Jump to content

Как да не ставаме жертва на черномагосници


Recommended Posts

КАК ДА НЕ СТАВАМЕ ЖЕРТВА НА ЧЕРНОМАГЬОСНИЦИ

1. Влизане във връзка с Господа Исуса Христа със следните формули:

„Господи, желая с всичкото си сърце, ум и сили да изпълня волята Ти. Амин.“ Казва се три пъти по ред.

„Господи, бъди със Словото си светлина за очите ми, за да укрепя ръцете си във всяка правда и краката си във всяка добрина. Амин.“ Казва се три пъти.

„Господи, сърцето ми само на Тебе принадлежи, за да Ти служа в дух, истина и чистота, с чисти мисли, думи и постъпки, за да Те прославя с добрите си дела, пропити с милост, морал и правда. Амин.“ Казва се три пъти.

2. Формули за ограждане от всяко зло и черна магия:

„Няма сила като силата на Светия Дух Божий, само

силата на Светия Дух Божий е сила Божия. Амин.“ Казва се три пъти.

„С нами Бог, разумейте язици и деца на злото и покорявайте се на Бога, защото Бог е с нас. Амин.“ Казва се три пъти.

„Да възкръсне Бог и да се разпръснат Неговите и нашите врагове. Амин.“ Казва се три пъти.

„Който се жертвува за Бога и Бог се жертвува за него. Амин.“ Казва се три пъти.

„Дето е Господ Исус Христос, там съм и аз. Амин.“ Казва се три пъти.

„Покрий ме, Господи, със Своя свещен покров и ме озари с виделината Си, за да ме запазиш от тъмните духове, включително и от сатана. Огради ме, Господи, с диамантената Си стена, засилена с огнения кръг на любовта, за да се отплеснат стрелите, магиите, интригите и шантажите на видимите и невидимите ми врагове. Амин.“ Казва се три пъти.

„Огради ме, Господи, с Твоя светящ, честен и животворящ кръст Господен, засилен с огнения кръг на любовта и ме запази от всяко зло, лукаво помишление, сатанинско внушение и нападение. Амин.“ Казва се три пъти.

„Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло. Амин.“ Казва се три пъти. Тази къса, но силна формула да се използува през целия ден: излизайки от къщи, минавайки някой кръстопът, качвайки се и слизайки от превозно средство и пр.

„Господи на Силите и Цар на Славата и Величието, отбий от мен черната магия (злото) и въздай на черномагьосника заслуженото му. Амин.“ Казва се три пъти.

Ако видите съмнителна личност нещо да шепне и да ви фиксира с лош поглед, с палеца и показалеца на ръката си прищипнете част от дрехата си и мислено си кажете: „Докато не прочетеш нишките на плата ми, да не ти се уловят магията или уроките“. Казва се три пъти.

Ако сте принудени да седите в недобро общество и някой тип се опитва да ви фиксира с нечист поглед или пък да ви хипнотизира, незабелязано си скопчайте пръстите на ръцете и така останете през всичкото време, като мислено си повтаряте формулата: „Няма да ме победиш, Бог е с мен. Амин“. Казва се от време на време по 3 пъти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...