Jump to content

Уроки и урочасване


Recommended Posts

УРОКИ И УРОЧАСВАНЕ

Според научните изследвания на доктор Рус от Великобритания, от окото на човека излизат лъчи, подобни на електромагнитните, силата на които може да влияе не само на човека, но и да раздвижи закачен предмет. Силата на тези лъчи е различна при различните хора. Многобройни опити са потвърдили електричността на тези лъчи, но най-очебиен и най-прост е опитът с телена спирала. Закачена на копринен конец и намираща се под влиянието на магнит, който я държи в една постоянна посока, тя може да бъде отклонена под въздействието на силен, фиксиран в нея поглед. Доказано е, че този резултат е постоянен и че наистина от очите ни излизат невидими лъчи, които според силата си оказват своето влияние на околните хора и животни. Само така можем да си обясним как най-опасните и диви зверове могат да се смиряват пред силните очи на беззащитния човек.

Урочасването не е нищо друго освен един често несъзнателен, но винаги зловреден хипнотизъм. Американският физиолог проф. Чарли Рее публикува в Бюлетина на американското физиологическо дружество резултатите от своите изследвания в областта на човешкото електричество. Между другото проф. Рее е изучавал специално електричеството на очите и е дошъл до забележителни изводи: оказало се, че човешкият поглед носи в себе си електрически заряд, действието на който може да бъде определено най-точно и даже измерено с помощта на специално построения от него апарат.

На въпроса: „Възможно ли е да се въздействува с остротата на погледа?“, науката отговаря: „Възможно е“. „Дисхармоничната струя на едно ненаситено чувство, на една недружелюбна мисъл и лошо разположение внасят известен смут в душата на другия, особено когато той е чувствителен човек или невръстно дете, защото силата на лошите мисли и чувства е по-страшна и от топовете.“ (Беинса Дуно). Лошата мисъл внася диехармония при електромагнитните колебания, които излъчват клетките на тялото. Тази тайна сила е съсредоточена в очите. Затова е възможно и хипнотизирането. През очите на хипнотизатора се излъчват силите на неговата (добра или черна) душа и упражняват едно или друго съзнателно насочено въздействие.

ПЛАН ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА УРОКИ И УРОЧАСВАНЕ

1. Причини.

Хипнотизиране без всякакво предупреждение на дете, жена или човек със слаба воля от страна на някой проклет, злобен, завистлив и с черна душа човек, единственото желание на когото е с убийствения си поглед да причини зло на беззащитния или по-слабия от него, даже и с цената на живота му.

2. Признаци.

ПРИ ДЕЦА - здравото и жизнерадостно дете след такъв сатанински поглед отведнъж клюмва, очите му стават изцъклени, температурата му се повишава, а понякога и зъбите му са стиснати така, че в продължение на 2-3 дни не може да си отвори устата, тялото му изстива и ако не се приложи казаното по-долу, може и да умре.

ПРИ ЮНОШИ И ВЪЗРАСТНИ - връщайки се у дома жертвата на сатанинския поглед ще се чувствува крайно разстроена и с повишена температура, чувствува силни болки в областта на челото и очите, а също и свиване на стомаха, което свършва с повръщане на зелено. Очите й често приличат на изцъклени.

3. Предпазване.

В древни времена разумните родители са пазели децата си, а стопаните — и добитъка си, като им връзвали във вид на малки талисманчета на главата и на гърдите по едно зърно (с големина на царевично) нишадър и ситно манисто, което да отвлече силата на лошия поглед от жертвата. И по никой начин не позволявали да ги целуват.

Щом майката (или друг близък човек) забележи, че детето, след като е било в прегръдките на някой неин роднина или познат, проявява признаци на уроки, да направи казаното по-долу и друг път по никой начин да не оставя детето си в ръцете на този опасен за здравето му човек.

Ако родителите на детето се усъмнят в някой човек, който е погледнал детето им, то преди да са го хванали уроките, трябва да опушат детето с жълта лайкучка и главоч (антемис тинктура), или да измият лицето му със светена вода, след което го прекръстват с парче каменна (морска) сол, произнасяйки молитвено думите, изложени по-долу.

4. Лекуване.

1) Веднага да се измие лицето на урочасаното дете със светена вода, ако няма такава, да се използува „жива вода“ (взема се 1 паничка чиста вода и в нея се загасват 2-3 живи въглена), с благоговейното произнасяне на думите: „В Името на Бога на Любовта, в името на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината, да се пречисти и освети тази вода, за да измие от лицето и ръцете на детето ми лошите мисли и чувства на урочасалия го“. Едновременно с измиването на ръцете и лицето на детето да му се даде да изпие от същата вода три глътки, като се повтарят или същите свети думи, или пък следната формула: „Измий очи зли очи, измий очи от уроки“, след което останалата вода се изплисква или зад главата на урочасания, или пък по някое куче или котка.

