които няма нищо човешко, развали направените от тях магии и ни освободи завинаги от тях, като ги изкорениш от земята на живите с огнения Си меч, защото смъртни са враговете на човеците и Истината Ти. Направи това, за да се изпълни волята Ти и за да не тържествуват черномагьосниците над Твоите смирени и праведни чеда. Амин“.

Освен това препоръчва се на пострадалия 3 вечери по ред, и то преди лягане, да окади с кадилница спалнята си с 3 малки парченца (колкото грахови зърна), едното от тамян и по едно от черния дроб и от сърцето на едра риба, предварително изсушени. Каденето да се придружава със следната молитва-формула:

„Няма сила като силата на Светия Божи Дух, защото силата на този Свети Дух е силата на Небесния Отец. Амин“.

Казва се 3 пъти.

След това да се направи и следното:

а) да се измие тялото със светена вода, взета от 3 черкви;

б) да се ушие „муска“ (във вид на малка кесийка 3 х 3 см), в която се пришиват 1/2 чаена лъжичка просо и малко сгънато листче, на което да се напише следната молитва-формула: „В името на Отца и Сина и Светаго Божия Духа, докато магьосникът (зложелатеят) не преброи просото, да не му се улови магията или зложелателството. Амин“.

Същата муска винаги да носи зашита на дрехите върху далака си.

Освен гореказаното да изпълнява и следното:

1) Всички предмети, свързани с черната магия, с ръка да не се пипат, а да се постъпи с тях по указанията в раздела за намерена уграма.

2) Да се пришие в долния ръб на сакото или роклята 1/ 2 чаена лъжичка лишей от някое дърво (бук, дъб и др.).

4. Черна магия направена с живак за погубване на човек.

Признаците на тази магия са: пострадалият чувствува, че сякаш мравки пълзят по жилите му и вечер, когато си ляга и през цялата нощ нещо подобно на лош (нечист) дух го души. Освен това страшно и обезпокояващо чувство, той започва непрестанно да съхне, докато най-сетне умира в непоносимо тежко състояние.

За да се запази от такава страшна магия, да носи постоянно в джоба си „муска“, приготвена от 1 лешник, в който е издълбана с тънко гвоздейче малка дупчица 1- 2 мм широка. През дупката с помощта на гвоздей или игла да извади малко по малко цялата ядка и на нейно място да пусне 1 малка капчица живак, след което да замаже дупчицата добре с чист червен восък. Лешникът се увива в малка платнена торбичка като муска.

А който вече е станал жертва на такава страшна магия да направи следното:

а) да му се прочете от благочестив свещеник молитвата на св. Василий и молитвата за направена магия и след това

б) да му се даде да глътне лешник, изчистен от ядката, както е казано по-горе и на нейно място е пусната 1 капчица чист живак и дупчицата е залепена с чист червен восък. Гълтането на лешника да стане с малко вода и с казването на молитвата-формула: „В името на Отца и Сина и Святаго Божия Дух, живакът, който ще погълна, да изгони от тялото ми омагьосания живак. Амин.“ Казва се 3 пъти по ред.

Щом организмът изхвърли през ануса глътнатия лешник, заедно с него се изхвърля и омагьосания живак, и магията се разваля.

След избавянето от омагьосания живак, непременно да се отслужат в някоя черква от благочестив свещеник 3 литургии за здравето на болния — по 1 литургия седмично и то преди обед. Желателно е те да станат пред иконата на Господа Исуса Христа, Света Богородица или пък Свети Пантелеймон.

Освен това, за да се предпази пострадалият от някои други магии, постоянно да носи върху далака си торбичка с 1 чаена лъжичка неброено просо. И щом го погледне някой лош човек с лоши очи, незабелязано да пипне торбичката и да си каже на ум: „Докато не преброиш просото, да не ти се хване урокът или магията“.

Добавка: ако черномагьосникът е умрял, след като е направил магията, за да се спре силата й, да се намери парче от някоя негова дреха и без да се пипа с ръка, да се изгори с формулата: „От ада си излязъл, в ада се върни с проклетиите си. Амин.“ Казва се 3 пъти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...