Jump to content

Записани послания и разговори


Recommended Posts

Записани послания и разговори

с представители на отвъдния свят

(починали членове на БЯЛОТО БРАТСТВО)

от Гинка и Петър Пампорови през периода 1960-1976 г.

6.45 ч. 1.XII.1963 г.

Аз съм вашият брат Боян Боев. БОГ е ЛЮБОВ. Няма ЛЮБОВ като БОЖИЯТА ЛЮБОВ. Само БОЖИЯТА ЛЮБОВ е ЛЮБОВ! БОГ ВСЕМИЛОСТИВ и ВСЕБЛАГ наш БАЩА казва: “Любете друг друга! Само в ЛЮБОВТА е спасението на човешките души, само абсолютната ЛЮБОВ, абсолютната вяра, абсолютната надежда ще спасят света. ”

Вяра, вяра е нужна и всичко, което ви е нужно, ще получите. А колко е нужно на човека? Малко хляб, плодове и въздух. Това не е най-важно, най-важно е безкористно служене на БОГА с чистота и святост. Аз искам от вас едно, а именно непрестанно да работите за разпространение на СЛОВОТО на нашия УЧИТЕЛ, който дойде и донесе БЛАГАТА ВЕСТ. Но колко са готови за саможертвата. Иде, иде време и сега е, когато всичко събудено и честно ще се запита: защо живеем, защо сме дошли на земята? И тогава трябва готовите ученици да са на своя пост. Като войници пред сражение ще се борите с оръжието на ПРАВДАТА, ИСТИНАТА, ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА и ДОБРОТО. Тези оръжия са непобедими. Готови бъдете, третият звънец удари, влакът тръгва, качвайте се и носете БЛАГАТА ВЕСТ на всички жадни за СЛОВОТО и ТОЙ ще ви благослови и научи какво да говорите. 1964 г. е година на ПРОБУЖДАНЕ, а 1965 г. започва вече работата в душите на жадните. До края на този век ще дойдат СВЕТЛИТЕ БРАТЯ и ще започне вече подготовката на шестата раса. И сега има души от шестата раса, по тогава ще бъдат с хиляди. Комунизмът е вече към своя край, той не можа да даде това, за което умряха истинските комунисти. Изроди се и опорочи. БОГ е велик. ТОЙ поругаем не може да бъде. Всички ще видят има ли БОГ и кой е господарят на света. Брат Петре, работи все така и Бог и УЧИТЕЛЯТ ще промислят за вас. Никога не ще имате недоимък в дома си, макар че с малко живеете. Малкото се благославя. А ти, сестра Гинче, пей! В твоето гърло се е заселил един херувим и той много обича песните, давай му храна. Песента е неговата храна. Пей, пей и слави БОГА, а когато втори път дойдеш на земята, ще пееш както никой смъртен не е пял. Ангелски глас ще имаш. Но и сега пей, пей! Младежите са добре, но ти дръж връзка, защото много е силен пороят, който сега тече, пазете ги, това е вашата длъжност. Родете ги в ХРИСТА, както казва апостол Павел. БОГ с вас! Алилуя. Аумен!

4 юни 1969 г. 5.15 ч.

И рече БОГ: Да бъде виделина! И стана ден, ден първи. И ето БОГ ще покори цялата Вселена. И няма кой да го възпре, защото ТОЙ е ГОСПОДАРЯТ на света. Радвайте се и веселете се, защото иде вече ПРАВДА и МИР на Земята, на тези, които му се надеят и вярват в НЕГО и негови са. Аз БОГ на ПРАВДАТА ще донеса на всички вярващи в нея голямо благо!

Мила сестра Генезис, аз идвам от името на УЧИТЕЛЯ да ти кажа да не се тревожиш, защото Правдата ще възсияе над вашия дом. Това е изпитание, не се страхувай от прокурора, защото и в него живее ТОЙ, великият и всесилният. Аз, брат Боян, съм винаги с вас, защото вие сте ми много мили.