2) След измиването на урочасаното дете, майката с езика си да лизне 2-3 пъти челото му от веждите към косата, повтаряйки си на ум същите свети думи или пък формулата, която преди малко е казала. При липса както на светена, така и на „жива вода“ със същия успех може да се приложи измиване и с карамфилова вода. За нея се вземат 4 карамфилчета и 1 винена чаша вода, след това се прекръства лицето на пострадалия и с игла се убожда 1 от карамфилчетата и се запалва с клечка кибрит; когато то се разгори, с него се опушва лицето на пострадалия във вид на кръст. Тази процедура се повтаря и с останалите 3 карамфилчета, като пепелта им се пуска в чашата с вода. След това със същата вода се измива 3 пъти челото на пострадалия и му се дава да пие 3 глътки от нея (с произнасяне на гореказаните думи). Накрая с останалата вода да се постъпи както е казано по-горе в точка 1.

3) Ако детето продължава да повръща и да има силни болки в главата, майката да му постави на главата „шапка“ от тензух във вид на торбичка, напълнена с лапа от сурови и необелени картофи, рендосани на едро ренде, полети с малко оцет, добре изстискани и леко поръсени с малко царевично брашно или трици (за отнемане излишната влага на лапата). Отгоре се слага шапка, за да я крепи. Едновременно с това се прави компрес на корема от две бархетни парчета, натопени в хладка вода, отгоре вестник и фланелен пояс. Поставя детето на легло, прекръства го с парче каменна или морска сол, произнасяйки пак същите думи: „В Името на Бога на Любовта, на Бога на Мъдростта, в Името на Бога на Истината да се очисти детето ми (казва името му), урочасано от лошите мисли и чувства на урочасалия го“. След това хвърля солта в огъня с думите: „Както се пука солта, тъй да се пукнат (обезсилят) лошите очи, урочасали детето ми“.

4) Накрая при запалено кандило пред иконата се произнася следната молитва за болен от уроки (Молитва към Господа):

„Господи, Боже мой, Царю на вековете, Вседържател и Всесилен, Ти всичко правиш и преправяш, само по едно желание. Ти седем пъти разпалената пещ и пламъка на Вавилон Си преобърнал в роса и си запазил невредими и тримата момци. Ти си лекар и изцерител на всички, които на Тебе се надяват. На Тебе се молим и от Тебе просим. Премахни, изгони и отнеми всяко дяволско влияние, всяко сатанинско помрачение и нападение и всяка лукава хитрост и вреда, както и уроките на злодейни и лукави человеци от Твоя раб (Твоята рабиня — казва се името), който е станал жертва поради хубост, смелост или благополучие, или поради ревнивост и завист от зли очи. Сам Ти, човеколюбиви Владико, простри властната Си ръка и силната Си и върховна мишца, посети това Твое създание и му изпрати мирен, силен, верен ангел-пазител на душата и тялото му, който да запрети и премахне от него всяка вреда и уроки, станали от вредоносни и завистливи человеци, та запазван от Тебе, Твоя раб, невредим и здрав с благодарност да Те възпята и да казва: „Господ ми е помощник и няма да се уплаша. Какво ще ми стори човек?“ И още: „Няма да се уплаша от зло, защото Ти си с мене, Бог на моята поддръжка, силен и властен началник на мира, Отец на бъдещия век“. О, Господи, Боже наш, съжали Твоето създание и избави Твоя раб (Твоята рабиня - казва се името) от всяко зло, от всяка вреда и изпитание, и от огъня, що остава от уроки. Запази го от всички гореказани зли неща, заради молитвите на преблагословената и славна Владичица наша Богородица и вечна Дева Мария, заради застъпничеството на светло-видните ангели и заради молитвите на всички светии. Амин“.

5) Ако на другия ден болният не се чувствува още напълно здрав, тогава да му се направи и една топла клизма (37° С) с чай от лайка, и след нея да му се направи или една цяла топла баня (37° С - 10 -15 минути) с отварка от борови игли и трина, или пък вместо нея да му се постави коремен компрес от 2 бархетни парчета, натопени в топла отварка от лайка, съчетани със залепване на гърдите и гърба на по лист плътна хартия, добре набоц-кана с дебела игла и леко намазана или с пчелен мед, или пък с разтопена захар. При нужда коремният компрес с „шапката“ на главата може да се повтори няколко дни по ред - сутрин за 2 часа, а вечер - за цяла нощ.

6) До пълното оздравяване на урочасания добре е всяка вечер да се чете и дадената за целта по-горе „Молитва за болен от уроки“.

7) Вътрешно: отварка от див лен и луличка (линария вулгарис). Вземат се 2 супени лъжици от всяка билка и се варят в 500 мл вода, докато остане наполовина. Пие се сутрин, обед и вечер 10-15 минути преди ядене по 1 чаша от 70 мл (за деца - наполовина), подсладена с мед и лимон по вкус.

8) Диета: няколко дни по ред лека млечно-растителна храна без свинско, говеждо, овнешко и консервирани меса и риби. Люто, алкохол и тютюн — НЕ!

При лекуването да се спазва стрикно предписаните методи, молитви и формули, въпреки отричането или осмиването от късогледи материалисти и безверници, които доскоро отричаха и хипнотизма, защото жертва може да стане вашето дете, а не тяхното.

Важна добавка: напомням на всички пострадали от уроки, че зловредното действие може да се премахне или с помощта на Божествените сили, които стоят над всичко, или пък с останалите приложения, дадени в плана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...