Jump to content

Как да не ставаме жертва на черномагосници

Recommended Posts

КАК ДА НЕ СТАВАМЕ ЖЕРТВА НА ЧЕРНОМАГЬОСНИЦИ

1. Влизане във връзка с Господа Исуса Христа със следните формули:

„Господи, желая с всичкото си сърце, ум и сили да изпълня волята Ти. Амин.“ Казва се три пъти по ред.

„Господи, бъди със Словото си светлина за очите ми, за да укрепя ръцете си във всяка правда и краката си във всяка добрина. Амин.“ Казва се три пъти.

„Господи, сърцето ми само на Тебе принадлежи, за да Ти служа в дух, истина и чистота, с чисти мисли, думи и постъпки, за да Те прославя с добрите си дела, пропити с милост, морал и правда. Амин.“ Казва се три пъти.

2. Формули за ограждане от всяко зло и черна магия:

„Няма сила като силата на Светия Дух Божий, само

силата на Светия Дух Божий е сила Божия. Амин.“ Казва се три пъти.

„С нами Бог, разумейте язици и деца на злото и покорявайте се на Бога, защото Бог е с нас. Амин.“ Казва се три пъти.

„Да възкръсне Бог и да се разпръснат Неговите и нашите врагове. Амин.“ Казва се три пъти.

„Който се жертвува за Бога и Бог се жертвува за него. Амин.“ Казва се три пъти.

„Дето е Господ Исус Христос, там съм и аз. Амин.“ Казва се три пъти.

„Покрий ме, Господи, със Своя свещен покров и ме озари с виделината Си, за да ме запазиш от тъмните духове, включително и от сатана. Огради ме, Господи, с диамантената Си стена, засилена с огнения кръг на любовта, за да се отплеснат стрелите, магиите, интригите и шантажите на видимите и невидимите ми врагове. Амин.“ Казва се три пъти.

„Огради ме, Господи, с Твоя светящ, честен и животворящ кръст Господен, засилен с огнения кръг на любовта и ме запази от всяко зло, лукаво помишление, сатанинско внушение и нападение. Амин.“ Казва се три пъти.

„Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло. Амин.“ Казва се три пъти. Тази къса, но силна формула да се използува през целия ден: излизайки от къщи, минавайки някой кръстопът, качвайки се и слизайки от превозно средство и пр.

„Господи на Силите и Цар на Славата и Величието, отбий от мен черната магия (злото) и въздай на черномагьосника заслуженото му. Амин.“ Казва се три пъти.

Ако видите съмнителна личност нещо да шепне и да ви фиксира с лош поглед, с палеца и показалеца на ръката си прищипнете част от дрехата си и мислено си кажете: „Докато не прочетеш нишките на плата ми, да не ти се уловят магията или уроките“. Казва се три пъти.

Ако сте принудени да седите в недобро общество и някой тип се опитва да ви фиксира с нечист поглед или пък да ви хипнотизира, незабелязано си скопчайте пръстите на ръцете и така останете през всичкото време, като мислено си повтаряте формулата: „Няма да ме победиш, Бог е с мен. Амин“. Казва се от време на време по 3 пъти.