Jump to content

Ограждане с формули


Recommended Posts

„ОГРАЖДАНЕ“ С ФОРМУЛИ

Вечер преди лягане да се напръска спалнята със светена вода и ако може да се окади с малко тамян; след това три пъти по ред да се прекръсти леглото с формулата: „Огради, Господи, леглото ни със силата на Твоя светещ, честен и животворящ кръст и ни избави от нашествието на тъмните поднебесни сили и на техните слепи и пакостни зли оръдия, изпращани умишлено от нашите озлобени неприятели, и ни дарувай, о, Господи, Боже наш, сън мирен и спокоен за Твоя слава и прослава и за наша радост и утеха, и ни избави от всяко тяхно зло и напаст. Амин.“

Кръстенето и формулата се повтарят три пъти.

След това си легнете в леглото и спокойно се отдайте за кратко време на молитва, духовни размишления и духовни песни - на ум. Заедно с това помолете Господа Бога да ви изпрати силни ангели или светии за утеха и назидание на душата ви. Амин.

Добавки

а) за връзване на враговете казва се следната формула: „Преди да влезе Христос в Йерусалим, всички кучета лаеха. Щом влязъл — млъкнали. Така и вие да млъкнете и да не можете да кажете нищо лошо за мен. Амин“;

б) за да се предпазим през деня от „черните магии“, с които можем да бъдем атакувани от видимите и невидимите ни врагове, на малкия мозък да се носи черна торбичка от черно хасе или басма, ушита на тигели и напълнена със следната смес: 2 супени лъжици прах от дървени въглища, 1 супена лъжица босилек, стрит на прах, 1 изравнена чаена лъжичка пемза на прах и 1/4 чаена лъжичка син камък на прах.

На черния дроб, далака и чакрата на кръста - торбичка от същия плат, ушита на вертикални тигели, достатъчно дълга да обхване свободно корема и кръста и широка - да покрие казаните органи, и напълнена със същата смес в десеторен размер.

В двете торбички да се поставят написани на малки листчета формулите:

1) „Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло. Амин.“;

2) „Огради ме, Господи, със силата на Твоя честен и животворящ кръст Господен и ме запази от всяко зло. Амин.“;

3) „Покрий ме, Господи, с Твоя свещен покров и ме запази от тъмните сили. Обгради ме, Господи, с диамантената Си стена, за да се отплеснат стрелите и магиите на видимите и невидимите ми врагове. Амин.“

КАК ДА СЕ ПАЗИМ ОТ НОЩНИТЕ НАПАДЕНИЯ НА ЧЕРНОМАГЬОСНИЦИТЕ. Ако някой човек е атакуван от тъмните сили - съюзници на черномагьосниците, никога да не спи в тъмна стая, за да не бъде сразен от тях.

КАК СЕ НОСЯТ МУСКИТЕ - най-добре на гърдите и то по-близо до сърцето.

ФОРМУЛА ПРОТИВ ЧЕРНОМАГЬОСНИЦИ, НЕПРИЯТЕЛИ И ЗЛОДЕИ:

„Молим Те, Господи, спомни дързостта на нашите неприятели - злосторници (казват се имената им) и със силата на Твоята десница надвий тяхната упоритост. Амин.“ ФОРМУЛИ ЗА ОГРАЖДАНЕ ОТ ВСЯКО ЗЛО И ЧЕРНА МАГИЯ:

„Аз признавам само един Дух на Истината и призовавам силата на този Дух, за да ме огради и запази от злото. Амин.“

„Когато Бог е с мене, кой може да бъде против мене? Амин.“

„Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло. Амин.“

„Господи, дай ми светлина, светлина и светлина, да виждам нещата и обкръжаващите ме в тяхната истинска светлина. Амин.“

ФОРМУЛА ПРОТИВ ОДУМВАНЕ

Взема се един конец или канап и в скрито място зад някоя врата му се връзват един след друг възли, като при всяко връзване на възел се казва шепнешком: „Както връзвам възела, така да се върже езика на (казва се името на този, който ви одумва). Амин“. Повтаря се три пъти.

ФОРМУЛА ЗА ОТБИВАНЕ НА ЛОШИ МИСЛИ, ЧУВСТВА И ДЕЙСТВИЯ НА ЧЕРНОМАГЬОСНИЦИ И ЗЛОДЕИ:

„В името на Господа нашего Исуса Христа, да се разпръснат всички лоши мисли, чувства и действия, насочени против мен. Амин.“ Повтаря се три пъти.

ФОРМУЛА ПРИ ИЗПРАЩАНЕ НА ЧЕРНОМАГЬОСНИКА:

„Както откъсвам косъм от главата и вземам белег от обувката ти, така да гниеш в гроб, към никого да не се прилепиш, сърцето ти да е заключено за любов. Да ти са заключени късметът и венчилото, животът ти да е мрачен и злобен. Амин.“ Казва се три пъти.

Добавка: освен казаното взема се от някоя черква малко от водата, в която гасят свещите и с нея се напръсква пострадалия или дрехите му, или къщата му с формулата: „Както бързо гаснат свещите, тъй бързо да изгасне и злото, направено от (казва се името му, ако се знае). Амин.“ Казва се три пъти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...