Jump to content

Умиране на малки бебета на една майка по едно и също време (на еднаква възраст)


Recommended Posts

Умиране на малки бебета на една майка

по едно и също време (на еднаква възраст)

Лечение. Провежда се от лекар-специалист. Народната медицина препоръчва лечение изключително за майката - за времето от 2 до 3 месеца преди забременяването тя да се подложи на следното:

I. Всекидневно сутрин да се прави сух четков масаж на цялото тяло за 5 минути, последван от 10 дълбоки вдишвания през носа с бавни издишвания през устата (вж. том I, „Дихателни упражнения“). Повтарят се и преди обяд и вечеря.

II. Вечер преди лягане да се прави 1-2 вечери подред топла клизма с чай от лайка, а след това - само при запек, последвана от парна баня на главата с чай от лайка и след нея - меняваща баня на краката (42°С за 30 секунди, 20°С за 3 секунди) и компрес на корема, натопен в топла отварка от трина; държи се цяла нощ.

В неделя и при менструация - почивка.

Вътрешно. Вземат се:

а) отварка от 12-те билки за засилване на организма, пие се сутрин, обед и вечер преди ядене по 1 чашка от 75 г;

б) отварка от 1 супена лъжица исландски лишей, глог (плод и цвят), мащерка и бъзов цвят - по 1 чаена лъжичка в 400 г вода - вари се 10 минути; пие се сутрин, обед и вечер 2 часа след ядене.

Диета. Вегетарианска храна с повече плодове (винаги добре измити, защото се пръскат с отровни химикали), зеленчуци и салати. След ядене да се взема и по 1 чаена лъжичка пресен селски хлебен квас от бяло брашно, размит с 2-3 супени лъжици хладка вода.

Внушение. По указания начин в том I.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...