Jump to content

Как да се „ограждаме“ в ежедневието

Recommended Posts

КАК ДА СЕ „ОГРАЖДАМЕ“ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

1. Осигуряване успех във всекидневната ни работа

Сутрин:

а) ставайте от леглото си с десния крак напред и с формулата: „Аз винаги ставам, стъпвам и тръгвам с десния крак, за да ми върви с Божията благословия работата леко“. Амин;

б) след измиването (тоалета), а също и вечер преди лягане, се четат следните молитви:

„Слава, Тебе Господи, Който си ми показал светлината на истината и разума. Амин.“ Казва се три пъти.

„Свети Божи, Свети Крепки, Свети Безсмертний, помилуй меня грешнаго. Амин“. Казва се три пъти.

„Отче наш.“ Казва се един път;

в) в работното помещение (кабинет, канцелария и пр.) винаги да се влиза с десния крак и с формулата: „Христовият мир и славата Божия да царуват в това помещение. Амин.“

След това мислено се изпраща на всички присъствуващи пожеланието „Аз ви обичам“. Ако някой се опитва да ви предизвика, спокойно го погледнете в „духовното око“ и мислено му кажете: „В Името на Господа Исуса Христа, млъкни, млъкни, млъкни. Амин.“ И той без да иска, ще млъкне;

г) ако трябва да заставите началника си или колегите да разрешат някой въпрос правилно, погледнете ги изпитателно в „духовното око“ и мислено му изпратете следната формула: „В Името на Божията Любов, ви моля, дръжте се с мен братски и разрешете въпроса справедливо. Амин.“ Казва се три пъти.

През целия ден, излизайки от къщи, минавайки някой кръстопът, опасно място или край някоя личност, от която се боите, качвайки се и слизайки от превозни средства и т.н., повтаряйте си следните молитвени формули:

„Няма сила като силата на Светия Божи Дух, силата на Който е Силата на Небесния ни Отец Ава Отче, Името на Който е велико и страшно за всички Негови и наши врагове. Амин.“ Казва се три пъти.

„Огради ме, Господи, с Твоя светящ, честен и животворящ кръст Господен, засилен с огнения кръг на Божията Любов и ме запази от всяко зло, лукаво помишление, сатанинско внушение и нападение. Амин.“ Казва се три пъти.

„С нами Бог, разумейте езици и люде на злото и покорявайте се Богу, защото Бог е с нас. Амин.“ Казва се три пъти.

„Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло. Амин.“ Казва се три пъти.

Специална молитвена формула за изчистване вечер на леглото от нечисти духове:

„В името на Божията Любов, в името на Божията Мъдрост, в името на Божията Истина, в които живеем и се движим и със силата на Твоето животворяващо Слово, да се разпръснат от леглото ми (или къщата ми) всички зли и нечисти духове. Амин.“ Казва се три пъти, като пред устата говорещият държи във вид на триъгълник допрени двата си показалеца и палци и след завършване на формулата духа със звука „ху“ и разтваря ръцете напълно.

2. Осигуряване на успех, ако сте творческа личност.

Щом се заловите за работата си, с която искате да се отличите, направете следното: след молитвите, дадени по-горе, прибавете следната допълнително молба към Господа Исуса Христа или пък към Света Богородица:

„Господи, Исусе Христе (Света Богородице, майка на всички любещи и страдащи души), предстои ми да изляза на сцената с еди-каква си роля (на изложба с еди-каква си картина и т. н.). Искам от все сърце и душа тази ми работа да бъде посветена за славата и величието на Света Троица, затова благословете ме и ме подпомогнете чрез светлите духове да я изнеса безукоризнено, за да се прослави чрез нея Света Троица Господня. Амин“. След нея добавете: „Господи Исусе Христе (Света Богородице), моля, през време на играта (изложбата ми и пр.) да ме удостоите с личното си Свето присъствие или пък за целта изпратите светли духове или ангели, които да ме подкрепят в искреното ми желание да служа и славя Света Троица и Теб, Света Богородице. Амин.“

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...