Jump to content

Седма година „Малки и големи придобивки“


Recommended Posts

Седма година

„Малки и големи придобивки“

Христос дойде на земята да покаже на хората, как трябва да живеят. Апостол Павел, последовател на Христос, искаше да спаси еврейския народ, но с това свое желание той се отклони от своето предназначение. Защо? - Защото веднъж Христос спаси света, нямаше защо Павел да го спасява. Един е Спасителят в света, няма защо повече спасители да се явяват. Само Бог спасява. Ние можем да бъдем само проводници на Божиите мисли. Христос изпрати Павел да проповядва между езичниците, като му каза да не се мъчи да спасява еврейския народ. Христос е предвидил начин за спасяване и възпитание на еврейския народ. (стр. 82)

Казано е в Евангелието, че Христос е нахранил пет хиляди души с пет хляба и две риби. Какво показва това? - Това показва, че Христос е разполагал с особени, духовни сили, посредством които е могъл да прави чудеса. (стр. 152)

Също така четете Евангелието, да се свържете с Христос с евангелието. Христос ще внесе в сърцата ви повече мекота, която ще се отрази добре върху мозъка ви, а оттам и върху целия ви организъм. (стр. 251)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...