Jump to content

чрез БАНИ ВЪЗДУШНИ / чрез БИЛКИ


Recommended Posts

чрез БАНИ ВЪЗДУШНИ.

Има един приятен, тих ветрец, от който човек не трябва да се крие... Този ветрец аз наричам „дихание на Бога". Съществата от невидимия свят, които ни обичат, изпращат този приятен, тих ветрец да ни полъха.

Тихите ветрове са приятни за въздушни бани. Човек може да се излага на тях без никакъв страх. Днес из цяла Европа хората правят такива въздушни бани, но понеже не знаят по какъв начин и по кое време да ги правят, те нямат добри резултати.

чрез БИЛКИ.

Щом гледате на тревичката и на малките растения като проява на Великата Любов, с тях можете да лекувате и най-страшните болести. И на смъртно легло да е човек, тази тревичка може да го излекува.

Има растения, които лекуват и най-опасните и мъчнолечими болести. Който не ги познава, страда. Затова казваме, че хората страдат поради своето невежество. Изучавайте растенията и техните лечебни свойства.

Някои растения съдържат елементите на безсмъртието, а някои елементите на смъртта.

В природата има много лечебни растения, които, употребени намясто, освобождават човека от всякакви болести.

Всички растения, у които венчето на цвета е петолистно, действат разслабително върху човешкия стомах.

Ако някой може да развие в себе си дарбата да познава лечебните свойства на растенията и по този начин да лекува хората, той би станал виден лекар в света.

Лятно време събирайте всинца равнец, всеки в къщи да си има набран равнец бял и жълт, та който не може да се лекува с волята си, да пие тия треви. После, да имате от синята тинтява. Наберете си, те са магнетични растения, които помагат. Наберете си още мащерка, зелени листа от ягоди и те са лечебни. Наберете си и от дребната лай-лай-кучка (лайка). Ще си имате цяла аптека стъкленички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...