Jump to content

Пластично вдървяване и изкривяване на члена


Recommended Posts

Пластично вдървяване и изкривяване на члена

Признаци. У някои мъже, предимно между 40 и 60 години, при полова възбуда членът по средата е като вдървен и на едно или две места изкривен във вид на дъга.

Предсказание. Повечето пъти сериозно.

Лечение. Общо и според причината, която го предизвиква. Ако не е известна, да се лекува по следния начин:

I. Сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене болният да взема по 1 супена лъжица сироп от широколистен живовляк - 50 г листа и корени и 50 г корени от магданоз в 1 л вода се варят 20 минути, след това се добавят 4 супени лъжици от тръна ветрогон (цялата билка с корена), 1 супена лъжица семе от керевиз и 1 пълна чаена лъжичка анасон (семе), счукани в дървен хаван на ситно, и 500 г чист пчелен мед. Вари се още 10 минути и като изстине, се прецежда през цедка.

II. Десет минути след сиропа да изпива 1 чашка от 75-100 г отварка от агримония, борови връхчета, широколистен живовляк (листа), листа от горска ягода, невен (листа) и цвят от цариче - по 50 г от всяка. От тази смес 2 пълни супени лъжици се запарват с 500 г вряща вода. Вари се 10 минути и като изстине, се прецежда.

Диета. Същата, както при полово безсилие.

Вместо вода, ако дадените отварки са недостатъчни, да пие чай от лайка: 2 супени лъжици цвят се запарват с 500 г вряща вода и захлупено кисне 1 час. От тази отварка се пие 3 пъти на ден преди ядене по 1 чашка от 100-150 г.

III. Два часа след ядене да изпива пак 1 чашка от 100-150 г отварка от мечо грозде, полски хвощ и троскот - по 100 г, дръжки от вишни и царевични коси - по 50 г. От тази смес 3 супени лъжици с прибавка на 1 пълна супена лъжица ечемик (зърна) и по 1 чаена лъжичка дилянка (корени) и червена хвойна (зърна) се запарват с 1 л вряща вода. Вари се 15 минути и като изстине, се прецежда. Пие се подсладена с мед и лимон по вкус.

IV. Вечер преди лягане при запек, даже еднодневен, се прави топла клизма с 500 г топла вода, последвана в понеделник, вторник и сряда от разтривка на гръбнака от долу на горе във вид на малки кръгчета с памуче, натопено в камфоров спирт, 1-2 пъти. Областта на пикочния мехур, самият член и тестикулите се налагат с 2 торбички от тънко хасе, като едната от тях се ушива във вид на правоъгълник (25 на 30 см) с отвор, през който да минава членът, и да покрива тестикулите, а втората да може изцяло да обвие члена, напълнени с приятно гореща лапа от печен кромид лук, обелен, нарязан, полуизстискан и засилен с 15 сини сливи (от тези за компот), смачкани без костилките, леко поръсени с малко царевично брашно за отнемане на излишната влага на лапата. Отгоре се слага вълнен пояс. На главата се поставя „шапка“ от зелен лист прясно зеле, леко напръскан от вътрешната страна с малко оцет, а отгоре вълнена шапка и така се спи. Четвъртък, петък и събота на същите места се налагат 2 торбички, напълнени с топъл, гъсто замесен пресен селски хлебен квасец (забъркан преди 4 часа), засилен с 5 супени лъжици диви кестени, настъргани с корите, или с топла лапа от печен кромид лук, както по-горе, и отгоре вълнен пояс. Вместо тези лапи може да се направи топла коремна баня (38°С за 20 минути) с отварка от полски бъзунек.

Приготовление: 2-3 коренища със стеблата и листата, но без плодовете, в 15 л вода се варят 30 минути. Като изстине, се прецежда. На главата се поставя „шапка“ от зелев лист, както по-горе, и така се спи.

V. Сутрин. Самовнушение, последвано от фрикция на подмишниците, корема и половите органи с хладка вода и сухо изтриване. През деня е добре половият член да бъде обвит с мушама от хаваджива.

Неделя. Пълна почивка от всичко, а при нужда се повтаря даденото за събота вечер.

Важни добавки:

1. Лапите от кромид лук и квасец може да се използват две вечери подред, като през деня се държат на студено, а вечер се затоплят. Освен това квасецът трябва да се засили и с 1-2 супени лъжици нов квасец за нова ферментация.

2. През време на лечението половите сношения да са по-редки, за да се ускори лечението.

3. С една и съща отварка се правят 3 вечери подред бани, като предварително се подгрява до казаната температура.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...