Jump to content

Recommended Posts

БЪДЕЩЕ.

Ако бъдещите лекари възприемат моята система на лекуване, ще имат добри резултати. Един лекар ще бъде проводник на светлината, друг на въздуха, трети на водата, а четвърти на храната.

В бъдеще лекарите ще лекуват хората по духовен начин, а не с лекарства, както правят днес.

За в бъдеще лекарите трябва да бъдат добри певци и музиканти, за да могат чрез музиката да лекуват своите болни. Който не знае хубаво да пее и да свири, той не може да бъде лекар.

В бъдеще няма да има болести. Тогава лекарите ще се занимават само със здрави хора. Ще ги преглеждат, ще им казват, че са здрави и ще им се плаща само тогава, когато кажат на някого, че е здрав.

В бъдеще на лекарите ще плащат за всеки съвет. Тогава те няма да лекуват болни, а ще посещават здравите поне по един път в седмицата и ще ги учат как да живеят, как да подобрят живота си.

Днес лекарите имат известно предназначение, но какво ще бъде предназначението им след хиляди години, когато всички хора станат здрави? Тогава те няма да лекуват болни хора, но ще учат здравите как да пазят здравето си.

Когато е здрав, човек не търси лекар. Новият ред на нещата изисква точно обратното да търсиш лекар, когато си здрав.

Един ден, когато изучат законите на светлината и на топлината, хората ще лекуват всички болести със светлинната и топлинна енергия. Няма да остане болест, която да е неизлечима.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...