Петър няма да отиде във Варна, ще се върне в петък. Ти знаеш, че аз не мога да говоря неверни неща. Бъди спокойна, всичко ще се нареди и ще бъде за добро. Бъди винаги на своя пост, вярно и неотклонно следвай истинския път, който води към вечната светлина! Всичко ще бъде, както е било. БОГ е светлината на света. Тази светлина ще проникне и в най-затънтеното кътче на човешката душа и ще стопли всяко същество, което живее на земята. Колко велик и безкраен е пътят на човешката еволюция, колко красота има в него, но има и стръмни места, затова трябва будно съзнание. Бъдете винаги будни, като войник на своя пост. Красив живот, в безкраен път! Бъди винаги с ясно съзнание, кротост, смирение и търпение, търпение и вяра. Генезис, мила душо, радвай се, защото УЧИТЕЛЯТ много те обича. Да, теб! И не казвай най-недостойната, това е грях, няма недостойни. Ти си светлият ангел на брат Петър. Ти го крепиш с твоята голяма любов и вярност, а това е голямо благо за него. Бъдете верни на БОГА, на УЧИТЕЛЯ и на всички приятели, бъдете единни във всичко и БОГ ще ви благослови. Молете се, пейте и дерзайте! Аум, аум, аумен! Амин. БОГ с вас! Емануил благославя.

19 юни 1969 г. 5.15 ч.

БОГ е ЛЮБОВ! БОГ е МЪДРОСТ! БОГ е ИСТИНА! БОГ е велика, всеобемаща и всемогъща, безконечна ЛЮБОВ! ЛЮБОВТА на БОГА е винаги при вас, но вие не отстъпвайте от нея. Тя е, която всичко може, затова не се съмнявайте. Аз съм вашият брат Боян, който винаги е около вас, макар и за минутка, но всеки ден ви посещавам. И днес съм дошъл за малко.

Петре, голямо е желанието ти за Дания, ще гледаме да уредим този въпрос, но ти дръж непрекъсната връзка с УЧИТЕЛЯ. Днес бъди непрекъснато с добри мисли при братята от МВР. И те са души, излезли от БОГА и имат сърца, които знаят да обичат и знаят какво е милост. БОГ е, който всичко нарежда. Мила сестра Генезис, аз никога не съм се шегувал с теб и знай, че това, което ти казвам, е истинно. Сега аз ще си отивам, защото съм много зает, ще дойде брат Стоицев. БОГ е ЛЮБОВ, БОГ е МЪДРОСТ, БОГ е ИСТИНА.

4 юли 1969 г. 6 ч.

Аз съм брат Боян. БОГ е ЛЮБОВ! Сестра Гинче, честит рожден ден! УЧИТЕЛЯТ те поздравява. Ти започваш от днес 62-та си година. Затова трябва много да работиш и учиш, вече не си дете, а възрастна жена. Чети, уче, пей! Бъди бодра и здрава! БОГ с теб! Алилуа, алилуа, алилуа! Аум, аум, аумен! Амин.

15 септ. 1969 г. 5.45 ч.

БОГ е ЛЮБОВ! БОГ е Всесилен, Всемъдър, Всеблаг. Аз съм вашият брат Петър Камбуров. Здравейте, мили души. Нямам друг начин, по който да ви се обадя, затова си послужих с този.

Аз тук съм много по-добре, имам свобода да ходя между братята на сбирките и съборите и да свиря. На-кои ме виждат как свиря и ще свиря, свиря цяла вечност.

Сестра, и ти пей, за да не стане нужда, когато си заминеш от земята, да обикаляш като мене. Но не мислете, че страдам, напротив, много добре се чувствам, а и да знаете колко е хубаво тук при УЧИТЕЛЯ и братята тук в тази школа, но аз трябва да слизам долу да свиря. Пей, сестро, ти доста поплака за мен, защо? Та аз съм жив, жив и ви обичам с Петра. Ще ви върнат машината и някои книги. Сега си отивам.

31 октомври 1969 г. 6.15 ч

БОГ е ЛЮБОВ! Няма ЛЮБОВ като БОЖИЯТА ЛЮБОВ! В изпълнение волята на БОГА е силата на човешката душа. Аз съм брат Петър Камбуров. Сестро, защо бягаш и не искаш да се свържем? Защото ти казах, че ще върнат машината ли? Да, ще я върнат, ще видиш. Аз искам да ви кажа, че сега вече съм здрав, не чувствам никакви болки. И най-важно доволен, сега свиря на воля и ходя навсякъде, където ме пратят, няма спирачки, а и мама е до мен и тя ми се радва много. Моят брат Марин да ходи по сбирки и събори, в противен случай ще прекъснат земния му живот, тъй да му кажете. Зафирка много голяма господарка е, все тя да командва. Ама, ако го повикат горе, както мен повикаха, кого ще командва. Тя тогава ще види какво значи да си подчинен на деца. Аз искам да помогна на всички, които заради материалното пренебрегват духовното, което е нашето най-важно задължение. Тук, в школата, виждам твоята майка и сестра. Сестра Гинке, и баща ти учи в подготвителна школа, която ръководи брат Боев. Този скъп и неоценим брат Боян, все тъй енергичен и услужлив, работи за повдигане на душите. Ти, сестра, помагаш на баща си и твоя брат оттук, но най-много брат Боян. Скъпият и мил наш брат. Аз ви поздравявам и ти се моля да не ме отбягваш като днес, колко време напразно се молих, най-накрая ме послуша, благодаря. БОГ с вас! Аумен.

17 ноември 1969 г. 6.10 ч.

Аз съм вашият брат Петър Камбуров. БОГ на светлините е мощен и неизменен. Да бъде вечна неговата слава. Аум! Аумен!

Брат Петре, бъди бодър и здраво стой на своя пост. Ние сме сила, която ще се изяви в най-скоро време. Ние - това са всички братя от целия Всемир. Ние сме безброй, няма сила в света, която може да противостои на светлината, която ни придружава навсякъде. Бъдете бодри и от нищо не се страхувайте. Защото ТОЙ ви пази и бди над вас. Това не е лошо, да отидете до Тополица, но и брат ми трябва да дойде непременно, кажете му непременно за моята поръка. Аз него моля, а му налагам за добро, защото после ще бъде късно. И аз все слушах и се поддавах на странични влияния и затова дойдох по-рано 10 години. Добре е, че сестрата не е като моята другарка, но тя си получава наградата, ще получи опрощение на всички знайни и незнайни грехове, а това не е малка награда. БОГ благославя всички ревностни работници. Бъдете благословени, мили мои, родни. Питаш ме, сестра, за брат Стои-цев, той не може да дойде още, но ще дойде след някой месец. Да, Петре, напиши до главния прокурор и ще дойде отговор положително, ти трябва да бъдеш в Смолян. Направи си сметка за времето. БОГ с вас. Отивам.

27 дек. 1969 г. 6.40 ч.

БОГ е ЛЮБОВ! БОГ е всемъдър! БОГ е всеблаг! Аз БОГ на живите, идвам днес чрез моя верен ученик Боян Боев (Йоан) да ви поздравя с големия празник с най-голямото СВЕТИЛО, което свети на душите повече от 50 години, но малцина ГО познаха, затова ТОЙ ви напусна, за да живее в душите на тия, които Го познаха. Вие сте едни от тия щастливци, мои мили работници на моята нива. Продължавайте, работете без страх, защото иде часът на възмездието. БОГ поругаем не бива. ТОЙ иде на бял кон, въоръжен с меча на ПРАВДАТА. Скоро ще изгрее Слънцето на Великата всеобща ЛЮБОВ, А вие, мои мили, работете без страх, пак ви го повтарям.

Мили брат Петре, сега ти говоря от мое име, бъдете верни и радостни, защото голяма е заплатата на тези, които от нищо не се съблазняват. БОГ и УЧИТЕЛЯТ ви благославят, живейте емир и любов. БОГ Емануил с вас. Алилуа, алилуа, хвалете БОГА. Стефан първомъченикът бди над вас. Амин.

16 февр. 1970 г. 6.15 ч.

БОГ е ЛЮБОВ! БОГ е всемъдър и всесилен. ТОЙ е, който създава и съгражда живота. Аз съм вашият брат в ГОСПОДА - Боян. Сестра Гинче, брат Петър ще свърши добра работа, ще ги насърчи и вдъхнови да не се отпущат, а да се молят и надяват. Сестро, ти направи голямо добро на А. Киселцнчев, защото той се осъзна и започна да учи, но без застъпничество от земята не може. Бъди все така милосърдна, моли се за П. на Руси, синът и той има нужда от молитва. Беше духовен казваш, а посегна на живота си. Но ти се моли и за него. Продължавай да се молиш и за брат Добри, за да се изплати кармата ти с него. Той сега вече започна сериозно да учи и ти е благодарен. Сестра Еленка и Сестра Дамянка са добре, те вече помагат на по-слабите тук и долу. Майката на Миленка много греши, но Петър - сина на Дамянка, не може да й въздейства, защото тя е свързана с черната ложа. Моли се и за тази душа, дано можеш да й въздействаш с молитвата си. Петър е добър, но заслепен, тя е по-силна. Моли се и за двамата. Това е твоята задача, да помагаш с молитва и песен, това е първата ти задача. Ти не знаеш каква певица си била в миналия си живот, но понеже сега трябва повече да се молиш, затова не ти се даде възможност да станеш светска певица. Така е по-добре за душата ти. Иначе водовъртежът на житейското море щеше да те погълне, а няма време за отлагане. Крайно време е, скоро ще удари 12 час. Люби БОГА във всяка душа и ще видиш колко е красив този живот! БОГ Емануил те благославя, Аум, аум, аумен! Амин!

17 февр. 1970 г.

БОГ е ЛЮБОВ! БОГ е МЪДРОСТ, БОГ е ИСТИНА. Люби, учи, свободен бъди. Аум, аум, аумен! Сестра, аз съм Петър Камбуров, ти ме привлече с песните си. Защо не изпееш Рапсодията, аз ще ти свиря, но ти не можеш да ме чуеш, още малко работа и ще почнеш да долавяш звуци от духовната музика, която звучи в ефира. Сестра, аз ти благодаря, че си спомняш за мен и Васка, моята другарка. Тази музика свирех аз, като бях долу. Сега слушай, мила сестро, верната другарка на моя любим брат, кажи му да пише своята биография, да не отлага, защото скоро ще има много друга по-важна работа. Работа, работа ви чака и то много работа, ще има голямо поле за нея. А ти, сестро моя, моли се за всички и пей, пей, прочиствай атмосферата в своя дом. Само светли същества да обитават в него. Пей, пей, сестро моя, свидното дете на УЧИТЕЛЯ. Той каза: Моето дете Генезис искам да пее, брат Петър е щастлив с нея, само да не се сърдят един на друг. Мир, хармония и песен в този дом. Любов и разбирателство. Мир, хармония. Аум, аум, аумен! Алилуа, амин! БОГ с вас. Бъди благословена, сестро!

Сряда, 1 август 1976 г. 6 ч.с. Тополица

Да се храните с пресен хляб и да имате ЖИВОТО СЛОВО. Ще ви помогна да разрешите важните задачи. Вие сте били готови. Нови струи, нов живот - ще станете работници, ние сме една верига.

Това, което ОТЕЦ ви е дал. Давам това, което е по вашето развитие. Вие ще видите светлината и виделината, ще се облечете в мантията на... Този, който ни говори, ви учи, е благословение за вас. Моето учение...

Вие сте дошли да научите нещо, вашата професия - да изпълните волята БОЖИЯ. БОГ иска да сте добри ученици на ВЕЛИКАТА ШКОЛА.

Това, което Духът ръководи. БОГ е вложил във вас ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ИСТИНА. Това са законите на БОЖИЕТО ЦАРСТВО - Работете с всичкото си сърце и душа. Сега аз ви казвам това, защото БОГ ми казва. Ангелите носят всичките блага. Вие знаете примерите. Новото Евангелие се пише. Иде нова светлина. ОТЕЦ търси служители, такива, които изпълняват волята БОЖИЯ и ТОЙ ще ги въведе. Ако сте кандидати за ЦАРСТВОТО БОЖИЕ, учете се, за да получите дипломата си. Това е най-важното. Вие, без да видите - вярвате. Новата планета е за тези, които изпълняват волята БОЖИЯ. БОГ ви дава задачи.

Ние сме в крайния предел, изпращаме стария живот. Когато придобиете новите качества на ученика, ще живеете братски живот. УЧИТЕЛЯТ никога не оставя учениците си. Аз трябва да помагам. Отидох и пак дойдох. Знанието е дадено само за учениците. Дето са двама или трима - там съм и аз. Защо отидоха и мъдреците, когато видяха звездата? Духът ги ръководеше. И на вас ви даваше по един свитък. Изпълнявайте волята на БОГА. БОЖЕСТВЕНИТЕ СИЛИ са - да работите. Има един, който ще облагороди душата ви: “Сине, мой, дай ми сърцето си! ” Ние сме дошли да отгатнем БОЖИЯТА МИСЪЛ, да разработим, да прилагаме. Изпитанията са, за да дадете най-доброто от вас. ХРИСТОС се молеше, ако е възможно, да се отмени чашата, но Да бъде волята БОЖИЯ!

Търпение, мълчание и работа!

Моето идване в България беше - да живеете в мир и ЛЮБОВ. БОГ не иска да се бият и да се мразят хората. БОГ е благоволил на тези, които служат и изпълняват волята БОЖИЯ. Талантите се дават, за да работите. Само добротата е важна. БОГ благоволи да ви приготви за новата епоха. Може да отидете с мисълта си, където желаете. Добрите мисли ще извършат своето. Някога правите някои работи, които трябва да поправям. За вас е спасението.

19 август 1976 г. четвъртък

Много тайни работи, които не са описани.

Днес е първият ден. Едната тайна - Събрание в едно име. Съботните дни са най-важните - всички да приемат. Нашето учение е велико учение. Ние имаме една мисия. Тя не е даром - ние трябва да сме работили много. Днешният ден е празник. 9 полета. България е центърът - тя е дала най-първите уроци. Ние се спираме да видим какво - дали е доволен БОГ от нас. Още първия ден УЧИТЕЛЯТ гледа какъв е ученика, каква е неговата сила. Днешният ден УЧИТЕЛЯТ ни изпрати. Първият ден - това е Преображение. Ние трябва да бъдем винаги готови като ученици на Великата небесна школа - първия ден на Преображението. Ние отиваме да носим новите изисквания. Ние искаме да завършим ...

2000 г. - сме учили - науката на новата епоха. Трябва да вземем мерки. Нашият БАЩА - да приемем ВЕЛИКОТО УЧЕНИЕ. Този завет, който БОГ ни дава -имам да ви говоря върху възпитанието. Аз ви оставих беседи, лекции - да се подготвите. Тези събори стават, за да приемем новия клас. Моето УЧЕНИЕ е само на възпитание и на молитва. Ученикът, когато учи - мълчание, приложение се иска от ученика.

Днешният първи ден от събора на светлото бъдеще. Сега учениците на нашия БАЩА - УЧИТЕЛЯТ иска да покажете успеха си. Вие носите високия идеал - влизате като кадри - в първата редица. Най-хубавата храна ви нося - за просвета. Събирайте съкровища - на душата. Развитието ще бъде. Нашето УЧЕНИЕ трябва да проникнем в дълбокия смисъл. Аз съм вашият УЧИТЕЛ. Идвам да ви дам подтик - да кажете и да се развивате. Нашите таланти са внесени, трябва да вземем сериозни мерки - братята да живеят в мир! Този ден ще бъде за нас съборен, да видим каква е науката и възпитанието. Да влезете в тази наука за живота. Нашата мисия е да отворим път. Нашето УЧЕНИЕ е животът. Ние сме ученици на ВЕЛИКАТА ШКОЛА. Нашата мисия - да познаем кой е нашият възпитател и УЧИТЕЛ, който донесе БОЖЕСТВЕНАТА НАУКА. Тези хубави думи са благодат БОЖИЯ. Очакваме 1977 г. с повече успехи в новата епоха - с нова енергия.

Петък, 20 август 1976 г.

Днес е ден на ангелите.

СЛОВОТО, което ви се даде, защото БОГ ви е възлюбил, за да бъдете творители на СЛОВОТО. Аз всеки ден съм при вас.

Изпратете по една светла мисъл за онези, които решават да има мир между народите. Всички трябва да работите - най-силното благословение. Нова сила да бъдете и да работите. Аз дойдох на тоя свят, за да пратя работници на Божията нива. БОГ е решил да спаси човечеството. Ангелите всеки ден са при вас и искат да ви направят като тях. Ние ще ви укрепяваме. Елате, братя, да живеем на Божията земя. Всички имате по един фар. Вие светите в тъмнината. Вие сте деца на любовта. БОГ е ЛЮБОВ и вие сте ЛЮБОВ. Той иска да бъдете като БОГА - едно. Който има ЛЮБОВ, той ще бъде брат, сестра и майка на ХРИСТА. Вие имате силна воля. Елате! Най-малкото сте били верни, над много ще ви поставя. Сега са важни времена, сега е време за работа. Бъдете винаги будни, да сте готови. И сега аз съжалявам тези, които не прилагат. Сега са съборните дни. Какво по-голямо богатство? Да отделяме истинското богатство от лъжливото. Аз съм вашият УЧИТЕЛ. Вие сте мои ученици. Давам на младите БОЖЕСТВЕНОТО УЧЕНИЕ. Казвам на младежите - живейте в чистота! БОГ е промислил за всичко. Кой може да създаде тези цветенца? Само БОГ е в сила да помага. БОГ ще ви даде това, което искате. Това е БОЖЕСТВЕНО УЧЕНИЕ, БОЖИЯТА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ИСТИНА.

Бъдете винаги творители на СЛОВОТО!

Бъдете като пчеличките — гледайте да вземете нектара.

С БОГА ние можем всичко да направим.

Аз съм по стъпките ви. БОГ няма да ни остави. Той ще ни даде подкрепа. Само да има мир и любов. Радвайте се на всичко. Той ни даде всичко. Когато вие изпращате добрите мисли, ангелите се радват. Имате с какво да се занимавате. Пазете се от лоши влияния. Днес вие сте на гости при ангелите. Това е СЛОВОТО на ОТЦА.

Вие можете да изсвирите най-хубавото. Само БОГ е в сила да направи, което никой не е направил.

ТОЙ е благоволил да ни извика, да станем наследници на неговите дарби. Всеки на своето място - да изпълнява волята БОЖИЯ. ОТЕЦ носи духовно богатство.

БОГ благоволи да го изпрати да носи БОЖИЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ.

Всички еднакво обичам. Дарбите са различни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...