Jump to content

Как трябва да постъпим, ако намерим уграма


Recommended Posts

КАК ТРЯБВА ДА ПОСТЪПИМ, АКО НАМЕРИМ

УГРАМА

Намереният предмет или остатъците от магията внимателно се събират, без да се докосват с ръце, и се изгарят или хвърлят в клозет, който се промива с вода, изтичаща в градския канал или пък в река с формулата: „От дето сте изпратени, там да се върнете!“ След това следите от мръсотиите внимателно се изтриват с мокър парцал, който се изгаря. Мястото, където е била открита уграмата, се напръсква с няколко капки собствена урина с думите: „С каквато гозба ни гощаваш, с такава и теб гощаваме. От където си дошъл, там да си отидеш. Амин.“

Ако трябва да се махне омагьосан камък, същият да се прекръсти три пъти и да се духне върху него.

В случай, че предметът е бил допрян с ръце, последният да се измие с урина. Когато уграмата е открита не на вратата, а в къщата, помещението да се окади с малко тамян, придружено с формулата: „В Името на Отца и Сина и Светаго Духа да изчезне злото от къщата ми. Амин“.

Освен това в петък срещу събота да се накади стаята, в която е намерен омагьосания предмет, със семе от магданоз или със сухи листа от пелин и минзухар или пък дафинови листа.

Винаги след излизане от стаята на човек, който се занимава с правене на магии, стените и вратата на същата стая да се напръскват с малко урина с формулата: „Какъвто гост е идвал, такова му е и посрещането“.

И накрая, както вече беше казано, добре е жертвата на магията да носи през целия ден долна дреха, обърната наопаки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...