Ани Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 КАК ДА СЕ „ОГРАЖДАМЕ“ В ЕЖЕДНЕВИЕТО 1. Осигуряване успех във всекидневната ни работа Сутрин: а) ставайте от леглото си с десния крак напред и с формулата: „Аз винаги ставам, стъпвам и тръгвам с десния крак, за да ми върви с Божията благословия работата леко“. Амин; б) след измиването (тоалета), а също и вечер преди лягане, се четат следните молитви: „Слава, Тебе Господи, Който си ми показал светлината на истината и разума. Амин.“ Казва се три пъти. „Свети Божи, Свети Крепки, Свети Безсмертний, помилуй меня грешнаго. Амин“. Казва се три пъти. „Отче наш.“ Казва се един път; в) в работното помещение (кабинет, канцелария и пр.) винаги да се влиза с десния крак и с формулата: „Христовият мир и славата Божия да царуват в това помещение. Амин.“ След това мислено се изпраща на всички присъствуващи пожеланието „Аз ви обичам“. Ако някой се опитва да ви предизвика, спокойно го погледнете в „духовното око“ и мислено му кажете: „В Името на Господа Исуса Христа, млъкни, млъкни, млъкни. Амин.“ И той без да иска, ще млъкне; г) ако трябва да заставите началника си или колегите да разрешат някой въпрос правилно, погледнете ги изпитателно в „духовното око“ и мислено му изпратете следната формула: „В Името на Божията Любов, ви моля, дръжте се с мен братски и разрешете въпроса справедливо. Амин.“ Казва се три пъти. През целия ден, излизайки от къщи, минавайки някой кръстопът, опасно място или край някоя личност, от която се боите, качвайки се и слизайки от превозни средства и т.н., повтаряйте си следните молитвени формули: „Няма сила като силата на Светия Божи Дух, силата на Който е Силата на Небесния ни Отец Ава Отче, Името на Който е велико и страшно за всички Негови и наши врагове. Амин.“ Казва се три пъти. „Огради ме, Господи, с Твоя светящ, честен и животворящ кръст Господен, засилен с огнения кръг на Божията Любов и ме запази от всяко зло, лукаво помишление, сатанинско внушение и нападение. Амин.“ Казва се три пъти. „С нами Бог, разумейте езици и люде на злото и покорявайте се Богу, защото Бог е с нас. Амин.“ Казва се три пъти. „Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло. Амин.“ Казва се три пъти. Специална молитвена формула за изчистване вечер на леглото от нечисти духове: „В името на Божията Любов, в името на Божията Мъдрост, в името на Божията Истина, в които живеем и се движим и със силата на Твоето животворяващо Слово, да се разпръснат от леглото ми (или къщата ми) всички зли и нечисти духове. Амин.“ Казва се три пъти, като пред устата говорещият държи във вид на триъгълник допрени двата си показалеца и палци и след завършване на формулата духа със звука „ху“ и разтваря ръцете напълно. 2. Осигуряване на успех, ако сте творческа личност. Щом се заловите за работата си, с която искате да се отличите, направете следното: след молитвите, дадени по-горе, прибавете следната допълнително молба към Господа Исуса Христа или пък към Света Богородица: „Господи, Исусе Христе (Света Богородице, майка на всички любещи и страдащи души), предстои ми да изляза на сцената с еди-каква си роля (на изложба с еди-каква си картина и т. н.). Искам от все сърце и душа тази ми работа да бъде посветена за славата и величието на Света Троица, затова благословете ме и ме подпомогнете чрез светлите духове да я изнеса безукоризнено, за да се прослави чрез нея Света Троица Господня. Амин“. След нея добавете: „Господи Исусе Христе (Света Богородице), моля, през време на играта (изложбата ми и пр.) да ме удостоите с личното си Свето присъствие или пък за целта изпратите светли духове или ангели, които да ме подкрепят в искреното ми желание да служа и славя Света Троица и Теб, Света Богородице. Амин.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts