Jump to content

307. Мисията на Славянството


Recommended Posts

307. МИСИЯТА НА СЛАВЯНСТВОТО

Л.Т: Сега, предстои ми на 22-и, в петък, тука имам ритуал да си правя.

В неделя Дина Станчева иска да доведе тези гърци от Атина. Тя каза, ако дойдат във време на беседа, трябва да чета беседа на френски.

Аз имам подарък от Учителя ,,Le maitre parle” [„Учителят говори”] на френски, „La vie, la verite” [„Животът, Истината”], „La lumiere” [„Светлината”] и т.н. Защото те не знаят български. Ако дойдат следобед въобще.

Той, Учителят, ме попита, когато ми я подаваше: „Служиш ли си с френския език?” „Да, викам, Учителю, служа си.” Защото четири и половина години живях в Париж, обиколих цяла Северна Франция с лека кола и съм изнасяла много концерти с моя професор, жена му и дъщерята. И всичките курортни центрове по бреговете на Ламанш. Пътувахме с кола и във всички курортни центрове спирахме и аз изнасях концерти. Още бях ученичка, но гласът ми беше хубав и ме използваха за пеене. Същевременно правехме бани и в самия Ламанш.

Учителят каза: „Славяните, начело със Съветския съюз, всички славянски народи им е дадена от Невидимия свят палката да управляват всички народи. Те трябва да се държат на положение. Те не трябва да имитират западните народи: нито в изкуството им, нито в науките им, нито в начина на живота им.

Те трябва да държат славянското, оригиналното.

Славяните си имат свое изкуство.

Славяните си имат своя носия.

Да не имитират Западна Европа. Да държат славянското.

Защото Невидимият свят е много благосклонен към славяните, защото те са един девствен материал за тях. Те са девствени.

Имат само два порока: пиянството и жените - разврата.

Ако се победят тия два порока, велики работи ще направят, защото тяхното сърце е голямо и имат големи дарби. Може да направят много хубави неща. Сега не им е отнета палката. Палката е в техните ръце.”

А те ходят сега на запад да се приспособяват там, западните мръсотии да взимат, хайде да не казвам повече. Аз като гледам и на телевизия, западните народи Учителят не дава да бъдат образец за славяните.

Не, славяните ще бъдат образец за западните народи, славяните, начело със Светлото Бяло братство. Защото чрез славянството пристига Шестата раса. Само чрез славянството. А има вече представители от Шестата раса. Това е.

Трябваше снощи да им го кажа на чужденците, но те отказаха и вечеря. Бях приготвила и вечеря да им сложа - отказаха ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...